2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba kizlar hesabima giris yapamadım bir süre, insallah iyisinizdir bebislerle. Surpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ama tekrar süreç başa sardi, kan sulandirici igneler, coraspinler, progestanlar, bi de ustune yemeyen uyumuyan bir cocuk olunca sevinemiyorum bile. 😑 halbuki kizim icin sekiz sene beklemistim cok ugrasmistim tedaviler aşılamalar koca karilar...

Merhaba kizlar hesabima giris yapamadım bir süre, insallah iyisinizdir bebislerle. Surpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ama tekrar süreç başa sardi, kan sulandirici igneler, coraspinler, progestanlar, bi de ustune yemeyen uyumuyan bir cocuk olunca sevinemiyorum bile. 😑 halbuki kizim icin sekiz sene beklemistim cok ugrasmistim tedaviler aşılamalar koca karilar...
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah canım . Ne güzel Allah yormadan kardesini gönderiyor kızının 😊 biraz zor olacak ama iyi tarafından bak

Insallah canim ,kızım cok zorladi beni gercekten ama çok şükür, insallah sağlıkla gelir miniğim

merhaba sevgili anneler
öcelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? hareket-yürüyüş-spor vs nasıl tavsiye edersiniz?(daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)

Herkese merhaba,
Bebeğim, bugün 14 ay 11 günlük oldu. Bazen ağladığında sadece anniii diyor. Başka da hiçbirşey konuşmuyor. Yine herşeyi çok bilen malum akraba,çevre çocuğu doktora götür demeye başladı. Sizde durumlar nasıl. Ben çok üzülüyorum artık ya.

Herkese merhaba,
Bebeğim, bugün 14 ay 11 günlük oldu. Bazen ağladığında sadece anniii diyor. Başka da hiçbirşey konuşmuyor. Yine herşeyi çok bilen malum akraba,çevre çocuğu doktora götür demeye başladı. Sizde durumlar nasıl. Ben çok üzülüyorum artık ya.

Benimki 15-20 kelime falan kullaniyor ama her cocuk farklidir kimi erken konusur kimi gec henuz bence erken. 24-30 aylik kadar 50 kelime kadar konusmaliymis. Daha coook erken. Benim kizda mesela yuruyor ama yinede emeklemeyi tercih ediyor. Banada birseyler demeye calistilarda gereken cevabi aldilar. Ver cevaplarini o akrabalar cok biliyor

Kızlar günaydın🥰🥰
Adetiniz normale döndükten sonra 7 8 gün kadar gecikme yaşadığınız oldu mu test yapıyorum devamlı, çok şükür negatif🙃 ama niye olmuyorum🤔

merhaba sevgili anneler
öcelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? hareket-yürüyüş-spor vs nasıl tavsiye edersiniz?(daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
Bebegun hayırlı olsun oncelıkle . Ne yazıkkı beslenme düzenlenemıyor . Ben aşırı bulantılı bi gebelık gecırdım boyle oluncada hayatta kalabılmek ıcın oan ne yıyebılıuorsam onu yıyodum. Bi gun yediğimi ikinci gun midem almıyordı falan. Tavsiye vercek olursam karbonhidrat tatlı tüketimini en aza indirgeyın . Bol bol su ve yürüyüş cok önemlı

Herkese merhaba,
Canım hiç sıkıntı yapma.
Benim kızımda 2 gün sonra 14 aylık birkaç kelime söylüyor sadece. Oğlum 24 aylıkken ilk kez anne dedi taş çatlasa 15 kelime konuşabiliyordu. Şimdi 36 aylık okulda dil gelişimi en önde olan çocuk. 🧿 demem o ki hepsinin gelişimleri farklı farklı. Elbet konuşacak. Sen kulaklarını tıka insanlara.

Herkese merhaba,
Ben kendım sorun gormedıgım sürece cevreyi umursamıyorum . Belkı sorun vardır belkı yoktur bunu bilemem . Ama ne cok basıma buyruk oluyorum ne cok cevreyı takıyorum. Cok aklına takılıyorsa gotur canım doktora için rahatlar .

X