- 29 Ekim 2020
- 1.483
- 2.992
- 32
Geçmiş olsun canım inşallah şuan daha iyidir oğlun? Kıyamam kuzuma. Benim kızım da çok pişik oluyor bazen zeytinyağı sürüyorum bende.Kızlar oglum cok fena hasta oldu kakasında enfeksiyon çıktı . Ateşler için de yandı yavrum bide ishal oldu süreklı altını temız tutmama ragmen cok fena pişik oldu öneriniz varmı malum bölge şuan kıpkırmızı cok üzülüyorum ogluma . Hametan sudocrem travazol kullandım gecmıyor
Çok geçmiş olsun canım neresinden soktu bebisi. Kıyamam ya. Şimdi iyi mi?kizlar benim kizimi gecen gün sarica ari soktu
İyi cok şükür canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım inşallah şuan daha iyidir oğlun? Kıyamam kuzuma. Benim kızım da çok pişik oluyor bazen zeytinyağı sürüyorum bende.
Çok geçmiş olsun canım neresinden soktu bebisi. Kıyamam ya. Şimdi iyi mi?
Anladım canım bizde yasına kadar ek gıda almadık diyebılırım oglum hicbise yemıyordu yasına yakın çorba kabul etti yaşından sonrda yemeklerı kabul ettti ne yersek cok şükür yiyo tabı kuş kadar orası ayrıMızmız olmasa sorun değil tabiki emzirmek ama istiyor ki hep onunla olayım.
Inşallah dönemsel bir durumdur.
Ek gıdada çok fazla yediğimiz söylenemez doğrusu. Kuş kadar çorba yese doyuyor.
Teşekkürler sizin de kutlu olsunHerkesin geçmiş bayramını ve anneler gününü kutlarım.. Bayramda eşimin köyünde idik orda tel çekmiyor benim. Giremedim nete. Zaten fırsatım da olmazdı gelen gidenden. Bir de Ela hasta oldu orda bir yandan diş çıkarıyor derken iyice bana düştü kızlar. 5 dk bensiz durmuyor artık. Sizler nasılsınız bebisler nasıllar?
Merhaba sanıyorum yasak wp grubu kurmak. Ama net bilmiyorumKızlar bu grubu whatsapp a tasiyamazmiyiz?? Yani buraya girmek zor oluyor ama birbirimize danışmak da güzel oluyor ve yıllarca dursun istiyorum ne dersiniz güzel olmaz mi ??
3-5 kıısi kaldık zaten ozelden halledebiliriz bence bu işiKızlar bu grubu whatsapp a tasiyamazmiyiz?? Yani buraya girmek zor oluyor ama birbirimize danışmak da güzel oluyor ve yıllarca dursun istiyorum ne dersiniz güzel olmaz mi ??
Canım o seninle alakalı değil. Yani ayrılık korkusu yaşıyorlarmış bu dönemde ve iki dk yanımızdan ayrılınca korkuyorlarmıs. Onları bırakacağız diye korktukları için yapışıyorlar bize. İş yapiyorum gelip bacağıma sarılıyor. Beni hiç bırakmıyor. Geçici alisacaklar illa ki. Valla biz de dinlenemedik hiç hastalıklar bir yandan uğraşıyoruz yani.Teşekkürler sizin de kutlu olsun
Biz de bayramdan sonra dinlenemedik henüz..Mert de aynı inanılmaz düşkün oldu bana sebebi düştür inşallah... mutfakta yemek yapamıyorum 5dk salonda salya sümük ağlıyor ben yanına gelince de gülüyor anlamadim ben nerde yanlış yapıyorum
Gozun aydın canımHerkese selam şifremi unuttuğum için giremiyordum be zamandır yeni çözdüm
Umarım herkes iyidir
Ben 15 Haziran da işe başlıyorum inşallah oğlum kreşe gidecek
Sağol canım başlamadan yapmam gereken işler var halı yıkatma ev temizleme gibi onları halleşiyorum bendeGozun aydın canım
Meraba canım malesef hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz bizdede durımlar aynı ben aglatıyorum vermıyorum . Bu benım telefonum senınki burda dıyorum oyuncak teli verıyorm ama tabıkı benımkonı istiyp .Merhaba kızlar uzun zaman oldu yokrum buralarda fırsat bulamadım
fırsat bulsamda oğlum elime telefon aldırmıyor tam da bu konuyu danışmak istiyorum sizlere 1.5 yaşında telefon u ne zaman görse almak için ağlıyor. Sesini kapatıp saklıyorum.
başkasında görüncede almak için ağlıyor.
verdiğimde biraz çocuk şarkısı falan seyrediyor sonra telefonu karıştırmaya başlıyor.
kızlar artık çok bunaldım.
Şimdiden teşekkür ederim
çok sevindim canım ya, dün aklıma geldi:) bir kaç arkadaş vardı, hamile, kimlerdi onlar acaba, nasıllar diye düşündüm:) Rabbim, sabrını arttırsın. Sağlıkla gelsin bebiş.Merhaba arkadaşlar inşallah herkes iyidir. 2.bebegim 24 haftalık oldu .30 haizrana kadar tekrar covid iznine çıktım .Bu gebelikte kusmalarim hiç sıfıra inmedi .bakalım inşallah hersey hayırlısı ile gecer
Amin inşallah çok teşekkür ederimçok sevindim canım ya, dün aklıma geldi:) bir kaç arkadaş vardı, hamile, kimlerdi onlar acaba, nasıllar diye düşündüm:) Rabbim, sabrını arttırsın. Sağlıkla gelsin bebiş.