Allah acil, hayırlı şifalar versin inşallah canımCanım damar tıkanıklığı meydana gelmiş. Anjiyo falan yapmışlar ama ana damar tıkalı demiş doktor. Sabaha ya çıkar ya çıkmaz demiş.
Sağol canım amin inşallah çok teşekkür ederim. Tek dileğimiz evlatlarını boynu bükük bırakmasın Rabbim.
gecmis olsun canim. Evet bende böyle bir seyi duymustum. Ama baska bir arastirma yapma mümkün degilmi?
Teşekkür ederim kizlar,sadece bebekler incelenince bulunabilir dedi doktor ama bebeklerde sekizinci haftada öldüğü icin küçük oldugundan kesin sonuc alinamiyor.Geçmiş olsun canım bilmiyorum ki belki de. Ama buna sebep olan şeyi bulmalısın bence neden düşüyor niye böyle oluyor. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Aminn canım inşallah çok teşekkür ederim. Güzel haberler geliyor Şükür bu geceyi atlattı durumu iyiye gitmeye başlamış Allah'ın mucizeleri işte. İnşallah iyileşir de evlatlarının başında durur. Sağ saglim hastaneden çıksın dua ediyoruz.Allah acil, hayırlı şifalar versin inşallah canımAllah evlatlarına bağışlasın hastanızı, hiçbir yavruyu annesiz babasız bırakmasın Rabbim.
Anladım canım çok geçmiş olsun tekrardan inşallah bir daha tekrarlamaz böyle bir şey.Teşekkür ederim kizlar,sadece bebekler incelenince bulunabilir dedi doktor ama bebeklerde sekizinci haftada öldüğü icin küçük oldugundan kesin sonuc alinamiyor.
Ben de progestan dex ve oksapar oluyorum. Ağrı şişlik ve morarma oldu göbeğimde. Hafif yanması da var. Doktoruma söyledim ama oraya iğne yapma dedi sadece. Tuzlu su göbeğe de yapılabilir dimiCanım, ne yap biliyormusun, sargı bezi var ya onu tuzlu suya koy sonra çıkar sık koy ağrı olan kalçana uzerinden bi poşet falan koy suyu pantalonuna çıkmasın diye öyle yarım saat kadar yat ağrıyı ve şişliği alıyor. Bana doktorum dediydi bi ara progestan iğnesi oluyordum o da çok ağır yağlı iğneydi hep şişti yumru yumru oldu popom oturamıyordum bile. Onla geçti hemen. Bide haşlanmış lahana da koyabilirsin o bez yerine. Aynı etkiyi veriyor.
Canım merhaba. İyi olmaya çalışıyoruz işte nasıl olalım..sen nasılsın bebeğin nasıl. Öyle yaptığım farklı tarifler yok biz ne yiyip içiyorsak o. Ama iştahı iyi şükür. Diş zamanı hastalık zamanı yemek istemiyor onun dışında yok. Boy kilosuna doktor iyi dedi 9 kilo civarı boyu da 77 mi 78 mi ne dedi. Bu sıralar pek oyuncak almadım ama aktivite masası var onunla oynamayı seviyor. Oyuncak çay tepsisi tencere takımı onlara bayiliyor. Toplarla oynamayı seviyor öyle yani. Sen neler aldın neler yapıyorsunKizlar günaydın . Nasılsınız bebisleriniz nasıl..
Tam okuyamadim ama hasta olanlara geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah . Bebeklerinizin yemesi içmesi nasıl farklı tarifler yapiyosaniz burda paylaşım yapabiliriz. Boy ve kiloları nasıl. Yakın zamanda ilgisini çekecek oyuncak olarak ne aldınız .
Canım okuyunca benim yüreğime ağırlık oturduArkadaşlar yengemi kaybettik maalesef.. Dua eden herkese teşekkür ederim. Çok sağolun.
Bende iyiyim çok şükür aselde iyi henüz dış yok onun verdiği huysuzluk var gece uyku düzeni hala yok dün 4 e kadar ayaktsydim bu kadar aralıksız uykusuz kalmasina gerçekten canım çok sıkılıyor sakin olmaya çalışıyorum . Biz genelde yemek seçiyoruz o yüzden farklı tarifler de deniyorum yediklerinin yanı sıra . Değişik oyuncak bul tak puzzleden aldım onlar ilgisini çekti su buz dolabina kalorifere miknasitli meyveler filan var onlarda bayağı ilgisini çekti toplara zaten diyecek şey yok . Henüz yurumuyo kanepelerde tutunarak turluyo her yeri açmaya başladı az çok kelimeleri de anlaşılmaya başladı . kilosuna gelecek olursak yemesi güzel ama çevre için zayıf artık ne yapacağımı şaşırdım devam sütü veriyorum günde iki kez filan yaklaşık 11 kg filan boyuda 78 cm filanCanım merhaba. İyi olmaya çalışıyoruz işte nasıl olalım..sen nasılsın bebeğin nasıl. Öyle yaptığım farklı tarifler yok biz ne yiyip içiyorsak o. Ama iştahı iyi şükür. Diş zamanı hastalık zamanı yemek istemiyor onun dışında yok. Boy kilosuna doktor iyi dedi 9 kilo civarı boyu da 77 mi 78 mi ne dedi. Bu sıralar pek oyuncak almadım ama aktivite masası var onunla oynamayı seviyor. Oyuncak çay tepsisi tencere takımı onlara bayiliyor. Toplarla oynamayı seviyor öyle yani. Sen neler aldın neler yapıyorsun
Basıniz sağolsun canımArkadaşlar yengemi kaybettik maalesef.. Dua eden herkese teşekkür ederim. Çok sağolun.
