2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım çok çok üzüldüm yazdıklarına.
Arkadaşların da dediği gibi bu tarz şeyler karakter meselesi olduğundan düzelme şansı maalesef ki yok. Dışarıdan ahkam kesmek kolay olur eminim yap et boşan demek.
Sadece şunu söyleyebilirim ki varsa imkanın arkana bakmadan kaç. İnan hiçbirşey düzelmeyeceği gibi daha da beter olacak. Çok çok zor. Bu adam çocuklarına bu şekilde örnek olacak. Bunlara şahit olmasını ister misin?
Umuyorum şansın vardır kurtulacak. Umuyorum o gücü kendinde bulur ve yepyeni değerini bildiğin bir hayata adım atarsın.

Çalışmadığım için malesef boşanma söz konusu değil kızlar. Dediğim gibi arkamda duran Bi Ailemde yok kızım farkında zaten ve iyi değil psikolojik olarakta genel olarak evde gergin Bi hava oluyor ister istemez ama dediğiniz gibi çocuklara yönelmek mantıklı olan .ne hali varsa görsün artık zaten normal olarak algılıyor yaptıklarını.

Çok şükür en azından bu konuda rahatladık tekrar Dr.a gittik Bi sorun çıkmadı krem verdi şu an en azından basmaya basladi gün içinde daha rahat hareket ediyor yurume arkadaşı aldık araba haline de geliyor inşallah artık yürümeye de baslariz

Canım en küçükte benımkı 28 aralık dogumlu ama görsen birseyı istemediği zaman elinin tersiyle vuruyor nerdeyse benı dövecek hıyar
Biz de 26 Aralık bu ara herseyi eliyle işaret edip ıhh ıhh diye diye isteme huyu başladı bugün parka götürdüm çok komikti ağaçtan ağaca gittik birine götürüyorum dokunuyor sonra diğerini işaret ediyor ıhh ıhh diye anlata anlata hepsine dokunduk:)))) gözümdeki gözlüğü düşürüyor bizimkide arada :)))))çok fenalar")))

Aynen canım bizde parklara gezmelere basladık ordan oraya koşturuyor benımkı bazen benı cok korkutuyo

Herkese selam bende herkes gibi yazılanları okuyorum ama cevap yazmaya pek fırsat olmuyor. Demir’de hiç durmuyor sağolsun, arkamı bi dönüyorum koltuk tepesinde indiriyorum bu sefer koşuyor sehpaya çıkıyor. Şimdi uyurken bi selam vereyim dedim
Geçen gün sehpadan düştü yavrum düşerkende ağzını çarptı. Sonra bir kanamaya başladı aklım gitti. Üstümüz başımız hep kan, neresinin kanadığını da göremiyorum. Direkt ağzının içine tampon yaptım. Kanama durunca gördüm dilini öyle bir ısırmış ki Allahım beterinden korusun. İyileşti çok şükür ama dibimdeyken düştü tutamadım. Her şey anlık ya bu dönem çok dikkatli olmamız gerekiyor gerçekten.

Çok üzüldüm şimdi nasıl oldu cnm Demir ? benım oglumda survivor parkurunda sanıyor kendıni önce sehpaya sehpadan teklı koltuga teklı koltuktan kafasını sarkıtıyor güya kendını yere atıcak süreklı dipdibeyız . Odadan cıktıgın an peşimden gelıyor . Her gün dışarı cıkarmaya calısıyorum evden cıkmak ayrı işkence eve girmek ayrı işkence oluyor . Cıkarmasam içime dert oluyor sıkılıyo yavrum .

İyi canım çok şükür 1-2 hafta sürdü tamamen iyileşmesi. Öyle derin ısırmış ki çok büyüktü yarası, hatta çukur falan kalacak sandım. Ama toparladı çok şükür Allahım beterinden korusun kollasın yavrularımızı
En hareketli ve tehlikenin pek farkında olmadıkları dönemler ya vallahi zor. Bir anlık oluyor. Demir sehpanın üstündeyken bende yanındaydım güya bişey olmasın diye bekliyorum. Emekleme pozisyonundaydı bi dizi boşa geldi ordan pat diye düştü, düşerken de ağzını çarptı. Ne olduğunu anlayamadım bile. Senin oğluşta hareketli belli ki, kazasız belasız bi büyüselerdi
Bende öyle kış, soğuk demedim yağmur ve rüzgar olmadığı her gün çıkardım evde sıkılıyorlar yavrular ama dediğin gibi çıkarması ayrı eve girmesi ayrı dert

Canım ne denir bilmiyorum ama çok üzüldüm. Hep mi böyleydi eşin?
Sen yakalayıp affettikçe onun için sıradanlaşmış bu durum anladığım kadarıyla. Ailesi ne diyor bu duruma? Babanı aradığını yazmışsın. Bir gelişme oldu mu?

