- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
O kadar uzak değil miiiiiiiiUmut fakirn ekmeği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar uzak değil miiiiiiiiUmut fakirn ekmeği
Aynen canımO kadar uzak değil miiiiiiii
Benim 16 yaş ve 10 yaşta var onlara dayanarak soyleyim 4 /5 yaş gibi daha uzun uyuyorlar:)Yok Canım 4.5 aylıktan beri Berfu emmiyor.
Şimdi yeni bilgiyle tekrar sorayım ne zaman düzelir
Bende 2025e ışınlanmak istiyorum elinden tutayım okula gidelim birlikte ama cidden çok uzak değil zor evet ama geçiyor bu gunlerdebizde çok hareketlendik sürekli Bi mizirdanma hali her yere tırmanıyor cekmeceleri açıp içlerine giriyor:)))Böyle dişlerin bittiği anne iyi geceler ışığıda çıkarken kapatır kışın dediği levela geçmek istiyorum
Anne baba(sürekli baba diye geziyor çocuk sanirsin anasi:)))) aba dede gel havhav cıss mama meme annene aklıma gelenlerBebeleriniz neler söyleyebiliyor kaç kelime ?
Bi donem öyle oluyo bizimde ilk bir yıl ne versem yiyordu sonra birden yememeye basladi şimdi normale döndü ama seciyor yine de.Maşallah cnm dış de ara ara oluyor ama iştahı acayip kesildi bir ay olacak
Çok sağolun inşallah istahlari iyice acilirBi donem öyle oluyo bizimde ilk bir yıl ne versem yiyordu sonra birden yememeye basladi şimdi normale döndü ama seciyor yine de.
Anne baba dede dadı(dayı) deyde(teyze) aba(abla) eci(inci) gel miyav tuş(kuş) atta gel al baya kelime söylüyor yaa daha aklıma gelmeyenler de var bir de söylemeye çalıştıkları varBebeleriniz neler söyleyebiliyor kaç kelime ?
Yavru kuşum bi kere kafasını vurmuştu adıdı dedi,öptüm,geçti mi diye sordum detdi dedi o gün bugündür günde 50 kere kafasını vurmasa da bu ritüeli yapıyoruzBebeleriniz neler söyleyebiliyor kaç kelime ?
Anladım canım ya hayırlısı olsun da bu uykusuzluklar insanı bitiriyor.A acemianne92 inan bilmiyorum doğduğundan beri böyle diş filan bahane karnında da gece hiç uyumuyodu artık sorgulamamaya çalışıyorum
Amin canım çok teşekkür ederim çok sağolBaşınız sağolsun
Çok üzüldüm
Allah size iki evladına sabır versin.
Amin canım senin de başın sağolsun tekrardan evet hatırlıyorum annenin vefatını. Evet alerjisi var testi nerdeyse 1 ayda ancak çıktı yeni. Randevu aldım bakalım gidip sonucu öğreneceğiz daha öğrenemedik ne yazık ki. Çok şükür halimize iyi olmaya çalışıyorum ama değilim. İnternetim yoktu bayadır yeni gidebildim o yüzden yazısamadik da. Doktor alerjiden kaynaklı gibi durmuyor dedi gaz damlası önerdi gaz damlası başladık tekrar. Bazen işe yarıyor gibi oluyor ama pek de yaramıyor gibi. Yine iki gecedir felaket kıvranıyor. Alerjisi olan gıdaları kesmek zaten çözüm değil dedi. Gaz problemi ise eğer bu sadece neden kaynaklı ve neden bu kadar şiddetli onu anlamaya çalışıyorum. Ama çok yoruldum. Yoruldukca mutsuz bir anne oldum bebeğime kizarken buluyorum kendimi geceleri sonra da kızdım.diye hüngür hüngür ağlıyorum. Sinir falan kalmadı bende. Neden böyle bir sıkıntısı var anlamaya çalışmaktan çok yoruldumA acemianne92 canım başınız sağolsun Allah kalanlara sabır versin. Annemi kaybedeli 10 ay oldu çok özlüyorum sanki bir yerden çıkıp gelecekmiş gibi. Acı azalıyor ama o özlem hiç bitmiyor. Sen nasılsın Ela nasıl ? Alerjiden bahsetmişsin merak ettim sonuçlarınızı. Benim kızım da geceleri sürekli kıvranıyor çok gazlı ama başka bir şikayeti yok. Bende bunun için ayrıca doktora götürmek istiyorum. Sizin doktor çölyak için test yaptı mı ?
