2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ben bu sabahtan beri garip şekilde iyiyim ya. Ne bulantı var ne kasık ağrısı. Korkmalı mıyım?

İki gün kimse çıkmasın hava güzel ayağınada biraz anı oldu Hersek akşam sokak taydi daha çok bulaştı

Virüs birden hızla mı yayıldı? Niye böyle ani karar alındı ki hemde 2 gün

Kalp atışlarını ne zaman duymaya gideceksiniz acaba. Bide ben bir şey sorabilir miyim ya. Aklıma bir şey takıldı. Şimdi ben geçen hafta persembe kan da bthcg batırdım ve 200 çıkmıştı. Ve dun doktora gittim kese karnımdan görüldü 4 mm ve 4 haftalık dedi. E kese beş haftalık da görülmez mı. Kese küçük oldugubicin mı acaba 4 dedi bana doktorum. Çok da bir şey soramadım bekleyen hasta vardi

Telegram nedir bana onu biri anlativersiiin bence en iyisi instagram ordan en azindan birbirimisde görürüz

Yok öyle düşünme hemen. Biz kalp atışını duyana kadar böyle hissedicez galiba

Hep ağrı bulantıyla uyanırdım ya. Göğüs ağrım olmasa hamiş olduğumu unutucam o derece. Daha kontrole de çok var ya gün sayıyorum resmen
Bizde bi garipiz ağrı olsa acaba normal mi olmasa acaba normal mi delirmesek bari

Benim doktorum vajinal keseyi görünce bana 3 haftalık dedi. Bende şaştım kaldım 3 haftalık hamilelik mi olur diye nokta kadar olduğundan ölçüm yapamadı. Şu an sonrakı kontrolümü beklemedeyim. O zaman inşallah daha net söyler belki kaç haftalık olduğumuzu

Senin ki oluşmuş maşallah bende pazartesi Gitcem herkesin değişiyor benim ilk gittiğimde ultrason da göremedi kanda 115 çıktı sonra iki gün sonra gittim 291 çıktı ama uyuz doktor bakmadı hafaya dedi

Telegram nedir bana onu biri anlativersiiin bence en iyisi instagram ordan en azindan birbirimisde görürüz

Telegram bi uygulama canım. Whatsapp gibi sohbet edilebiliniyor topluca. Aynı whatsapp gibi düşün, adını fotonu falan ayarlıyorsun. Ama tek farkla, numaran görünmüyor.

Kizlar ben henuz kan veremedim ultrasona da gidemiyorum bizde sokaga cikma yasağı coktan var korkuyorum o yuzden

Aynen ya neyse ki benim ki de karından gözüktü. Benim de iki kaybim var. Korku endişe üzüntü mutluluk hepsi bir yaramıyo işte bakalım nasup
Neyse ki benim ki karından görüldü Allahtan yoksa panikten ölürdüm. Benim de bir 10 haftalık kaybim var bide kimysalim var insan ister istemez bi tedirgin oluyo ya

Senin ki oluşmuş maşallah bende pazartesi Gitcem herkesin değişiyor benim ilk gittiğimde ultrason da göremedi kanda 115 çıktı sonra iki gün sonra gittim 291 çıktı ama uyuz doktor bakmadı hafaya dedi
Bana 1500 değeri görelim demişti. 1586 yı gördük keseyi ilk öyle görmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…