2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sizin erken doğumdu sanırım ilk doğan Aralık bebelerinden bence önden önden 2 yaş sendromuna girmesi çok normal bıcırığın hep başı o çekecek belli

Bende arada girip bakıyorum ama yazmaya fırsat olmuyor bir bebek biri okullu iki çocuk başımı işten güçten kaldıramıyorum benim oğlan sehpaların kanepelerin üstünde geziyor toplu çekmece zaten kalmadı defalarca toplamaktan usandım artık birazda takıntı yapıyorum dağınık da bırakamıyorum kızımın 1.sınıfı işkence zaten Emir ablasının kitaplarını ödev kağıtlarının kaçını yırttı saymadım alıştı öğretmen artık üstüne diş dönemleri çok sancılı uykusuz ve hep ağlamaklı geçiyor hepimizin genelde aynı demek ki.. Bir de başını kapıya vurma huyu çıktı bu aralar tüm annelere kolaylıklar diliyorum

Doğumdan sonra hiç uğramayan da bir sürü arkadaş var gözüm arıyor bazen onları

Kuzum benimki 16 aylık oldu ama daha yeni kendi elimizi bırakıp yürüyor onda da dengesini kaybediyor daha öyle kendi kalkıp yürümeye de geçmedi daha sıkma canını. Zamanı var demek ki. Dişler çıkarken uykusuzluklar maalesef oluyor. Bak benimki daha koltuklara falan tirmanmiyor maşallah seninkine. Sürekli çekmece karıştırmak istiyor benimki de.
Çok şükğr diyelım oglen 12 aksam 9 uykuya geciş saatlerımız gecede 2-3 kere ya su ya emiyor uyuyor geri canım . Benım oglumda aşırı hareketlı bebklerden tutabilene aşk olsun senjn kızın ne durumda
Maşallah kuzum iyiymiş benim kızımın uyku düzeni yok şu saatte uyur bu saatte uyanır diyemem maşallah oğluna. Benim kız da aslında hareketli elimizi bırakıp bırak yürümeyi koşmaya çalışıyor. Evin içinde yürüteç ile de koşuyor zaten isim varken ona koyuyorum. Ama.iste zamanı gelmeyince yürümedi. Emeklemedi hiç zaten emeklemeden yürüdü.
Selam kızlar herkesler iyidir umarım bebeler yürümeye başladığı için girmeye pek vaktim olmuyor artık bütün bütün bebişlerinizi öpüyoruz
İyiyiz şükür kuzum ama girmeyenleri de merak ediyoruz siz de iyisinizdir umarım. Maşallah kuzuma ne güzel maşallah.
Canım ben de aynıyım. Bulduğu ne kadar çekmece varsa talan ediyor. İçinde ne varsa döküyor. Bıktım da mutfaktakini bantladim.. biraz daha kafam kizarsa kıyafet çekmeceleri o de bantlayacagim. Çünkü içinde ne varsa ya omuzlarına sarıp geziyor şal gibi ya da yerlere atıyor. Kıyamıyorum keşif zamanında diye oyalaniyor diye. Diş dönemleri bir ayrı dert ya Allah sabır versin gerçekten hepimize. Kuzum belki başı agriyordur dişler geliyorsa bazen benim kızım da kendi başına vuruyor eliyle. Biz hiç yapmadık görmedi öyle bir şeyi haliyle. Herhalde başı dişi falan ağrıyor diyorum. Zaten huzursuz oluyor öyle yaptığı zamanlar. Bir de istediği olmayınca kısmı var bu işin istediği olmayınca atıyor kendini başı nereye çarparsa çarpsın yani onu anlayamiyor daha canı yanacagini. Tutabilirsem tutuyorum tutamazsam vuruyor haliyle.. off. Ne zormuş analık gerçekten. Benim de arıyor kuzum evet çoğu arkadaş doğumdan sonra bir daha uğramadı. Ara ara yazsalar iyi olurdu ama kaybolup gittiler ne yazık ki. Doğumdan önce.nasildi burası şimdi nasıl.. özlüyor insan canlı günlerini de buranın.

