ya benim göbeğim ağrıyor yaşayan var mıBenim bugün midem kaynamaya başladı bulantı değil de.belim sirtim da ağrıyor bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benim göbeğim ağrıyor yaşayan var mıBenim bugün midem kaynamaya başladı bulantı değil de.belim sirtim da ağrıyor bazen
Benim karnımın heryeri ağrıyor kasıklarımda bir dolgunluk var inşaAllah normaldir.ya benim göbeğim ağrıyor yaşayan var mı
Yok yaşamadım, ama olabilir bence o da normaldir canımya benim göbeğim ağrıyor yaşayan var mı
DiafolKizlarrr folik asit.markalariniz nedir doktorunuz neyi onerdi verdim.doktorummm folattro❤
canım sigara içme de kahve az miktardaSigara icmedigimiz icin stresliyiz zaten doktorum abartmadan icebilirisn dedi onuda kesersem cok stres oluruk diye korkuyorum
Ben onu da kullandim ama hamile.kalmadan önce canimDiafol
Folbiol yazmış bana canimKizlarrr folik asit.markalariniz nedir doktorunuz neyi onerdi verdim.doktorummm folattro❤
Hamilelikten once folattro kullabmiyordum simdi folik asit vermediKizlarrr folik asit.markalariniz nedir doktorunuz neyi onerdi verdim.doktorummm folattro❤
Bana Folik asit ve vitamin D verdi canim şimdilik kalp atışını duyduktan sonrada kan alacakti tekrar değerlerime bakmak içinDoktorlariniz nasil ilac verdiler hemen hemen herkes kontrole gitti sanirim
Ben 2 tabak ekşili salata yedim sanki 1 neyime yetmiyosa bendede var simdi mide agrisiBu bulantımı yanmami her neyse beni deli ediyor sanki migdemi bozmuş gibi bide gaz çıkarıyorum
Ayyy yok yok yumurtanın üzerine gezdiyorumYumurtaya katılır ben içiyorsun sandım
Bana progestanla kan sulandirci verdiBana Folik asit ve vitamin D verdi canim şimdilik kalp atışını duyduktan sonrada kan alacakti tekrar değerlerime bakmak için
Aynen bende öyleydim hatta eşim iş nedeniyle genelde şehir dışında olurdu bende sürekli dışarda ve fast food yerdim ama artık deli gibi dikkat ediyorumBendee kahvalti yapmazdim ayak ustu atisdirirmdim genelde ama simdi hersey yemege calisiyorum
Folıc-iod cnm bugun basladım, aslında folık asıt vermedı ılk decavıt yazdı ama o hapı kullanamıyorum buyuk ve mıdem de hıssedıyorum yuttugumda oyle soyleyınce folık asıt yazdıKizlarrr folik asit.markalariniz nedir doktorunuz neyi onerdi verdim.doktorummm folattro❤
Herkese farkli hehrldeeFolbiol yazmış bana canim
Aynen bende severdim de yine yeriz aradaaa su ortalikda duzelsinAynen bende öyleydim hatta eşim iş nedeniyle genelde şehir dışında olurdu bende sürekli dışarda ve fast food yerdim ama artık deli gibi dikkat ediyorum
Guzel degerli bi folik asit bu folattro canim doktorun tekrar neden vermedi onuHamilelikten once folattro kullabmiyordum simdi folik asit vermedi