Canım nasılsın nasıl oldunuz geçti mi hastalık tat koku geldi mi? Bayadır giremedim alıntı yaptığım mesajlara yeni cevap verebiliyorum. Benim tat koku testten sonra 8. Gün gitti. Ve 4 - 5 gün sonra gelmeye başladı. Siz nasıl oldunuz?
Sağol canım iyileştik çok şükür 2 gün ateş sonra burun akıntısı öksürük oldu kızımda oldu
Sağol tatlım çok yılmış haldeyim bu aralar anlatıp sizinde canınızı sıkmak istemem o yüzden okuyorum ama genelde yazmıyorum normale dönünce yazarım
Canım geçmiş olsun nasılsınız şimdi?
Canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah her şeyde vardır bir hayır. Rabbim en uygun zamanda versin inşallah kucağına bir benis daha. Şimdi nasılsın?
Canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla al kucağına inşallah. İlk bebeğin için uğraşmissiniz evet ama bir kere doğum hamile kalıp doğum yaptığın zaman hemen hamile kalma ihtimalin artıyor. Etrafımda da akrabalarda da uzun süre uğraşıp arkasına pat diye hamile kalan çok insan var. Hepsi de korunmadık ilki hemen olmayınca diyorlar. Hayırlısı olsun inşallah
Canım tam 12 gün gecikti benim 13. Gün geldi iki kere test yaptım negatif çıktı hamileyim diye 3 buçuk attım burada
Canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah