- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 30
Suyu filan da denedim olmuyoraslinda 12 ayliktan sonra acliktanda uyanmiyorlar su vermeyi denedin mi. Benim kizimda arada öyle bir agliyorki gözlerini bile acmiyor. Kucagima alip sakinlestiriyorum öyle uyuyunca bir yarim saat sonra koyuyorum. Ama normal sartlarda hemen tekrar uyuyor. uyumasa bile karnini falan ovuyorum.
Canım biz de 1 aydır falam tek uykudayız bu sekılde uykuları daha guzel oldu akşam 9 gbi uyutuyorum sabh 8 gbi uyanıyo. Oglem 12-1 arası uyuyor 2-2 bucuk saat civarı . Bu arada diş cıkarıyor sanırım yine zorlastı uykularıSuyu filan da denedim olmuyorsağlık olsun da insan tedirgin oluyo büyüme hormonu gelişmeyecek diye korkuyorum kafam oraya takılıyor yoksa çocuk bu uyur uyumaz yer yemez
Ben de 1 hftdir tek uykuya geçtim ama gecelerimiz hala perişan 2 3 4 .. diye gidiyo uyanma sayilarimizCanım biz de 1 aydır falam tek uykudayız bu sekılde uykuları daha guzel oldu akşam 9 gbi uyutuyorum sabh 8 gbi uyanıyo. Oglem 12-1 arası uyuyor 2-2 bucuk saat civarı . Bu arada diş cıkarıyor sanırım yine zorlastı uykuları
Benım oglumda kalkıyo emip uyuyo uykuya döndürmen zor oluyormuBen de 1 hftdir tek uykuya geçtim ama gecelerimiz hala perişan 2 3 4 .. diye gidiyo uyanma sayilarimiz
Aynisi canım emziriyorum uyuyo bı daha ama çok sinir bozucu oluyo artıkBenım oglumda kalkıyo emip uyuyo uykuya döndürmen zor oluyormu
Bunun çözümü sütten kesmek canım onuda ben istemıyorumAynisi canım emziriyorum uyuyo bı daha ama çok sinir bozucu oluyo artık
Valla canım benim ilk kızım sabah 5 lere kadar uyumazdı üst katın gürültüsünden düzen uyku berbat haldeydi ama hamdolsun boyu çok güzel bence bu işler biraz genetik hep böyle devam etmez mutlaka alışır erken yatmayaSuyu filan da denedim olmuyorsağlık olsun da insan tedirgin oluyo büyüme hormonu gelişmeyecek diye korkuyorum kafam oraya takılıyor yoksa çocuk bu uyur uyumaz yer yemez
Diştendir canım büyük ihtimalle . Oglumun da diş donemlerınde iştahı azalıyor . Diğer zamanlarda yemek pilav yogurt ne versem yıyor cok şükür benım oglum 1 yasına kadar ek gıda konusunda sıkıntılıydu yaşına yakın çorba kabul etmeye basladu . Yaşından sonra normal yemeklerı kabul etmeye basladıHerkese hayırlı günler arkadaşlar. Bebeklerinizin ek gıda durumu, iştahı nasıl.bizimki mama dışında Bi şey almamaya,kaşığı da reddetmeye başladı. Vitamin değerli iyi, Bi rahatsızlık yok gibi bilindik. Ne yapacağımı şaşırdım
Maşallah cnm dış de ara ara oluyor ama iştahı acayip kesildi bir ay olacakDiştendir canım büyük ihtimalle . Oglumun da diş donemlerınde iştahı azalıyor . Diğer zamanlarda yemek pilav yogurt ne versem yıyor cok şükür benım oglum 1 yasına kadar ek gıda konusunda sıkıntılıydu yaşına yakın çorba kabul etmeye basladu . Yaşından sonra normal yemeklerı kabul etmeye basladı
Inşallah canim ..kalmaz canim insAllah endiselenme, bebekler bizler gibi degiller.
bizde 14 ayligiz tam 12 disimiz var. Köpek disleri genelde 16 ayliktan itibaren basliyormus cikmaya.
Zaman gercekten cok cabuk geciyor. Ben bir hafta oldu calismaya baslayali ama genelde yine evdeyim. Annem bakiyor zaten. Yürümeyede basladik sonunda.
Merhaba canım.Selam hanımlar burası çok sessiz kalmış:)bebekler hareketlenince vakit kalmıyor değil mi:))herkes yuruyor mu biz daha yeni day durmaya basladiik
Gece uykuları meme emiyosa biraz zor düzene girer memeyi birakinca yavaş yavaş düzeliyor 3 le 4 yaş gibi :))))Merhaba canım.
Evet biz yürüyoruz hatta yaramazlık peşinde koşuyoruz
Dişler geliyor sanırım gece uykularımız pek iyi değil.
Dişlerden sonra geçecek der misiniz bana
Evet canım herkes işi düşünce yada hastalanınca gelıyor buraya malsf :) benımkıde 1 aydır yürüyor valla peşinde kosmaktan ölüyorumSelam hanımlar burası çok sessiz kalmış:)bebekler hareketlenince vakit kalmıyor değil mi:))herkes yuruyor mu biz daha yeni day durmaya basladiik
Benımkıde oyle kız bikaç diş birden geliyor gece süreklı aglıyo ama uyku saatlerı oturdu oglen 12 aksam 9 uykuya gecıs saatlerımız cok sukur sabahta 8 olmadan uyanıyorMerhaba canım.
Evet biz yürüyoruz hatta yaramazlık peşinde koşuyoruz
Dişler geliyor sanırım gece uykularımız pek iyi değil.
Dişlerden sonra geçecek der misiniz bana
Yok Canım 4.5 aylıktan beri Berfu emmiyor.Gece uykuları meme emiyosa biraz zor düzene girer memeyi birakinca yavaş yavaş düzeliyor 3 le 4 yaş gibi :))))
Böyle dişlerin bittiği anne iyi geceler ışığıda çıkarken kapatır kışın dediği levela geçmek istiyorumBenımkıde oyle kız bikaç diş birden geliyor gece süreklı aglıyo ama uyku saatlerı oturdu oglen 12 aksam 9 uykuya gecıs saatlerımız cok sukur sabahta 8 olmadan uyanıyor
Umut fakirn ekmeğiBöyle dişlerin bittiği anne iyi geceler ışığıda çıkarken kapatır kışın dediği levela geçmek istiyorum