2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah bir sonraki randevu ne zaman bende bugün kan verdim yükselmisse artık kadın dogumcuya git dedi aile hekimim
2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Normalde kalp atışını duymadan kan tahlili yaptırmıyorlarmış ama çok fazla hastane ortamina girme simdiden ver kanını geldiğinde sonucuna da bakarız dedi doktor.

Evet canım 7 haftalik olmam gerekiyor ama sonucum la uyuşmuyor geç döllenme veya adet düzensizliği dedi doktor keseyi görünce anlayacağız artık 🙈
Benimde durumum aynı arkadaşım normalde sat 17 şubat ona gore hesaplasam 7 falan yapıyor ama benim değerlerime göre 4 hafta geç döllenme sanırım

Bende farkediyorum azıcık yorulunca ağrım oluyor birşey olmaz Allah'ın izniyle ama dikkat etmek gerekiyor büyüklerimiz bir yere uzanma , ağır kaldırma felan derler biraz dikkat etmek lazm
Bugünlerde çok yorulmamak lazım. Ev işini gunlere bölerek yapmaya çalış bence. Biraz yorulunca bende de bel ağrısı oluyor. Dinlenince geçecek insallah
Ben süpürgeyi eşime yaptırıyorum bu dönemde çünkü süpürürken kasık bölgesine baskı hissediyorum ve benim de agrım oluyor. Ilk hamileligimde de böyleydi. En azından bir süre. Ya da mecbursan arkadaşın da dediği gibi bölerek yap. Tüm evi tek seferde süpürme
dun bende sdce camasir asip 2 oda supurdum ve tum gece kivrandim sancidan bence is yapma canm ben dun tobe ettm yapmicam bidaha

Doğru söylüyorsunuz, bende bütün gece uyuyamadım tüm vücudum sızladı pişman oldum yaptığıma. Daha dikkatli olmak lazım 😕

Hanımlar
27 marta 14,3 HCG
31 Mart. 93,5 HCG
Aile hekimim kadın dogumcuna gitmlesin 10. Haftada kayıt için sağlık ocağına gel dedi kadın dogumcuya gitmek için erken değil mi ? Haftaya gitsem ne olur ki hem değer artmış olur

Hanımlar
27 marta 14,3 HCG
31 Mart. 93,5 HCG
Aile hekimim kadın dogumcuna gitmlesin 10. Haftada kayıt için sağlık ocağına gel dedi kadın dogumcuya gitmek için erken değil mi ? Haftaya gitsem ne olur ki hem değer artmış olur
Canm bence sağlık ocaklarına çok fazla gitmemeni öneririm. Ben bir kere bile kan vermedim. Direk kadın doğumcuya git bencede

Canm bence sağlık ocaklarına çok fazla gitmemeni öneririm. Ben bir kere bile kan vermedim. Direk kadın doğumcuya git bencede
canm artık gıtmeyecegım kadın dogumcuya gıdıcem haftaya salı-carsamba gıderım bende hayırlısıyla . sen ne zaman dusunuyorsun gıtmeyı

Benim kaydımı sağlık ocağı ilk beta ölçğmünde yaptı. İkinci değerim yükseldimi diye gittiğimde de diğer gerekli lan testlerini yaptı.kadın doğum Doktoru için 6-7 hafta daha iyi net olarak görülmesi için. ilk hamileliğim de (düşük oldu) ben çok erken başladım doktora gitmeye 5.haftada gitmiştim kese için çok küçük deyip bebek için bir şey dememişlerdi. Ben ondan 7. Haftayı bekliyorum :) birde daha önceki sayfada değerler ile ilgili mesaj bekliyordunuz ya e nabızı indirin sizde tahlilleri görebiliyorsunuz işlem hızlanmış olur arayıp değerim çıktı nasıl diye sorabilirsiniz. Hepimiz için bu süreçte doktorlara gitmek ne yazık ki çok riskli 😷

Hanımlar
27 marta 14,3 HCG
31 Mart. 93,5 HCG
Merhaba değerlerimiz hemen hemen aynı gitmiş benimde ilk 24 de 16, 27 de 75, 30 da 306 cıktı artık sağlık ocağına gitmeyeceğim doktorada 13 nisanda düşünüyorum çok erken gidip gel git yapmamak için..

Benim kaydımı sağlık ocağı ilk beta ölçğmünde yaptı. İkinci değerim yükseldimi diye gittiğimde de diğer gerekli lan testlerini yaptı.kadın doğum Doktoru için 6-7 hafta daha iyi net olarak görülmesi için. ilk hamileliğim de (düşük oldu) ben çok erken başladım doktora gitmeye 5.haftada gitmiştim kese için çok küçük deyip bebek için bir şey dememişlerdi. Ben ondan 7. Haftayı bekliyorum :) birde daha önceki sayfada değerler ile ilgili mesaj bekliyordunuz ya e nabızı indirin sizde tahlilleri görebiliyorsunuz işlem hızlanmış olur arayıp değerim çıktı nasıl diye sorabilirsiniz. Hepimiz için bu süreçte doktorlara gitmek ne yazık ki çok riskli 😷
Sabrınıza hayran kaldım. Ben 7. Haftaya kadar ölürüm heralde :KK43: benm de ilk gebeliğim kimyasal oldu. Busefer gecikmemde hemen test yapmıcam demiştim daha regl tarihim gelmeden test yaptım:)

E nabıza sonuç geç düşebiliyor eğer saglikocagindan kan barkodu ile sonuç barkodunuda alırsanız internetten sağlık.tahlilsonuclari.gen.tr sayfasından labaratuar doktoru onayladığı anda düşüyor çok hızlı tavsiye ederim

Kizlar ya normalde kaç gündür gogusumde bir hassaslik vardı dokunamıyordum bugün daha az endiselendim biraz 😔

X