Hayırlı olsun hakkinizda ama malesef bu tarz insanlar çok hamilelik bu olmuş sonuçta burda söylenecek en iyi söz hayırlı olsun demektir ama insanlarımız o kadar vicdansiz ki zaten kafamız karışık oluyor birde hevesimizi kursagimizda bırakıyorlar bende yaşadım çok biliyor milletmerhaba herkese .. bende bugün idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu. 5 yaşında bi kızım var. birde boş gebelik yaşadım. iş yerinde samimi olduğum bi arkadasıma soyledım hiç sevinmedi. bu ortamda cocuk mu dogurulur gibilerinden... benimde endişeleerim arttı
Yaaa canim dua et annesine siki siki tutunacak o insalllaaaahhhh değerinde guzel artiyor insalllah.dogudugunde resimlerini aticazzz bak birbirimize gorrrBenim daha hamileliğim in ilk günlerinde kanamam oldu doktor büyük ihtimal sağlıksız gebeliktir dedi dünde azıcık kan gördüm ondan öyle düşündüm kalp atışını duymadan sevinemeyeceğim galiba
Benimde istiyor canim amaaa ben kendime diyorumki keyfim icin bebegimi neden zehirliyim icmedende durabiliyoruz evladini dusun bak o zaman istesede icemiosunBen 2 gündür yumurta yiyorum ceviz muz aynı şeyleri yiyoruz
Sigara canın çekiyo mu? Ben de öğrendiğimden beri içmiyorum ama canım istiyo sanki ya ooff
Benimde istiyor canim amaaa ben kendime diyorumki keyfim icin bebegimi neden zehirliyim icmedende durabiliyoruz evladini dusun bak o zaman istesede icemiosun
Seker falan at agzina instagramdan bebek seylerine bak kafani baska yere ver evde esim içmiyor artik balmoma.cikiyooo
Ama demek yok yapmak zorundayız canim zor olcak evet ama nabalim bebeğimiz iyi.olsun yeterBilmiyorum ben her gün nargile için bi insanım son güne kadar. Böyle bi garip oldum yaAma içmicem ama nasıl yapıcam bilmiyorum
İnşallah canım Allah bize o günleri de göstersinYaaa canim dua et annesine siki siki tutunacak o insalllaaaahhhh değerinde guzel artiyor insalllah.dogudugunde resimlerini aticazzz bak birbirimize gorrr
Ama demek yok yapmak zorundayız canim zor olcak evet ama nabalim bebeğimiz iyi.olsun yeter
BeeeennBiri yazmış nerde okudum bilmiyorum ama demişki. Sigara içmek istediğimde bebeğimi bi fanusa koyduğumu ve o fanusa duman üfflediğimi düşünüyorum hemen vazgeçiyorum demiş beni çok etkiledi
Insalllaaah canimmm insalllaaah Insalllaaahİnşallah canım Allah bize o günleri de göstersin
amin amin hepimizinHepimiz istedik çok şükür nasip oldu. Ayrıca kimse bu kadar ilerleyeceğini de tahmin etmiyordu bu virüsün. Ama Allah nasip etyyise vardır hikmetiAllah sağlıkla kucağına da aldırsın canım.
aynen öyle bide ben bundan önce bi boş gebelik yaşamıştım. onda o kadar plan yapmıstım ki işte yok şu zaman olsun söyle doğsun bilmem ne . o yüzden de dedim olacağı varsa bi şekilde oluyor yada olmuyor. hayırlısı bakalımOrtamda evet virus var ama rabbim bunu sana nasip etmis ne güzel bi duygu
Onlara bakma sen bazıları moral bozmak icin varlar.
Gecicek bu virüs elbet
Hayirlo olsun bu arada canim keyfini hic bozma
anen öyle . kalp atıslarınıda duyarız inşallah. :)Hayırlı olsun hakkinizda ama malesef bu tarz insanlar çok hamilelik bu olmuş sonuçta burda söylenecek en iyi söz hayırlı olsun demektir ama insanlarımız o kadar vicdansiz ki zaten kafamız karışık oluyor birde hevesimizi kursagimizda bırakıyorlar bende yaşadım çok biliyor millet
Sag salim aliirz insalllah kucaklarimizaaynen öyle bide ben bundan önce bi boş gebelik yaşamıştım. onda o kadar plan yapmıstım ki işte yok şu zaman olsun söyle doğsun bilmem ne . o yüzden de dedim olacağı varsa bi şekilde oluyor yada olmuyor. hayırlısı bakalım
Beeeennyazmistim ben oyle düşünüyorum o yuzden aklima.getirmiyorum biyere yazdim sanada yazdim ehrhlde.ozel.msajda
Canım valla eğer geleceği varsa bebeğin kanama falan dinlemez.hem kanama olup da sağlıkla olanlar da var.sana progestan verdi mi doktorunBenim daha hamileliğim in ilk günlerinde kanamam oldu doktor büyük ihtimal sağlıksız gebeliktir dedi dünde azıcık kan gördüm ondan öyle düşündüm kalp atışını duymadan sevinemeyeceğim galiba
Verdi canım fitil olarak kullanıyorum onu koyarken de korkuyorum bişey olacak diyeCanım valla eğer geleceği varsa bebeğin kanama falan dinlemez.hem kanama olup da sağlıkla olanlar da var.sana progestan verdi mi doktorun
Ben dedidyim byere kuzum ama belmide baska biride demistirrSen mii
Off kafam yerindemi sanki benimunutmuşum
Ben dedidyim byere kuzum ama belmide baska biride demistirr
Heryere yazdim kuzum oyle hatırlıyorum icenler benim dusuncemi gorup biraksinlar die dusundum insalllaah her hamile birakirYok yok sendin özel mesajda. Yazınca hatırladım smdi
O zaman boşuna endiselenmeVerdi canım fitil olarak kullanıyorum onu koyarken de korkuyorum bişey olacak diye