2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Suyu filan da denedim olmuyor sağlık olsun da insan tedirgin oluyo büyüme hormonu gelişmeyecek diye korkuyorum kafam oraya takılıyor yoksa çocuk bu uyur uyumaz yer yemez

Suyu filan da denedim olmuyor sağlık olsun da insan tedirgin oluyo büyüme hormonu gelişmeyecek diye korkuyorum kafam oraya takılıyor yoksa çocuk bu uyur uyumaz yer yemez
Canım biz de 1 aydır falam tek uykudayız bu sekılde uykuları daha guzel oldu akşam 9 gbi uyutuyorum sabh 8 gbi uyanıyo. Oglem 12-1 arası uyuyor 2-2 bucuk saat civarı . Bu arada diş cıkarıyor sanırım yine zorlastı uykuları

Ben de 1 hftdir tek uykuya geçtim ama gecelerimiz hala perişan 2 3 4 .. diye gidiyo uyanma sayilarimiz

Valla canım benim ilk kızım sabah 5 lere kadar uyumazdı üst katın gürültüsünden düzen uyku berbat haldeydi ama hamdolsun boyu çok güzel bence bu işler biraz genetik hep böyle devam etmez mutlaka alışır erken yatmaya

Herkese hayırlı günler arkadaşlar. Bebeklerinizin ek gıda durumu, iştahı nasıl.bizimki mama dışında Bi şey almamaya,kaşığı da reddetmeye başladı. Vitamin değerli iyi, Bi rahatsızlık yok gibi bilindik. Ne yapacağımı şaşırdım

Diştendir canım büyük ihtimalle . Oglumun da diş donemlerınde iştahı azalıyor . Diğer zamanlarda yemek pilav yogurt ne versem yıyor cok şükür benım oglum 1 yasına kadar ek gıda konusunda sıkıntılıydu yaşına yakın çorba kabul etmeye basladu . Yaşından sonra normal yemeklerı kabul etmeye basladı

Maşallah cnm dış de ara ara oluyor ama iştahı acayip kesildi bir ay olacak

Inşallah canim ..
Şimdi aşılar çıkıyor yaklaşık 15 gündür zorluyor bizi.. hafif ateş mızmızlık yapıyor. Uçları göründü gibi ..insallah geçer acısı..
12ayliktan itibaren yürüyoruz çok şükür.
Bağımsızca biryere gitmesi güzel de herşeyin yerini değiştirmesi...
Kumandayı mutfakta buluyorum mesela..
Ah bir konuşsa

Selam hanımlar burası çok sessiz kalmış:)bebekler hareketlenince vakit kalmıyor değil mi:))herkes yuruyor mu biz daha yeni day durmaya basladiik
Merhaba canım.
Evet biz yürüyoruz hatta yaramazlık peşinde koşuyoruz
Dişler geliyor sanırım gece uykularımız pek iyi değil.
Dişlerden sonra geçecek der misiniz bana

Merhaba canım.
Gece uykuları meme emiyosa biraz zor düzene girer memeyi birakinca yavaş yavaş düzeliyor 3 le 4 yaş gibi :))))

Selam hanımlar burası çok sessiz kalmış:)bebekler hareketlenince vakit kalmıyor değil mi:))herkes yuruyor mu biz daha yeni day durmaya basladiik
Evet canım herkes işi düşünce yada hastalanınca gelıyor buraya malsf :) benımkıde 1 aydır yürüyor valla peşinde kosmaktan ölüyorum

Merhaba canım.
Benımkıde oyle kız bikaç diş birden geliyor gece süreklı aglıyo ama uyku saatlerı oturdu oglen 12 aksam 9 uykuya gecıs saatlerımız cok sukur sabahta 8 olmadan uyanıyor

Benımkıde oyle kız bikaç diş birden geliyor gece süreklı aglıyo ama uyku saatlerı oturdu oglen 12 aksam 9 uykuya gecıs saatlerımız cok sukur sabahta 8 olmadan uyanıyor
Böyle dişlerin bittiği anne iyi geceler ışığıda çıkarken kapatır kışın dediği levela geçmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…