- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
İnanır mısın daha tam anlamıyla geçmedi canım, ilk zamanlara göre çok daha iyiyim ama sabah kalktığımda bir süre ağrı oluyor.Canım çok geçmiş olsun tutulma kötü oluyor benim de hep başıma geliyor bende hep sıcak duş vs ile geçirmeye çalışıyorum. Çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir
Teşekkür ederim canım. Normal mayo aldım bile valla. Çok sıcakta tutmayız zaten hasta olur diye korkariz. Biraz sabahtan biraz öğleden sonra denize havuza sokarız. Gölgede bakarız oynatiriz. Zaten babaannesi, halası vs cümbür cemaat gidiyoruz sırayla bakarız gölgelerde. Cevap için teşekkür ederim
Canım benim kızım da aynı. Zaten düşkündü. İyice düşkünleşti. Geliyor üstümü cekistiriyor gel gel yapıyor elleriyle. Gel diye söylüyor. Süt mü içeceksin diyorum başını sallıyor. İşi bitince de kalkıp oturup kapatıyor üstümüArkadaşlar merhaba Uzun zaman oldu girmeli özledim Doğrusu sizin fikirlerinizi ve aynı durumda olup neler yaptınız da merak ediyorum Bence hep yazışalım yıllarda sürsün diye düşünüyorum Zaman buldukça da ben de gelip bakacağım bu aralar çok fazla memeye düşkün oldu Neden böyle oldu anlayamıyorum acaba sütüm azaldı yoksa başka bir şey mi bugün doktora da soracağım ama sizleri de bir Danışayım dedim
Canım acele etme. Çocuktan çocuğa değişiyor durum. Kızım da tam tersi konuşmaya düşkün ama yürüme konusunda geride. Mesela yürüyor evet koşuyor da tutarken biz. Ama dengeyi kaybetmeye çok müsait hala tam sağlayamıyor. Konuşma konusunda ben ne söylersem tekrar etmeye çalışıyor. Geldim, geldin, bitti, gitti, baba, dede, anne, saate tık tak diyor, sayı saymaya çalışıyor bir falan diye. Daha çok da aklıma gelenler bunlar. Babası bir şey getiriyor ne getirdin babası diyorum ne getirdin demeye çalışıyor. Tabi ki çok güzel konuşmuyor daha ama çabası konuşma yönünde. Zamanla öğrenecekler her şeyi inşallah.Yürüyoruz koşuyoruz ama çok fazla konuşmuyoruz Biz şu an her şeyi Bize soruyor bu ne bu ne bu bu bu şeklinde bizde hepsinin ismini söylüyoruz hoşuna gidiyor Evdeki her şeyi sayıyoruz her gün düşünün Artık dışarıda da aynı şekilde İyiyiz ama öyle çok fazla kelimesi yok maalesef bekliyorum Bakalım ne zaman konuşacak
Doğrudur kuzum çabuk geçmiyor maalesef ya. Sen 33 var mısın ya ben daha kucuksundur diyordum öyle görüyordum yani seniİnanır mısın daha tam anlamıyla geçmedi canım, ilk zamanlara göre çok daha iyiyim ama sabah kalktığımda bir süre ağrı oluyor.
Eşimin fizyoterapist arkadaşı 2 haftayı bulur iyileşmesi hatta yaşa göre 20 gün bile sürebilir demiş. 33 yaşında olunca benimki 20 gün sürecek demek kiNeyse çoğu gitti az’ı kaldı Teşekkür ederim kuzum
Gören de en fazla 27 diyor mutlu oluyorumDoğrudur kuzum çabuk geçmiyor maalesef ya. Sen 33 var mısın ya ben daha kucuksundur diyordum öyle görüyordum yani senirica ederim kuzum.
Amiiinn inşallah kuzum benim. Ben de 30 oluyorum bu seneGören de en fazla 27 diyor mutlu oluyorumama 33 olmuşum vallahi yazarken bile bi değişik geliyor zaman su gibi baksana bebişlerimiz bile neredeyse 1,5 yaşına girecekler, upuzun, sağlıklı, güzel ömürleri olsun inşallah
Aa bende seni daha küçük sanıyordum, 24-25 falanAmiiinn inşallah kuzum benim. Ben de 30 oluyorum bu senegerçekten çok çabuk geçiyor zaman ne ara doğum yaptım da bu kadar büyüdü anlamadım yani.