Ben buralardayım ama kimsenin sesi çıkmıyor diye pek yazmıyorum maşallah Elaya, öyle böyle derken hepsi büyüyüverdi. Benim kız da koşturuyor artık tüm gün evi talan ediyor salmış durumdayım evim misafir çağırılmaz hale geldi yetişemiyorum hiçbir şeye bir yandan diş çıkarıyoruz 4 azı patladı şimdi köpek dişlerinin sancısını çekmeye başladı, 5 gündür uyku bilmez oldum büyüdükçe dertleri de büyüyor gerçekten. Bir de bizde 2 yaş sendromu belirtileri başladı sanırım herşeye itiraz etme inatlaşma halinde sürekli, sinirlenip istediği olmayınca kafasını duvara yere vurmaya çalışıyorKızlar yalnız burası iyice öldü yaa burayı azıcık canlandırsak olmaz mı? Nerelerdesiniz ses verin bebeler hep yürüyor herhalde kimsenin sesi çıkmıyor. Benimki emekleme sen yürüme peşinde. Oraya buraya tutunup kalkmaya çalışıyor elimizi bırakıp yürüyor cadı. Sizde durumlar nasıl konuşmaya çalışıyor bir yandan aba aba diye dolaşıyor sürekli en çok onu söylüyor. Gitti geldim bitti gel baba aba anni cici falan sürekli konuşmaya çalışıyor cimcime.
Aynen öyle canım gerçekten büyüdüler ya. Senin kıza da maşallah benim ki kendi kalkıp yürümese de poposu ile her yere gidiyor oturduğu yerden kaya kaya. O yüzden her yeri dağıtıyor sürekli çekmece karıştırıyor ne varsa evin içine atıyor benim ev de aynı durumda. Valla benim kız da aynı istediği olmayınca ya kendin vuruyor ya da pat kendini atıyor yakalayabilirsen yakaladın. Yakalayamazsan düşüyor. Öyle işte. Ben de netim falan yoktu abim boşandı bilmem ne derken bir dünya şey yaşadık giremedim. Bizimkinin de azı dişi geliyor o yüzden huzursuz gaz derdimiz hiç bitmedi zaten. Çok yoruyor artık bu saçma sapan uykusuz haller hiç sorma.Ben buralardayım ama kimsenin sesi çıkmıyor diye pek yazmıyorum maşallah Elaya, öyle böyle derken hepsi büyüyüverdi. Benim kız da koşturuyor artık tüm gün evi talan ediyor salmış durumdayım evim misafir çağırılmaz hale geldi yetişemiyorum hiçbir şeye bir yandan diş çıkarıyoruz 4 azı patladı şimdi köpek dişlerinin sancısını çekmeye başladı, 5 gündür uyku bilmez oldum büyüdükçe dertleri de büyüyor gerçekten. Bir de bizde 2 yaş sendromu belirtileri başladı sanırım herşeye itiraz etme inatlaşma halinde sürekli, sinirlenip istediği olmayınca kafasını duvara yere vurmaya çalışıyor
Bende genel olrak bakıyorum ama kımse yazmayınca yazmıyorum canım bizim topikteki arkadaslar genel olrak dertleri oldugunda buraya ugruyor onun haricinde ugramıyolar galibaKızlar yalnız burası iyice öldü yaa burayı azıcık canlandırsak olmaz mı? Nerelerdesiniz ses verin bebeler hep yürüyor herhalde kimsenin sesi çıkmıyor. Benimki emekleme sen yürüme peşinde. Oraya buraya tutunup kalkmaya çalışıyor elimizi bırakıp yürüyor cadı. Sizde durumlar nasıl konuşmaya çalışıyor bir yandan aba aba diye dolaşıyor sürekli en çok onu söylüyor. Gitti geldim bitti gel baba aba anni cici falan sürekli konuşmaya çalışıyor cimcime.
Yok kuzum bence öyle değil ya sadece dert için değil müsait olunmuyor bence bebekler büyüdüğü için müsait olunca da olanı biteni anlatınca sadece dert anlatmış olunuyor kendimden biliyorum. Dertsiz günümüz yok ki. Senin bebiş nasıl uykuları falanBende genel olrak bakıyorum ama kımse yazmayınca yazmıyorum canım bizim topikteki arkadaslar genel olrak dertleri oldugunda buraya ugruyor onun haricinde ugramıyolar galiba
Çok şükğr diyelım oglen 12 aksam 9 uykuya geciş saatlerımız gecede 2-3 kere ya su ya emiyor uyuyor geri canım . Benım oglumda aşırı hareketlı bebklerden tutabilene aşk olsun senjn kızın ne durumdaYok kuzum bence öyle değil ya sadece dert için değil müsait olunmuyor bence bebekler büyüdüğü için müsait olunca da olanı biteni anlatınca sadece dert anlatmış olunuyor kendimden biliyorum. Dertsiz günümüz yok ki. Senin bebiş nasıl uykuları falan