İki gün kimse çıkmasın hava güzel ayağınada biraz anı oldu Hersek akşam sokak taydi daha çok bulaştı
Bu iki gün önemli kuluçka dönemi varmışVirüs birden hızla mı yayıldı? Niye böyle ani karar alındı ki hemde 2 gün
Yok öyle düşünme hemen. Biz kalp atışını duyana kadar böyle hissedicez galibaKızlar ben bu sabahtan beri garip şekilde iyiyim ya. Ne bulantı var ne kasık ağrısı. Korkmalı mıyım?
Yok öyle düşünme hemen. Biz kalp atışını duyana kadar böyle hissedicez galiba
Günaydın canım geçmiş olsun ıyisindir inşallah smdiGünaydın herkese naptıniz WhatsApp açan oldu mu ben dün gece biraz rahatsızdim bu gün iyim oglanda hiç durmadin ağladı durdu kalk yat yap dur
Migdem fena bulanıyor şuanGünaydın canım geçmiş olsun ıyisindir inşallah smdi
Kalp atışlarını ne zaman duymaya gideceksiniz acaba. Bide ben bir şey sorabilir miyim ya. Aklıma bir şey takıldı. Şimdi ben geçen hafta persembe kan da bthcg batırdım ve 200 çıkmıştı. Ve dun doktora gittim kese karnımdan görüldü 4 mm ve 4 haftalık dedi. E kese beş haftalık da görülmez mı. Kese küçük oldugubicin mı acaba 4 dedi bana doktorum. Çok da bir şey soramadım bekleyen hasta vardi
Senin ki oluşmuş maşallah bende pazartesi Gitcem herkesin değişiyor benim ilk gittiğimde ultrason da göremedi kanda 115 çıktı sonra iki gün sonra gittim 291 çıktı ama uyuz doktor bakmadı hafaya dediKalp atışlarını ne zaman duymaya gideceksiniz acaba. Bide ben bir şey sorabilir miyim ya. Aklıma bir şey takıldı. Şimdi ben geçen hafta persembe kan da bthcg batırdım ve 200 çıkmıştı. Ve dun doktora gittim kese karnımdan görüldü 4 mm ve 4 haftalık dedi. E kese beş haftalık da görülmez mı. Kese küçük oldugubicin mı acaba 4 dedi bana doktorum. Çok da bir şey soramadım bekleyen hasta vardi
Of yandik. ben de kahvaltı yaptım.coraspin içtim. Biraz bulanıyor.folik asiti iccem birazdan daha fazla artabilirMigdem fena bulanıyor şuan
Telegram nedir bana onu biri anlativersiiinbence en iyisi instagram ordan en azindan birbirimisde görürüz
Hayır tabiki belki sen o şanslı hamislerden olabilirsinKızlar ben bu sabahtan beri garip şekilde iyiyim ya. Ne bulantı var ne kasık ağrısı. Korkmalı mıyım?
Aynen ya neyse ki benim ki de karından gözüktü. Benim de iki kaybim var. Korku endişe üzüntü mutluluk hepsi bir yaramıyo işte bakalım nasupBenim doktorum vajinal keseyi görünce bana 3 haftalık dedi. Bende şaştım kaldım 3 haftalık hamilelik mi olur diyenokta kadar olduğundan ölçüm yapamadı. Şu an sonrakı kontrolümü beklemedeyim. O zaman inşallah daha net söyler belki kaç haftalık olduğumuzu
Neyse ki benim ki karından görüldü Allahtan yoksa panikten ölürdüm. Benim de bir 10 haftalık kaybim var bide kimysalim var insan ister istemez bi tedirgin oluyo yaBenim doktorum vajinal keseyi görünce bana 3 haftalık dedi. Bende şaştım kaldım 3 haftalık hamilelik mi olur diyenokta kadar olduğundan ölçüm yapamadı. Şu an sonrakı kontrolümü beklemedeyim. O zaman inşallah daha net söyler belki kaç haftalık olduğumuzu
Bana 1500 değeri görelim demişti. 1586 yı gördük keseyi ilk öyle görmüştüSenin ki oluşmuş maşallah bende pazartesi Gitcem herkesin değişiyor benim ilk gittiğimde ultrason da göremedi kanda 115 çıktı sonra iki gün sonra gittim 291 çıktı ama uyuz doktor bakmadı hafaya dedi