Nazı tuttıgunu sanmıyorum canım benım rahatsızlıgımda cok agır gecti ölüyorum sandım .5 temmuzda rahatsızlanmaya basladım 6 temmuzda hastanelık oldum serum aldım sonrası zaten ölüm gibiydi . Bu gün 16 temmuz benım iştahım halim yeni yeni yerine gelıyo . Rabbim tüm hastalara şifa versin cok zor gercekten ve anneyken bunu yasamak daha zorBiz de tekrar covid olduk maalesef, ben ve oğlum ilaç kullanmadan hafif geçiriyoruz ama eşime doktor antibiyotik ve theraflu vermiş ilaçlar mı yan etki yapıyor anlamadım daha ağır geçiriyor terleme üşüme nöbetleri geçiriyor her yeri ağrıyor. Biraz da erkeklerin hastayken nazı mı tutuyor ne
Geçmiş olsun doğrudur tabi herkeste farklı etki yapıyor ben de ekimde geçirdim daha ağır olarak ama bu sefer ikinci olduğu için mi bilmiyorum daha hafif geçti. Baş ağrısı burun akıntısı ile gitti çok şükür. İştah kaybı oğlumda çok bunalttı beni ya normalde yemeyi seven bir çocuk ama 10 gundür her ögün başka çile oluyor kendi yerse yiyor birkaç lokma ben kaşıkla verince ağzını kilitliyorNazı tuttıgunu sanmıyorum canım benım rahatsızlıgımda cok agır gecti ölüyorum sandım .5 temmuzda rahatsızlanmaya basladım 6 temmuzda hastanelık oldum serum aldım sonrası zaten ölüm gibiydi . Bu gün 16 temmuz benım iştahım halim yeni yeni yerine gelıyo . Rabbim tüm hastalara şifa versin cok zor gercekten ve anneyken bunu yasamak daha zor
2gundir 39.2 derece ateş hiç geçmiyor yemek yiyemiyor.. neden oldu hiç anlamiyorumGeçmiş olsun canım . Boğaz enfeksiyonu salgını var bu aralar bizde ailecek oyle olduk . Oglumla ateşler içindeyduk serumlar ilaçlar falan derken yenı yenı toparlıyoruz .
Biz corona olmusuz canım megerse . Oglumda iştahsızdı halada düzelmedi 4 temmuzda ateşlendi . Ben ıkı hafta yemek yiyemedım sonrasında toparladım . Vitamin şurubu aldık biz iştah yapar dediler ama değişen bise yok henüz2gundir 39.2 derece ateş hiç geçmiyor yemek yiyemiyor.. neden oldu hiç anlamiyorum
MerhabaSelam arkadaşlar nasılsınız? Sizleri çok özledim hiç birimiz eskisi kadar giremiyoruz artık.. Benim kız 21 aylık oldu çok şükür. Emeklemeden yürüyenlerden oldu. Ne zaman yuruyecek diye düşünürken 17- 18 ay arası yürüdü cadı. Şuan koşturup oynuyor. Çok şükür gaz problemimizi de baya atlattık. Uyumak çok güzelmişsizler nasılsınız bebisler nasıl? Hamile arkadaşlar nasıl? Herkesi çok merak ediyorum. Hala beze devam tuvalet eğitimine başlamadık. Çünkü çiş kaka falan daha söyleyemiyor. Sizlerde durumlar nasıl
yaaa MaşaAllah, yerim ben bunu ya:)Merhaba
Benim bücür de 20 aylık oldu. Kreşe başladı. Çok mutluBıcır bıcır bütün gün konuşuyor
Daha düzenli artık herşey ama yine de bozulduğu günler yok değil. 1 haftadır geceleri ağlayarak kalkıyor gece kalkmayı bırakmıştık halbuki.
Evde olduğu zamanlarda hiç bez takmıyorum ben. Uyurken sadece bezleniyor. Kendi artık bez istemiyoruma getirmezse olayı 24 aylıktan sonra bezi bırakmaya başlarız diye düşünüyorum.
Maşallah ne güzel..Merhaba
Benim bücür de 20 aylık oldu. Kreşe başladı. Çok mutluBıcır bıcır bütün gün konuşuyor
Daha düzenli artık herşey ama yine de bozulduğu günler yok değil. 1 haftadır geceleri ağlayarak kalkıyor gece kalkmayı bırakmıştık halbuki.
