- 29 Ekim 2020
- 1.483
- 2.992
- 32
Sağol canım çok teşekkür ederim.. biliyorum öyle de her gece her gece kıvranıyor insan ne yedireceğini şaşırıyor. Alerji testi yapıldı kan alındı kanda bakılacak. Cuma günü gidip öğreneceğiz neye alerjisi var kanda ne seviyede artmış bakılacak. Doktor dedi zaten kuzum alerjisi olan besinleri vermemek çözüm değil dedi. Bir kaç damla mı ne varmış onları vereceğim onlar onu rahatlatacak biliyorum öylelikle bastiracagiz alerjisini dedi. Yani yemeye devam edecekmiş ama kullanacağımız şeylerle rahatlatacakmis. İnşallah bir an önce çaresini bulur da rahatlatırız. Düşünsene gece uykusuz gündüz yarım yamalak uykularla geçiyor yavrum uykusuzluktan mahvoluyor çocuk gözünü açamıyor ama alerjiden uyuyamıyor.. Çok zor.Geçmiş olsun canım ama alerjik bı ürünü bigun vermemekle çocuktaki rahatsizliklar geçmez en az 3 hft geçmesi lazım ki vücuttan tamamen atilabilsin. Neye alerjisi olduğunu tam olarak bulabilseniz keşke o zman senin de işin çok kolay olur, inşallah biran önce düzelir yavrucak
Geçmiş olsun canım tekrardan iyilesmenize sevindim. Olsun kuzum can sıkmak ne demek biz burada birbirimiz ile dertlesip rahatlıyoruz. Öyle düşünme.. ne zaman dertleşmek istersen yaz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Dertleşiriz.Sağol canım iyileştik çok şükür 2 gün ateş sonra burun akıntısı öksürük oldu kızımda oldu
Sağol tatlım çok yılmış haldeyim bu aralar anlatıp sizinde canınızı sıkmak istemem o yüzden okuyorum ama genelde yazmıyorum normale dönünce yazarım
Hem onun için hem senin için cidden çok zor kullanacağı ilaçlar inşallah biran önce fayda gösterir de rahatlar yavrucakSağol canım çok teşekkür ederim.. biliyorum öyle de her gece her gece kıvranıyor insan ne yedireceğini şaşırıyor. Alerji testi yapıldı kan alındı kanda bakılacak. Cuma günü gidip öğreneceğiz neye alerjisi var kanda ne seviyede artmış bakılacak. Doktor dedi zaten kuzum alerjisi olan besinleri vermemek çözüm değil dedi. Bir kaç damla mı ne varmış onları vereceğim onlar onu rahatlatacak biliyorum öylelikle bastiracagiz alerjisini dedi. Yani yemeye devam edecekmiş ama kullanacağımız şeylerle rahatlatacakmis. İnşallah bir an önce çaresini bulur da rahatlatırız. Düşünsene gece uykusuz gündüz yarım yamalak uykularla geçiyor yavrum uykusuzluktan mahvoluyor çocuk gözünü açamıyor ama alerjiden uyuyamıyor.. Çok zor.
Aminnnn canım inşallah çok teşekkür ederim çok sağol.Hem onun için hem senin için cidden çok zor kullanacağı ilaçlar inşallah biran önce fayda gösterir de rahatlar yavrucak
Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun doktor ne dedi tam olarak yaşama ihtimali varsa bekle zaman ver , ama kesinse bebeğinin öldüğü kürtaj ol derim ne kadar düşük yapsanda içeride parça kalıyor ve buda çok sıkıntılı oluyor Allah korusun. Hem kendini hem bebeğini riske atma. 2 farklı doktora görün imkanın varsa onların ortak görüşü doğrultusundada kürtajını ol.Selam kızlar, galiba bebeğim yine karnımda öldü. Üçüncü oluyor bu onuncu haftanin icindeydik, gecen hafta kalp atislarini falan duydum her sey yokundaydi,dün aksam kahve lekelenme olunca gittim kese göründü bebek yoktu amabugun bir daha gideceğim ama kurtaj olmak istemiyorum tekrar ,acaba kemdi kendine düşer mi ayninzamanda emziriyorum, dun aksam kizim baya kustu nerdeyse gece yarisina kadar, kan tahlili temiz cikti idrarini bur türlü alamadim acaba sütüme mi geçti de çocuğu etkiliyor anlamadim. Yardimci olabilecek olan var mi
İyileştim çok şükür canımCanım nasılsın nasıl oldunuz geçti mi hastalık tat koku geldi mi? Bayadır giremedim alıntı yaptığım mesajlara yeni cevap verebiliyorum. Benim tat koku testten sonra 8. Gün gitti. Ve 4 - 5 gün sonra gelmeye başladı. Siz nasıl oldunuz?
Canım geçmiş olsun nasılsınız şimdi?
Canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah her şeyde vardır bir hayır. Rabbim en uygun zamanda versin inşallah kucağına bir benis daha. Şimdi nasılsın?
Canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla al kucağına inşallah. İlk bebeğin için uğraşmissiniz evet ama bir kere doğum hamile kalıp doğum yaptığın zaman hemen hamile kalma ihtimalin artıyor. Etrafımda da akrabalarda da uzun süre uğraşıp arkasına pat diye hamile kalan çok insan var. Hepsi de korunmadık ilki hemen olmayınca diyorlar. Hayırlısı olsun inşallah
Canım tam 12 gün gecikti benim 13. Gün geldi iki kere test yaptım negatif çıktı hamileyim diye 3 buçuk attım burada
Canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah
tat ve koku ne kadar sürede geldi. Benim 3 ay olacak hala koku almıyorum. Yemek yerken tatları bir tuhaf.. ne zor hastalık bu böyle yaİyileştim çok şükür canım
Tat koku da geldi
Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.Selam kızlar, galiba bebeğim yine karnımda öldü. Üçüncü oluyor bu onuncu haftanin icindeydik, gecen hafta kalp atislarini falan duydum her sey yokundaydi,dün aksam kahve lekelenme olunca gittim kese göründü bebek yoktu amabugun bir daha gideceğim ama kurtaj olmak istemiyorum tekrar ,acaba kemdi kendine düşer mi ayninzamanda emziriyorum, dun aksam kizim baya kustu nerdeyse gece yarisina kadar, kan tahlili temiz cikti idrarini bur türlü alamadim acaba sütüme mi geçti de çocuğu etkiliyor anlamadim. Yardimci olabilecek olan var mi
Sevindim canım tat koku gelmesine de iyileşmene de. Zor oluyor ama şükür atlattık.İyileştim çok şükür canım
Tat koku da geldi
Dun kürtaj oldum ,on gündür ölüymüş bebek karnimda ,teşekkür ederim canım kismet degilmisCanım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun doktor ne dedi tam olarak yaşama ihtimali varsa bekle zaman ver , ama kesinse bebeğinin öldüğü kürtaj ol derim ne kadar düşük yapsanda içeride parça kalıyor ve buda çok sıkıntılı oluyor Allah korusun. Hem kendini hem bebeğini riske atma. 2 farklı doktora görün imkanın varsa onların ortak görüşü doğrultusundada kürtajını ol.
Evet canim dun kürtaj oldum, on gündür ölüymüş zaten, ama üçüncü defadir böyle oluyor. Kan sulandirici igne ve hap kullanıyordum zaten . Genetikntest icin de bebek çok küçük sonuc alamazsin dediler. Ama neden böyle oluyor anlamadim. Birbarkadasim da belki de erkek bebeklerdir gidenler diyor,bazi kadinlar erkeklei nazilari da kizlari dusuruyormus anlamadim vallaCanım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.Hayırlısı neyse o olsun.. bazı şeyler kader önüne geçilemiyor. Gittin mi tekrar doktora şimdi ne durumdasın, nasılsın? Kesin mi baktırdın mı?
Sevindim canım tat koku gelmesine de iyileşmene de. Zor oluyor ama şükür atlattık.
Evet canim dun kürtaj oldum, on gündür ölüymüş zaten, ama üçüncü defadir böyle oluyor. Kan sulandirici igne ve hap kullanıyordum zaten . Genetikntest icin de bebek çok küçük sonuc alamazsin dediler. Ama neden böyle oluyor anlamadim. Birbarkadasim da belki de erkek bebeklerdir gidenler diyor,bazi kadinlar erkeklei nazilari da kizlari dusuruyormus anlamadim valla
Geçmiş olsun canım bilmiyorum ki belki de. Ama buna sebep olan şeyi bulmalısın bence neden düşüyor niye böyle oluyor. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Hayırlısı olsun hakkınızda.Evet canim dun kürtaj oldum, on gündür ölüymüş zaten, ama üçüncü defadir böyle oluyor. Kan sulandirici igne ve hap kullanıyordum zaten . Genetikntest icin de bebek çok küçük sonuc alamazsin dediler. Ama neden böyle oluyor anlamadim. Birbarkadasim da belki de erkek bebeklerdir gidenler diyor,bazi kadinlar erkeklei nazilari da kizlari dusuruyormus anlamadim valla
Rabbim şifa versin canım, çok üzüldüm.Arkadaşlar çok sevdiğim bir akrabam için sizden dua bekliyorum. Durumu kritik doktor sabaha ya çıkar ya çıkmaz demiş iki tane evladı var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin küçücük bir duanız bile mucizeye dönüşebilir. Rabbim evlatlarına bağışlasın onlardan ayırmasın inşallah. Çok üzgünüm. Çok kötü oldum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Amin canım inşallah. Biz de çok üzüldük.. hastanede bekliyorlar ama ne çare.Rabbim şifa versin canım, çok üzüldüm.
hastalığı ne acabaAmin canım inşallah. Biz de çok üzüldük.. hastanede bekliyorlar ama ne çare.
Çok çok geçmiş olsun canım.Dun kürtaj oldum ,on gündür ölüymüş bebek karnimda ,teşekkür ederim canım kismet degilmis
Dua edeceğim bu gece onun için.Arkadaşlar çok sevdiğim bir akrabam için sizden dua bekliyorum. Durumu kritik doktor sabaha ya çıkar ya çıkmaz demiş iki tane evladı var. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin küçücük bir duanız bile mucizeye dönüşebilir. Rabbim evlatlarına bağışlasın onlardan ayırmasın inşallah. Çok üzgünüm. Çok kötü oldum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Canım damar tıkanıklığı meydana gelmiş. Anjiyo falan yapmışlar ama ana damar tıkalı demiş doktor. Sabaha ya çıkar ya çıkmaz demiş.hastalığı ne acaba
Sağol canım amin inşallah çok teşekkür ederim. Tek dileğimiz evlatlarını boynu bükük bırakmasın Rabbim.Dua edeceğim bu gece onun için.
Allah yavrularına bağışlasın.
Allah annesiz bırakmasın.