Kızlar şimdi kızımın rahatsizlik sürecini de anlatayım. Biliyorsunuz en son Elanın süt alerjisinden ve karın ağrılarından dolayı gitmiştik. Kan alındı kandan alerji testi yapıldı. Bu arada demir eksikliği çıktı ve b12si sınırda çıktı. Demir ilacı başladık. B12 için de hematolojiye yönlendirdiler. Kafalarına göre müdahale etmek istemediler küçük olduğu için hematoloji de baksın öyle ilaç başlayalım dediler. B12 de çok önemliymiş. Dengesiz yürüme huzursuzluk fazla gaz sancısı ve daha bir çok sayamadığım şey oluyormuş eksikliğinde. Belki geç yürümesi denge sağlayamaması da bundan bilmiyorum. Alerji testi sonucu çıktı. Ne hikmetse hiç bir şeye alerjisi yok? Zaten alerjik bir bebekti ama hiçbir şeye alerjisi çıkmadı. Ki zaten alerjisi olan gıdaları da yedirmeye devam edeceğimi söylediler. Kesmek çözüm değilmiş. Büyüyünce vücut daha aşırı tepki veriyormuş şimdi yedirmezsek.. az az yedirip vücudu alistiracakmisiz. Karın ağrısına da alerjiden kaynaklı gibi durmuyor deyip gaz ilacı vermişlerdi.. ben de gaz ilacınin azalttığını fakat bazı geceler hala çok rahatsız olduğunu ve alttan gazını attıkça rahatlayıp uyuduğunu söyledim. Onlar da çocuk gastroenteroloji ye yönlendirdiler. Yani şimdi b12 için hematolojiye.ve karın ağrısı için gastroenterolojiye randevu aldım. Bakalım ne diyecekler. Daha baya var randevu zamanına da.. P perlasmom kuzum çölyak için bakmadılar test yapılmadı. Herhangi bir şey de demediler. Sen sormuşsun geçen gece ama ben unutmuşum yazmayı.

Kendini atması da zormuş canım Rabbim esirgesin inşallah bırakır o huyunu prenses. Annelik gerçekten zor alttaki mesajını da okudum inşallah biran önce bu gaz sancısından sıkıntılardan kurtulur kuzun mutlaka geçicek canım bende bi ara çok koşturdum ama şimdi iyiyiz çok şükür tüm anneler hep güzel haberler alsın hep bol uykulu olsun bebeler ayy merak da ediyorum kaybolup gittiler hiç merak edip girmiyorlar konu sahibi bile uğramıyor

Allah yardımcın olsun hepsi üst üste gelmiş, bugünler de geçecek çocuklar büyüyecek dertler şekil değiştirecek zamanla
Sizin erken doğumdu sanırım ilk doğan Aralık bebelerinden bence önden önden 2 yaş sendromuna girmesi çok normal bıcırığın hep başı o çekecek belli
Evet biz topiğin 2. doğumuyduk 10 kasımda doğdu benimki tip olarak baksan ufak tefek ama bacak kadar boyu var türlü türlü huyu var denen cinsten. Acayip inatlaşmalar başladı, bugün hava güzeldi parka götürdük kaydırağın merdivenlerinden kendisi çıkmak istedi bizi tutturmadı düşe kalka çıktı ordaki çocukların içinde de bakıyorum minnacık kalıyor hem gülüyorum hem sinirim bozuluyor bazen

Evet canım zor baya inşallah aminn.. amin inşallah kuzum ya inşallah bir an önce kurtulur da rahatlar. Uykusuzluğu her şeyi geçtim o acı çekiyor diye ben üzülüyorum... Ay amin inşallah kuzum Allah kimseyi evladıyla sınamasın hep iyi olsun bebislerimiz valla ben de merak ediyorum kuzum ne yalan söyleyeyim burada konuştuğumuz bir sürü arkadaş vardı kaybolup gittiler valla nasıllar ne haldeler ben de merak ediyorum
Aminn inşallah kuzum çok teşekkür ederim. İnşallah geçecek. 4 veya 5. Doğum da bizdik. Aramızda 7 gün var seninle 17 Kasım. Çok fena inatlasiyor benimki de aynı bence de ilk doganlardan oldukları için 2 yaş sendromuna yaklaşınca türlü huylar çıkmaya başladı. Her şeyi kendim yapacagim huyu çıkmaya başladı evet. Yerim ben bu fındığı ya maşallah kuzumaa ne kadar tatlı görünüyor

Selam kizlar ben de pek girmiyorum topige arada bi bakiyodum oyle de bisey yazmiyordum unutmuslardir beni diye bilmem hatirladiniz mi Bugun tesadufen girdim yine bi selam veriyim dedim. Benim ufaklik da yuruyor hatta kosuyor cekmece olayi bizde de var malesef cekmeceleri acip icine oturuyor surekli pesindeyim onun disinda 4 ustte 2 altta dis var boyle yani sizlerle asagi yukari ayni seyler konusma pek yok, al ac baba dede at mama diyor sadece

