2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Ben 1 kilo aldım bile ya. Karnım da acayip şişti 3-4aylık gibiyim sanki napıyım minik çabuk acıkıyor

Hayırlı olsun canım çok sevindim sanırım seninle benim beta değerlerimiz birbirine yakın gidiyordu sende erken ögrenmistin benim cuma günü beta 2558 cıktı kese üstten görünmedi perşembe yeniden gidecem aslında pazartesi çağırmıştı ama ben cuma düşünüyorum.. doktor sana kalp atışı için birşey dedi mj

Canım gözün aydın darısı kalp atışına inşallah

Maşallah canım inşallah kalp atışını da duyarsın

Maşallah çok tatlı

Canm kalp atışı için 20-25 Nisan da gel dedi ben 27 Mart 14,5 ,2 Nisan da 93 çıkmıştı HCG biraz zaman geçmesini bekledim kan vermedim bugün kadın doğuma gittim en son ki HCG yi bilmiyorum görürsün canm cuma ya

Yaa aslinda benimkine.maden suyu al meyveli dedim.oda.gitmis.gazoz almis blmiozmi ne yararli ne zararli bidaha eve sokmaz zararli dersem zaten
Normalde de gazlı içecekler zararlı onun yerine süt meyvesuyu iç

Anladım canım keseyi yüksek ihtimal görürüm perşembe günü kalp atışı içinde bir ihtimal diyordum benimde 24 matta 16 27 martta 75 çıkmıştı kap atışı içinde tekrar giderim o zaman yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…