2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim kız çıkıyor ona göre bir oğlum var birde kız olursa iyi olur sağlık olsunda kız erkek farketmez
Aynenn oyle bizim ilkkk daha rabbim sagliklisini versin cinsiyet tabiki onemli degil.merk ediyoe insan sadece

Anne olucağımızı düşünebiliyormusun? Ben hala inanamıyorum ❤
Anne olacağımızı düşünüyormuşunn derken bile gozlerim yerinden cikicakkkkkdi❤❤❤❤❤
Nekdr sukur etsek az cookk şükür rabbim
Bende inanamiyorum her uyandigimda hamilesin sen artik diyorum halada inanamiyorum tuvalete korkarak giriyorum bazen bi islaklik.oluo ay diomm bisi geldi herhlde ama akinti gelio sukur diom

O zaman 5+2 olmuşum doktor geçen hafta gitiğimde 2-3 günlük daha demişti ama
Canım ben kendi hesabima göre böyle normalde ne kadarlık ultrasona göre bilmiyorum bugün öğleden sonra gideceğim doktora inşallah

Bana demin arkadaş "annesi" deyince dank etti ay ben anne oluyorum yaa dedim
Aynen. Islaklık olunca koşuyorum tuvalete beyaz akıntıyı her gördüğümde şükrediyorum cebimde hep temiz peçete oluyor. Yattığımda da tuvalete kalkmamak için peçeteyle siliyorum temiz olduğunu görünce şükür ediyom. Delirmesek bari

Kızlar ultrason fotolarınızı konuma usulca bırakabilirmisiniz?

Kızlar cin takvimine göre cinsiyetiniz nedirrr arkadaslarim.onermisti onu bana herkesd genelde dohru cikmiss
Günaydın canm kız diyor ama dün akşam farklı siteden baktım otomatik hesaplıyor erkek çıktı ilk gebeliğimde doğruydu erkek çıkmıştı ama %50 ihtimal mi tutuyor artık bilemicem

Olsin söyle hareket ettigi zamanlara gelirsek herhlde anca inananiliriz biz esimle surekli böyle birbirimize bakarak gülüyoruz

Günaydın canm kız diyor ama dün akşam farklı siteden baktım otomatik hesaplıyor erkek çıktı ilk gebeliğimde doğruydu erkek çıkmıştı ama %50 ihtimal mi tutuyor artık bilemicem
Insallah sagliklisi olsun kiz olsun seninki degisik olsun❤

Teyzesi daha goremedik biz kesemizi 10 gun sonra demisti doktor10 gun sonra gidicez insalllaah görebiliriz

Olsin söyle hareket ettigi zamanlara gelirsek herhlde anca inananiliriz biz esimle surekli böyle birbirimize bakarak gülüyoruz

Benim başımdan talihsiz hamilelik geçti bi kere. O yüzden eşim ve ben bu sefer çokta şeyapmamaya çalışıyoruz. Kalp atışını inşallah duyalım sonra başlıycaz bizde hayallere dalmaya. Eşim çok duygusal. İlkinde neler neler yaptık. Ben patik ördüm eşim artık okul bakıyordu o derece kısmet. Olmadı. Rabbim şimdikini korusun inşallah hepimizin miniklerini

Sag salim kucagina alirsin insalllah bizde besigini falan düşünüyoruz yok besik almayalim.diyoruz
Az daha bekleyelim sonra bakalim falan diozz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…