B12 bizim de bakılmamıştı baktıralım öyleyse canım. Gast. Bölümü gerekirse çölyak için de test yapacaktır canım sen yine de söyle istersen. Çok geçmiş olsun gittiğinde bizi de haberdar et mutlaka. Öpüyorum eloşu

İyi yapmışsın kuzum ben unutmadım seni hiç. Böyle arada yazsak iyi oluyor birbirimizi unutmuyoruz. Çok zor oluyor bebeklerle. Ben emzirirken falan giriyorum genelde uyuturken falan. Ancak zaman buluyorum. Maşallah senin kuzuya da. Benim kızın da 4 üstte 2 altta. Bu ara azılar da gelmeye başladı üstten. Bakalım onlarla uğraşıyoruz şimdi.de.
Olmadı söylerim kuzum. Daha çok randevuya da. Bekleyeceğiz artık napalım. Sonunda iyi olsun da..aynen kuzum baktır mutlaka vitaminlerine. Ben de gitmesem bilemeyecektim. Haber ederim kuzum mutlaka ben de öptüm senin fıstığını

Kızlar çıldırmak üzereyim nereye gideyim kime soyleyim bilemedim ama annesine yazdim artik bu gece inceldigi yerden kopsun akillanmiyor esim evlendik evleneli hep Bi internetten başka kadınlara yazayim konusalim bu ara hepten çıldırdı livu diye Bi uygulama görüntülü sohbetmis ona para yatırıp malum konu hakkında kadinlarla sohbet ediyor kaç kere uyardım yine yine yine yaptı hepsinde de yakaladim yukleyemesin diye uygulamayi kilitledim birde bunu benim telimden yapiyo kendisinin teli eski model yer yok diye.bu gece de MSN den başka Bi kadinla sohbet ederken yakaladim yok benden ayrılmış çocukların yarisi bundaymis yarisi bendeymis konusmalarinin tam ortasina yalan söylüyor evli akillanmayacaksin dimi yazdim kapiyi kiltledim gelmiş beni azarliyor teli elimden alacakmis vs vs.ya hiç suçu yokmuş gibi Bi de hep üste çıkıyor deliricem bu arada oğlum düştü sol ayaginin üzerine basamiyor esim evde kiyameti kopardi acile götürdük röntgen çekildi sorun yok dedi ama yarin ilgili doktora randevu aldik hala basamiyor uzerine dualariniza ihtiyacım var kızlar .bugun babami aradim hatta gelsin alsın beni diye o da başka Bi alem arkadaslariyla oturmus kahvede oyun oynuyor sonra arayim seni dedi aradi ama ben cikmadim çok moralim bozuk hersey nasil duzelecek ne olacak böyle bilmiyorum

boyle adamlar duzelmez malesef ailen arkanda duracaksa veya maddi guvencen varsa zorlama bence. Sana sevgiyi birak saygisi da yok belli ki. Guzelim eslerini gozleri gormez ne idugu belli olmayan kadinlara methiyeler duzerler boyle erkeklerin allah cezasini versin

Ailemde malesef annem hayatta değil babam deseniz bekarken varlığıyla yokluğu birdi şimdi de aynıdinsizin hakkından imansız gelir derler ya kilitledim telindeki uygulamalari benim teldende kilitli hadi yapsin da gorelim:)

Ailemde malesef annem hayatta değil babam deseniz bekarken varlığıyla yokluğu birdi şimdi de aynıdinsizin hakkından imansız gelir derler ya kilitledim telindeki uygulamalari benim teldende kilitli hadi yapsin da gorelim:)
onemli olan yapamamasi degilki zihniyet onemli olan

Canım en küçükte benımkı 28 aralık dogumlu ama görsen birseyı istemediği zaman elinin tersiyle vuruyor nerdeyse benı dövecek hıyar

Adamın kaybetme korkusu yokki o yapıyor siz yakalıyorsunuz yapma etme demekle olmaz canım bu . Adama egerki boşayamıyosan kaybetme korkusu yaşatman gerek . Yaptıklarının bi bedeli olmalı . Siz sankı cocugun elindeki telefonu alıyor gbi yapıyosunuz .böyle devam ederseniz degısmez gider telefon alır gizli gizli konusur .

Tuğçe’ye katılıyorum böyle adamlar genelde değişmiyor bir laf var ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin bence değiştirmek için uğraşma eğer ayrılmayacaksan bırak ne hali varsa görsün sen evladına odaklan bu arada geçmiş olsun Paşa’ya umarım tekrar basmaya başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…