2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Folıc-iod cnm bugun basladım, aslında folık asıt vermedı ılk decavıt yazdı ama o hapı kullanamıyorum buyuk ve mıdem de hıssedıyorum yuttugumda oyle soyleyınce folık asıt yazdı
Buyuk hapi bende yutamam umarim buyyk haplardan vermezler yaaa

Bana Folik asit ve vitamin D verdi canim şimdilik kalp atışını duyduktan sonrada kan alacakti tekrar değerlerime bakmak için
Ben yarın sağlık ocağına gidip kan degerlerime baktircam ama korkuyorum ya sağlık ocagina gitmeye.saglik ocağına kayıt yaptıran var mi

Banada folik asit olarak folbiol vermiş vitamin Bi de progestan fitil verdi
Progestan cok iyi de ben ağızdan olani kullanmistim o zaman daha hamile oldugumu bilmiodum klomensen sonra doktor 10 gun kullan demisdi bana canim

Anammm bi uyku bastirrii uyudum uyucam yaa uyumakda istemiyorum.kizlar aksam.namazindan sonra yasin falan okucam ebbeklerimizi sag salim kucaklarimiza alalim.die dua edicem sizlerde edin kalp atislarini duyalım.hepimiz saglikli bi gebelik gecirelimm die dua edelim

İnş canım inş

Progestan cok iyi de ben ağızdan olani kullanmistim o zaman daha hamile oldugumu bilmiodum klomensen sonra doktor 10 gun kullan demisdi bana canim
Ağızdan alınan mide bulantısı yapıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum

kızlar selam bugün benimde hafif bi kanamam oldu doktora gittim hemen düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdi böyle bi şey yaşayan oldu mu? Birde progestan için ağır bi ilaç dediler yan etkileri çok oluyormuş sanırım bilen var mı

Agizdan almistim.ben ozaman hamile.oldugumu blmiyordum klomenle hamile.kaldim.doktorum vermsiti bas donmesi oldu bende

Ağızdan alınan mide bulantısı yapıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
Hem mide bulantısı yapıyor hemde yaklaşık 1 saat komada gibi yatıyorum benn aldıktan sonra. Aşırı baş dönmesi yapıyor sarhoş gibi kalkamıyorum

Ben canım daha hamileliğimi öğrenmeden kanamam başladı günlük bir kere geliyordu hem düşük önleyici iğne yaptılar hem progestan verdiler ama bana vajinal kullanım olarak verdi günde iki kez koyuyorum şimdilik sıkıntım yok

Tehlikem olmadigi halde kullaniyorum canim ben 100 mg yaklasik 1 haftadir kullaniyorum bir yan etkisini gormedim

Sağolun kızlar içim rahatladı biraz yatmadan önce alıcam bakalım inşallah işe yarar bebişim benimle kalır

Ben canım akıntım kanlı geldi dhaa öncede düşük yaşadım progestan 200 mg kullanıyorum baş dönmesi yapıyor dikkat et yat dinlen inşallah geçecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…