Malesef hep böyleydi ben ses cikarmadikca artırmaya basladigini gorunce kilitledim uygulamaları .basta uyardim baktim hala bildigini okuyo devam ediyo yazmaya bende biraktim ne halin varsa gor diye.size yazdigim gunden sonra yapamadi ama uygulamaları kilitledim .ne desinler kayinvalidem ve kayinpederim hasta yaşlı insanlar.kayinvalideme soyledim bekarken hicbi halt yemeyen adam evlenince milletle mesajlasmaya basladiBabama da söylemedim sadece çocuğun düştüğünü biliyo

Son düzenleme:
Size de çok geçmiş olsun canım bizde bu hafta hep parktaki hatta şu anda da parktan yazıyorum evde zaptetmek imkansiz

Canım ne denir bilmiyorum. Her insanın durumu farklı ayrıl da diyemiyorum o yüzden. Sanırım senin durumunda çocuklara odaklanmak en mantıklısı senin icin. Allah sana sabır eşine de akıl fikir versin inşallah yaptığının ne kadar yanlış olduğunun farkına vardirsin en kısa zamanda. Oğluna geçmiş olsun çok daha iyidir inşallah şuanda.
Canım en küçükte benımkı 28 aralık dogumlu ama görsen birseyı istemediği zaman elinin tersiyle vuruyor nerdeyse benı dövecek hıyar
Çok fenalar ya bazen nasıl tekmeliyor beni var ya cimcime. Anlatamam. İyice beter oldular başımıza.
Çok geçmiş olsun canım kıyamam.. hareketlendiler iyice. Nereden zarar gelecegini de bilmiyorlar. Sürekli gözetlemek istiyor. Benim yanımda kaç kere düştü ela. İnsan bazen anlayamıyor.

Canlar size bir şey soracağım. Nasipse Haziran başında tatile gideceğiz. Kızıma alışveriş yapacağım. Daha önceden tecrübeli anneler özellikle size soruyorum. Mayosu tam üstüne göre mi olmalı? Ben Elanın şuan herseyini 2- 3 yaş alıp giydiriyorum. Mayoda da aynısını yapsam sıkıntı olmaz dimi? Soru biraz saçma olabilir kızlar ama kızımla ilk tatilimiz olacağı için heyecanlıyım. Büyük olması problem olmaz değil mi?

ben olsam tam alirdim buyuk mayo rahatsiz edebilir suyla da temas edecegi icin ve uzerinden dusebilir beli cok bol olursa

ben olsam tam alirdim buyuk mayo rahatsiz edebilir suyla da temas edecegi icin ve uzerinden dusebilir beli cok bol olursa
Ben de tam aldım 1- 2 yaş aldım dün o bile biraz büyük geldi gidene kadar tam olur inşallah kuzum. Olmazsa da tutturucam artik arkasından bir şey ile. Ya şaka gibi dimi. Geçen sene minnacıklardı. Bu sene mayo bakıyoruz tatile gitmeye hazırlanıyoruz. Parkta koşturup oynar oldu çoğu bebiş de. Hiç bu kadar mutlu olacağımı hayal etmezdim onun üstünde mayo görünce mesela. Şaka gibi. Annelik nasıl bir duygu böyle. Duygulandım.

Yaa çok tatlı oluyorlar büyüdükçe gerçekten bizde tatil için hazırlık yapıyoruz mayo simit müslin panço bir de deniz ayakkabısı bakıyorum şuan en lazım olacak bunlar geliyor aklıma. Benim kız suyu seviyor ama ilk defa havuza girecek inşallah korkmaz

Benim kız da bayılıyor suya kuzum ama benimki de ilk defa denize havuza girecek inşallah korkmazlar ya gerçekten muslin panço aklıma gelmemişti bak havlu alacaktım bende. Panço daha mı iyi olur ki? Güneş kremi alacağım. Deniz patiği aldım dün mayo ile birlikte. Simit bakıyorum daha almadım onları da. Civilden aldım dün ben çok cici mayolar gelmişti. Sen nerden bakıyorsun fikir olsun bana da

Ben daha hiçbirini alamadım bakma aşamasındayım halen benim kız artık havlu falan tutmuyor üstünde kaçıyor hemen yanıma bornoz alsam hem giydirmesi zor hem de kuruması uzun sürer en pratiği panço tipliler diye düşündüm kafasından at kurut hem çıkaramaz da mayoya lcwden bakıyorum ama stokta pek beden kalmamış çok seçenek bulamadım, simidi de decathlondan bakıyorum şimdilik

kocaman oldular masallah biz de hergun bahceye iniyoruz kosturuyor enerjisini atiyor allah yokluklarini gostermesin

Civile çeşit çeşit gelmişti biz Mayıs sonu gideceğiz inşallah o yüzden şimdiden başladık yavaş yavaş hazırlıklara. Cimcimeler ya valla benimki de fırsat bulduğu an çıkartıyor doğru söylüyorsun tutmaz üstünde. Bakalım bakalım nerede varmış muslin panço falan. Simit daha hiç bakmadım mayoları görünce dayanamadım aldım sıra onlara bakmaya geldi.

kocaman oldular masallah biz de hergun bahceye iniyoruz kosturuyor enerjisini atiyor allah yokluklarini gostermesin
Evet çok şükür maşallah bütün kuzucuklara. Aminn inşallah kuzum Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…