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah beklenmedik ölüm gercekten çok zor rabbim sabırlar versin .Arkadaşlar yengemi kaybettik maalesef.. Dua eden herkese teşekkür ederim. Çok sağolun.
Sağol canım Allah razı olsun. Amin inşallah. Maalesef kuzum gerçekten beklenmeyince çok etkileniyor insan.Canım okuyunca benim yüreğime ağırlık oturduBaşınız sağolsun. Allah ailesine ve sizlere sabır, hayırlı ömürler versin. Allah rahmet etsin. Ne zaman biteceğini bilmediğimiz bir yolculuk hayat. Allah sıralı ölümler versin, böyle genç ve ani kayıplar çok sarsıcı.
Anladım canım dişten dolayı uyumadigina emin misin. Neden uyuyamıyor acaba ki.. valla benim kız hala gaz problemi yaşıyor o yüzden geceleri uyuyamiyor. Allah aşkına neyi zayıf benim kızım 9 kilo civarı doktor ayına göre gayet iyi dedi. Zayıf falan değil bebeğin. Benimki de yürümüyor daha ama tutunup kalkmaya falan çalışıyor artık. Aynen ela da bazı kelimelerin sonunu söylüyor mesela bitti veya gitti diyecek tiii diyorBende iyiyim çok şükür aselde iyi henüz dış yok onun verdiği huysuzluk var gece uyku düzeni hala yok dün 4 e kadar ayaktsydim bu kadar aralıksız uykusuz kalmasina gerçekten canım çok sıkılıyor sakin olmaya çalışıyorum . Biz genelde yemek seçiyoruz o yüzden farklı tarifler de deniyorum yediklerinin yanı sıra . Değişik oyuncak bul tak puzzleden aldım onlar ilgisini çekti su buz dolabina kalorifere miknasitli meyveler filan var onlarda bayağı ilgisini çekti toplara zaten diyecek şey yok . Henüz yurumuyo kanepelerde tutunarak turluyo her yeri açmaya başladı az çok kelimeleri de anlaşılmaya başladı . kilosuna gelecek olursak yemesi güzel ama çevre için zayıf artık ne yapacağımı şaşırdım devam sütü veriyorum günde iki kez filan yaklaşık 11 kg filan boyuda 78 cm filan
Sağol canım Allah razı olsun. Teşekkür ederim.Basıniz sağolsun canım
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim çok sağol.Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah beklenmedik ölüm gercekten çok zor rabbim sabırlar versin .
Başınız sağolsunArkadaşlar yengemi kaybettik maalesef.. Dua eden herkese teşekkür ederim. Çok sağolun.
Biz yaşını doldurduğundan beri tek uyku uyuyoruzKizlar tek uykuya gecis yapan var mı
Kizlar tek uykuya gecis yapan var mı
Biz bazen tek bazen iki uyku uyku yapıyoruz. Ben aman akşam erken yatsın değil de uykusu ne zaman gelirse o zaman yatsın şeklinde ilerliyorum. Akşam geç bile yatsa sorun olmuyor çünkü sabahları geç uyanıyoruz hep birlikteKizlar tek uykuya gecis yapan var mı
Anladım canım gündüz fazla uyumuyor ki en son uykusunu 4 uyansa bile birden aşağı uyumak istemiyor bugün tek uyku deniyorum bakalım nasıl ilerleyecekBiz bazen tek bazen iki uyku uyku yapıyoruz. Ben aman akşam erken yatsın değil de uykusu ne zaman gelirse o zaman yatsın şeklinde ilerliyorum. Akşam geç bile yatsa sorun olmuyor çünkü sabahları geç uyanıyoruz hep birlikteama senin bebeğin gece uykularında sorun var belki gündüz çok uyuyorsa gece de ondan uyumuyo olabilir. Deneyip bebeğini kendin çözeceksin
Anladım canım gündüz fazla uyumuyor ki en son uykusunu 4 uyansa bile birden aşağı uyumak istemiyor bugün tek uyku deniyorum bakalım nasıl ilerleyeceken fazla dokuz bucuga kadar uyuyoruz. Yani kafam çok karıştı aksam 8 de filan uyuyanlar uyanınca geri nasıl uykuya daliyolar benim kizim kaçta yatsa bile en az üç kez uyanıyor ve geri uykuya gecise uğraşıyorum gece emmesini biraktiramiyorum doktor öyle de dedi