2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar türk kahvesi icmiyorum ogrendigimden beri normalde günde 1 hep içerim. Icen var mi? Aslında okadar da abartmamak gerek degil mi?

Kızlar türk kahvesi icmiyorum ogrendigimden beri normalde günde 1 hep içerim. Icen var mi? Aslında okadar da abartmamak gerek degil mi?

Ben Türk kahvesi bağımlısıyım. Kupalarla içiyordum. Onu da içmiyorum öğrendiğimden beri ☹

Son düzenleme:

Ben sordum doktora abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi, ama ben de korkuyorum içmeye

Bende icmedim.ogrendigimden.beri ya kahve icsem.aklima.sigara.gelcek zaten
Gazoz.ictim 1 bardak dun aksam bi zarari.olurmu

4 gündür burayı okuyorum kan sonucumu gördükten sonra herkese merhaba diyecektim ama sizin yazınızdan sonra dayanamadım. Bundan sonrası için arkadaşınızla ilişkiniz adına bir yabancı olarak tabi ki bir şey diyemem. Ama lütfen bu tür olumsuz sözlere kulak asmayın! Bu virüs dünyada ortaya çıkalı 3 ay ülkemizde ise 1 ay bile olmadı. 5 aylık hamile bir arkadaşım var napsın şimdi bebeğini karnından söküp atsın mı böyle bir ortamda doğurmamak için? Bizler bu sitenin şanslılarındanız insanlar aylarca yıllarca hatta on yıllarca o susam tanesinin tutunup kucağına geleceği günlerin hayalini kuruyor. Ne kadar şükür böyle mübarek günlerde Allah nasip etti. Sabırla,önemle,bilimle ülkecek de insanlık olarakta atlatacağız bu günleri. Yarın başımıza ne geleceğini hiç birimiz bilmiyoruz. O zaman her daim ne olacağı belli değil böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum diyelim. Evet güle oynaya değil maskelerle eldivenlerle gideceğiz belki randevularımıza ama 9 ayın sonunda ve bir ömür boyu yaşanacak bi mutluluk nasip olacak. Savaş halinde başlarına bomba yağan insanlar değiliz ki tabiki çok zor dikkatli olunması gereken bir dönem. Bugün kan vermek için gittiğim sağlık ocağındaki doktor hanıma zor zamanlarda ilgilendiği için teşekkür ettim. Çok şaşırdı duraksadı. “Bu bizim görevimiz her ne olursa olsun yaşıyoruz ve hayat devam ediyor” dedi. Önce tedbir sonra takdir

Bende icmedim.ogrendigimden.beri ya kahve icsem.aklima.sigara.gelcek zaten
Gazoz.ictim 1 bardak dun aksam bi zarari.olurmu
Asitli şeyler içme canım bende öğrendiğimden beri kola içmiyorum normalde de içmezdimde burda hergün içiyorlar bende meyvesuyu içiyorum

Asitli şeyler içme canım bende öğrendiğimden beri kola içmiyorum normalde de içmezdimde burda hergün içiyorlar bende meyvesuyu içiyorum
Yaa aslinda benimkine.maden suyu al meyveli dedim.oda.gitmis.gazoz almis blmiozmi ne yararli ne zararli bidaha eve sokmaz zararli dersem zaten

Bende beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum normalde hiç iştahlı biri değilim ama artık zorunluluktan düzgün beslenmeye çalışıyorum hergun mutlaka sabah yumurta peynir zeytin maydonoz kahvaltı sonrası 3 ceviz 5 badem 5 fındık 11 kuru üzüm 1 kayısı kurusu öğlen muz üzerine bal akşam da menüde ne varsa yiyorum yatmadan önce 1 kaşık pekmez günlük 2 litre su... bir kaç ay sonra umarım çok fazla kilo almam

Maydonoz sakin yemeee canim sakinnn

Doktordan geldim arkadaşlar ay ne kadar dedirgin oldum doktor otur diyor oturamiyorum neyse yavrucum 5+0 haftalik mis tahmini doğum 8 Aralık mis benim takvime uymadı kese yi gördük hiçbir sıkıntı yok günlük yaşamına devam edebilirsin her yönden dedi, decavit yazdı ben o hapı yutamadigim için extra folik asit yazdırdım 20-25 Nisan da kalp atışı için çağırdı doktorumuz

Eklentiler

• IMG_20200407_142653.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 39
Maydonoz düşük riski yapabiliyormuş allah korusun sakin bida yeme canim

Ohhhh minnak sey anasi yesin agzini burnunu onun darisi basima.keseyi gormek icin allahin izniyle

Ben Türk kahvesi bağımlısıyım. Kupalarla içiyordum. Onu da içmiyorum öğrendiğimden beri ☹
Ben içiyorum kahve Nescafe vazgeçilmezim ama miktarj dusurdum günde 1 fincan içiyorum oda normal zaten doktormlar günde 1 fincan içebilirsiniz diyor maden suyu tüketin ben içecek istediğimi onunlada bastırıyor

Demir vitamini olsun diye abartılı olarak değil ama yumurtanın yanına 1 2 dal yiyorum bundan sonra yemeyim o zaman
Yaaa canimmm bi araştır istersen maydonoz idrarda enfeksiyon sokturucu ozelligine sahip o yuzden yemeyin diolar yine bi araştır ama yeme

Böyle gorunce çok hoşuna gitti canm darısı başına eşime diyorum kız gibi duruyor oglanin kesesi sagdaydi diye dalga geçiyor benimle
yaaaa ne guzel kalp atisini duyunca.nasil oluruz acabaaa ben aglamakli.olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…