Galiba biz birbirimizi küçük görmek istemişizAa bende seni daha küçük sanıyordum, 24-25 falan30’dan sonra sayının bir önemi kalmıyor ya insan gerçekten hissettiği yaşta kalıyor gerçi bu aralar bi 55 hissediyorum ama olsundu Evlatlarımızın canı sağolsun
Geçmiş olsun canım, kantaron yağı çok iyi geliyor. istersen onu dene birde.Kızlar oglum cok fena hasta oldu kakasında enfeksiyon çıktı . Ateşler için de yandı yavrum bide ishal oldu süreklı altını temız tutmama ragmen cok fena pişik oldu öneriniz varmı malum bölge şuan kıpkırmızı cok üzülüyorum ogluma . Hametan sudocrem travazol kullandım gecmıyor
Canım çok geçmiş olsunKızlar oglum cok fena hasta oldu kakasında enfeksiyon çıktı . Ateşler için de yandı yavrum bide ishal oldu süreklı altını temız tutmama ragmen cok fena pişik oldu öneriniz varmı malum bölge şuan kıpkırmızı cok üzülüyorum ogluma . Hametan sudocrem travazol kullandım gecmıyor
ÇGeçmiş olsun ben pişiğe hamazinc kullandım hep ama sen doktorada danışabilirsin bide kantaron yağı iyi geliyorKızlar oglum cok fena hasta oldu kakasında enfeksiyon çıktı . Ateşler için de yandı yavrum bide ishal oldu süreklı altını temız tutmama ragmen cok fena pişik oldu öneriniz varmı malum bölge şuan kıpkırmızı cok üzülüyorum ogluma . Hametan sudocrem travazol kullandım gecmıyor
Çok geçmiş olsunKızlar oglum cok fena hasta oldu kakasında enfeksiyon çıktı . Ateşler için de yandı yavrum bide ishal oldu süreklı altını temız tutmama ragmen cok fena pişik oldu öneriniz varmı malum bölge şuan kıpkırmızı cok üzülüyorum ogluma . Hametan sudocrem travazol kullandım gecmıyor
Madacassol hamazinc ve travazol kremleri hem oğluma hem de yeğenime çok iyi geldi cnmSaolun kızlar kantaron ilk denediğim şeydi malesf gecırmedi . Sudocrem le travazol karıstırdım gecmedi hametanla travazol karıstırtım gene gecmedi . Şimdi en son zeytinyagu sürdüm süreklı de yıkayıp havalandırıyorum poposunu ıns gecer
Gectı sayılır canım aklıma yazdım yinede tesekkur edermMadacassol hamazinc ve travazol kremleri hem oğluma hem de yeğenime çok iyi geldi cnm
Çok geçmiş olsun cnmGectı sayılır canım aklıma yazdım yinede tesekkur ederm
Kantaron hemen geçiriyor ve ishal döneminde her kakadan sonra vücut duşu aldırıyorum benKızlar oglum cok fena hasta oldu kakasında enfeksiyon çıktı . Ateşler için de yandı yavrum bide ishal oldu süreklı altını temız tutmama ragmen cok fena pişik oldu öneriniz varmı malum bölge şuan kıpkırmızı cok üzülüyorum ogluma . Hametan sudocrem travazol kullandım gecmıyor
Köpek dişlerimiz çıkmak üzereymiş bu nedenle düşkünlük olabilirmişBenim oğlumda aynı şekilde bu aralar daha bi düşkün oldu. Hatta gelip tsirtümü çekiştiriyor ıh ıh diyesüt mü içelim diyorum kısık sesle ve o minicik elleriyle gel gel diyor çok gülüyorum ya hareketlerine, nasıl da büyüdüler, zaman ne çabuk geçiyor Süt azalması değildir yani canım bu aylarda memeye düşkünlük başlıyormuş.
Benım oglumda sürekli ne ne dıyo canım onun haricinde süreklı biseyler anlatıyor ama hıcbırını anlamıyorumbebekler bazı dönemlerde emmeye daha isteklı olıyor canım sütünle alakasınyok cunku zaten ek gıda da baya ilerledi bebişlerimiz emmeseler bile olur yanı . Bu arada yeme durumu nasılma