Değerim. İlk. 115 çıktı dün kan yaptı 291 çıktı tiroid yüksek çıktı o düşmüş ama takip etcek haftaya Perşembe çağırdı gene beniHoşgeldin canim gözün aydin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepbirlikte
Evet bugün aynısı oluyor bana sol tarafım ağrıyor ve migdem bulanıyor
Benim ne kes yoktu erken öğrendim birazKizlar siz keseyi gördügunuzde boşmuydu benim dün kese boştu ama doktor endiselenecek bir durum yok haftaya bakalım dedi aklıma takıldı birden. Benim oğlumda da aynı böyleydi gerci. Geç döllenme vs.
Adet tarihiniz kaçtı sizin benimki 1 martta çatlatma iğnesi yaptırmıştım bende mi 5+1sayılıyorum bugünGünaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi
Bendede. 7.haftada falan başlar sanırım.. bu daha iyi günlerimiz :)
Günaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi
Amiiinnnarkadaslarim beraat kandilimiz mubarek olsun. allah hepimizin evlatlarini hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. hepimizin evladinin sagligini kourusun.
Maşallah canımGünaydınn, pazar günü keseyi gördük betam cumartesi günü 8binlerdeydi. Belirtim pek yok göğüs hassasiyeti ve ara ara giren kramplar dışında hiçbişey yok bende.
2 mart son adet tarihim yaklaşık olarak olabilir sizinde aynı gibiAdet tarihiniz kaçtı sizin benimki 1 martta çatlatma iğnesi yaptırmıştım bende mi 5+1sayılıyorum bugün
Ben bi 3 bucukda uyandim tuvalete kalktim surekli oraya gidiyorum zatenKızlar sabahın köründe uyanıyorum ve iştahim yok hiç canım bir şey yemek istemiyor sizde durumlar nasıl
Aminnn canim bu gece bol bol dua edelim saglicakla alalim kucaklarimiza yavrularinizi insalllaaaharkadaslarim beraat kandilimiz mubarek olsun. allah hepimizin evlatlarini hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. hepimizin evladinin sagligini kourusun.
Ayenn rabbim hayırlısıyla evlatlarımız kucağımiza almayı nasip etsinAminnn canim bu gece bol bol dua edelim saglicakla alalim kucaklarimiza yavrularinizi insalllaaah
Benim kız çıkıyor ona göre bir oğlum var birde kız olursa iyi olur sağlık olsunda kız erkek farketmezKızlar cin takvimine göre cinsiyetiniz nedirrr arkadaslarim.onermisti onu bana herkesd genelde dohru cikmiss
İnşallah annesi ya onlar iyi olsunlar biz her türlü acıya katlanırız
Kızlar cin takvimine göre cinsiyetiniz nedirrr arkadaslarim.onermisti onu bana herkesd genelde dohru cikmiss
Ay evet canım inşallahBen bi 3 bucukda uyandim tuvalete kalktim surekli oraya gidiyorum zaten
Normalde bu sattlerda hayatta uyanamam ama duzene sokuyor çocuklarimiz bizi❤ ❤
Amiiiinnn canimAyenn rabbim hayırlısıyla evlatlarımız kucağımiza almayı nasip etsin