Evde olduğu zamanlarda hiç bez takmıyorum ben. Uyurken sadece bezleniyor. Kendi artık bez istemiyoruma getirmezse olayı 24 aylıktan sonra bezi bırakmaya başlarız diye düşünüyorum.
Bizim dişler bitti ondan sanırım daha düzene girdiMaşallah ne güzel..çok tatlı maşallah senin ki konuşuyormuş benimki belli başlı şeyleri söylüyor çat pat da başka kelimeler söylemeye çalışıyor. Tabi bizim de bozulduğu günler oluyor ama ben aylarca uyumadigim için o günler.bile cennet gibi geliyor. Disleri baya baya tamamlandı üst köpek dişleri çıkıyor şimdi de. Diş çıkarma süreçlerinde huzursuz onun dışında maşallah iyiyiz.
Maşallah ne güzelBizim dişler bitti ondan sanırım daha düzene girdiİkinci azıları beklemedeyim
benim oğlumda , 5-6 kelime konuşuyor. şu anda 20 aylık, 24. ayda doktora götürmeyi düşünüyorum. sadece anne, baba, gel-git, mama, dada(bye bye anlamında söylüyor) bu kadar. sizinki neler söyleyebiliyor.Maşallah ne güzel..çok tatlı maşallah senin ki konuşuyormuş benimki belli başlı şeyleri söylüyor çat pat da başka kelimeler söylemeye çalışıyor. Tabi bizim de bozulduğu günler oluyor ama ben aylarca uyumadigim için o günler.bile cennet gibi geliyor. Disleri baya baya tamamlandı üst köpek dişleri çıkıyor şimdi de. Diş çıkarma süreçlerinde huzursuz onun dışında maşallah iyiyiz.
Gel, Geldi, gitti, bitti, anne, baba, dede, aldım, attım, mama, bye bye, hayvanlarla ilgili pisi, cik cik, hav hav falan diyo aklıma gelenler bunlar. Diğer kelimeleri söylemeye çalışıyor ama az konuşuyor akranlarına göre az kelime söylüyor bence. Nasıl destekleyebiliriz bilmiyorum. Kitaplarıni alıyorum ordan gosterip söylüyorum söylesin diye tekrar etmeye çalışıyor.bilmiyorum birden açılır mı.benim oğlumda , 5-6 kelime konuşuyor. şu anda 20 aylık, 24. ayda doktora götürmeyi düşünüyorum. sadece anne, baba, gel-git, mama, dada(bye bye anlamında söylüyor) bu kadar. sizinki neler söyleyebiliyor.
İnşaAllah birden açılırlar:)Gel, Geldi, gitti, bitti, anne, baba, dede, aldım, attım, mama, bye bye, hayvanlarla ilgili pisi, cik cik, hav hav falan diyo aklıma gelenler bunlar. Diğer kelimeleri söylemeye çalışıyor ama az konuşuyor akranlarına göre az kelime söylüyor bence. Nasıl destekleyebiliriz bilmiyorum. Kitaplarıni alıyorum ordan gosterip söylüyorum söylesin diye tekrar etmeye çalışıyor.bilmiyorum birden açılır mı.
Yok canım benim sürekli konuşuyoruz onunla ama asıl abisi var evde yaşına yakın ben ona bağlıyorum.Maşallah ne güzelkonuşmasını desteklemek için bir şey yaptın mı merak ettim
İnşallah canım göreceğiz bakalımİnşaAllah birden açılırlar:)
Olabilir canım kardeş olunca abi abla çabuk konuşmada falan etkili oluyormuş bende duymuştumYok canım benim sürekli konuşuyoruz onunla ama asıl abisi var evde yaşına yakın ben ona bağlıyorum.
Hepsine maşallahİnşallah canım göreceğiz bakalım
Olabilir canım kardeş olunca abi abla çabuk konuşmada falan etkili oluyormuş bende duymuştummaşallah kuzularina
Aminn kuzum aminn inşallah ya.Hepsine maşallah
Allah hep vicdanlı iyi insanlarla karşılaştırsın hepsini