Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen üyelik ismi değişikliğimi yaptın tanıyamadım daselam kizlar sizin bebisler nasil yürümeye basladi. Benimki tek basina yuruyor ama arada hala emekliyor. Yürümeye baslayinca biraktilarmi, emeklemeyi?
Hayırlı olsun:)Kızlarrrrr
Saol kuzum benim valla ne yapacağım ı şaşırdımHayırlı olsun:)
kaçıncı bebiş.Saol kuzum benim valla ne yapacağım ı şaşırdım
2 kuzu kızım 14 aylıkkaçıncı bebiş.
Kuzu valla biz korunmuyorduk biz ilk bebeğimiz için çok tedavi gördük çok bekledik tam3.5 yıl tüp bebeğe karar verdik o ay hamile olduğumu öğrendim .. hamileliğimde doğumumda ve hala da sıkıntılar yaşadım eşimle birbirimizi görmez olduk koskoca ayda sadece tek ilişki ile olmuş şoktayım hiç beklemiyordumHayırlı olsun inşallah, hangi yöntemle korunuyordunuz ?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlk başlarda zor oluyor, ikiside küçük olunca ama beraber büyüdüklerini görmek muhteşem birşey.Kuzu valla biz korunmuyorduk biz ilk bebeğimiz için çok tedavi gördük çok bekledik tam3.5 yıl tüp bebeğe karar verdik o ay hamile olduğumu öğrendim .. hamileliğimde doğumumda ve hala da sıkıntılar yaşadım eşimle birbirimizi görmez olduk koskoca ayda sadece tek ilişki ile olmuş şoktayım hiç beklemiyordum
Amin kuzum çok tşk ederim ... Kesinlikle zor olucak farkındayımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlk başlarda zor oluyor, ikiside küçük olunca ama beraber büyüdüklerini görmek muhteşem birşey.
Kan tahlili yaptırdınızmı. Kaç haftalık şu andaAmin kuzum çok tşk ederim ... Kesinlikle zor olucak farkındayım
Bnım kendi doktoruma randevu cuma gününe buldum bu sabah ta sağlık ocağında kan verdım ne zaman çıkar bilemiyorumKan tahlili yaptırdınızmı. Kaç haftalık şu anda
Canım sen üyelik ismi değişikliğimi yaptın tanıyamadım da
selam kizlar sizin bebisler nasil yürümeye basladi. Benimki tek basina yuruyor ama arada hala emekliyor. Yürümeye baslayinca biraktilarmi, emeklemeyi?
14aylik olacağız yarın.. günler günleri kovalıyor sanki çok çabuk büyüyorlar...az kaldı bi konuşsa tam olacak sanki.. tam bir birey ee siz neler yapıyorsunuz? Köpek dişlerimiz çıkmadı henüz..kulagimizda sıvı birikince abtibiyotik kullanacağız ilk defa ..korkuyorum ..
Ayrıca geçenlerde kapıya çarptı bebeğim koşarken. Ve alnı açıldı 2cm kadar izi kalır diye okadar mutsuz ve endişeliydi ki hiçbirşey tat vermiyor bugünlerde...of geçsin bu kötü günler artik
Maşallah ne kadar hızlı çıkmış bizim daha 4 diş var altta iki üstte iki ama üst dişlerin tamami neredeyse Bi anda patlayacak gibi görünüyor seffaflastilar:)))yürümeye de henüz hazır değiliz ayakta durdurmaya calisiyorum oturma pozisyonuna geciyo ama koltuklardan tutunup sıralıyorkalmaz canim insAllah endiselenme, bebekler bizler gibi degiller.
bizde 14 ayligiz tam 12 disimiz var. Köpek disleri genelde 16 ayliktan itibaren basliyormus cikmaya.
Zaman gercekten cok cabuk geciyor. Ben bir hafta oldu calismaya baslayali ama genelde yine evdeyim. Annem bakiyor zaten. Yürümeyede basladik sonunda.