- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 30
Hayırlısı olsun her şeyin sonuçta siginacaginiz evlatlariniz var zor bir sürek ama nasipten öte değil . Destekle uyku düzenimiz. Başından beri hiç duzelmedi açıkçası beyaz gurutuyle dalmaya çalıyoruz özellikle gece gündüzde problem yok iki uyku alıyor ama gece 1 2 arası uyuyor erken çekmeye çalışsam bu sefer de günlük üç uyku yapiyomuscasina gece oturuyor nasıl üstesinden gelecegim bilmiyorum . Geçende desteksiz denedim sadece nini eşliğinde iki sefer uyudu ama daha sonrası gelmedi bu sefer inatlasiyo ve çok huzursuz oluyo yani uyuyacagi uykuyuda uyumuyo. Sanırım henüz erken yani geç kalındığı için erken tam anlama evresi olmadan alistircaktim diye düşünüyorum. Genel anlamıyla hafif park yatakta yada ayakta salllayarak Mozart ya beyaz gürültüyle uyuyor . Millet anlatiyo 9dan 9 hiç uyanmıyor diye benim aklım almiyoselam kızlar
Sabah doktor kontrolüm vardı
Maalesef kalp atışı yok.
Yarın sabah sonlandıracağız.
Doktor ben söyledim beklemen yersizdi çiğdem dedi. Ama acaba kalmadı içimde. Kısmet diyorum.
Ben birde birşey sormak istiyorum. Bebekleriniz destekle mi uyuyorlar yoksa kendi kendilerine mi?
Benim bebegim 5.ayindan beri cok heyecanli demekki o zamandan beri uyumuyorGece uykusu hakkında okumustum yani düzensizlik için dış vs disindan uygulamaların çoğunda şuan tam keftetme dönemi diye de bebekler heyecandan uyuyamıyomus
Olacakların en hayırlısı olmus olandırselam kızlar
Sabah doktor kontrolüm vardı
Maalesef kalp atışı yok.
Yarın sabah sonlandıracağız.
Doktor ben söyledim beklemen yersizdi çiğdem dedi. Ama acaba kalmadı içimde. Kısmet diyorum.
Ben birde birşey sormak istiyorum. Bebekleriniz destekle mi uyuyorlar yoksa kendi kendilerine mi?
Benimki başından beri öyleBenim bebegim 5.ayindan beri cok heyecanli demekki o zamandan beri uyumuyor
Ben izleyemedim cnm .yavrum inşaallah sağlığına kavuşur. Bebeğime sarılıp sarılıp ağladım . Nasıl bir insan yapar , kilim yanıyor resmenAz önce şu Gaziantep'teki caniyi izledim beddualarım yetersiz kaldıBebeğin hayati tehlikesi devam ediyormuş, yavrum ya kimbilir ne kadar canı yandı içim alev alev yandı izleyemedim resmen . Allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin minik meleğim yavruma. İnşallah o caniyede atıldığı yerde, hakettiği muamele fazlasıyla yapılır.
Keşke bende izlemeseydim canım ya içim yanıyor izlediğimden beri kendimde değilim ve bu şiddeti 3 aydır görüyormuş doğduğundan beri ya düşünemiyorum aklım almıyor, suçu böyle 2 cani oksijen israfından dünyaya gelmek işte bebeğin.Ben izleyemedim cnm .yavrum inşaallah sağlığına kavuşur. Bebeğime sarılıp sarılıp ağladım . Nasıl bir insan yapar , kilim yanıyor resmen
Malesf ki öyle canım benım eşim izleyemedi bile dayanamam dedi bende cok üzüldüm herkes anne baba olmamalı ne yazık ki ..Ama biz burada bile şahit olduk böyle gerizekalılara, böyle ruh hastalarından kaçmak şöyle dursun tekrar çocuk isteyenleri gördü bu gözler daha kime ne diyelim bu kadar uyarıya, söze, akıl vermeye rağmen. Yazık o bebeklere işte ah elimizden bir şey gelse keşke.
Canım banada atmışlardı bilmeden açtım sonra oyuncak bebek falan sandım bu ne yapıyor diye anlam veremedim inan dondum kaldım ya kanım dondu. Keşke canım keşke bir eğitimi olsa psikolojik bir testten geçseler gebelik planlama sürecinde veya evlilik aşamasında ama nerdeee... Her gün daha kötüsü olamaz dediğimiz şeylere şahit oluyoruz. Ülke çığırından çıktı.Malesf ki öyle canım benım eşim izleyemedi bile dayanamam dedi bende cok üzüldüm herkes anne baba olmamalı ne yazık ki ..
Şiddeti gören anne nasıl bi şey yapmaz . Allahım sen koru bütün bebekleriKeşke bende izlemeseydim canım ya içim yanıyor izlediğimden beri kendimde değilim ve bu şiddeti 3 aydır görüyormuş doğduğundan beri ya düşünemiyorum aklım almıyor, suçu böyle 2 cani oksijen israfından dünyaya gelmek işte bebeğin.
Daha kötüsü o zaten anne olan insan canı pahasına alır kaçar ya bir kere şahit olman yeterli gözün başka bir şey görmez. 3 ay ne demek nasıl dayandı o yavru minicik bedeniyle o acıya. Kayıt alma uğruna o kadar süre bekliyor birde. O kadar dayağı biz yesek bayılır kalırız yüzümüz gözümüz dağılır.Şiddeti gören anne nasıl bi şey yapmaz . Allahım sen koru bütün bebekleri
Düşünmek bile içimizi yakıyorDaha kötüsü o zaten anne olan insan canı pahasına alır kaçar ya bir kere şahit olman yeterli gözün başka bir şey görmez. 3 ay ne demek nasıl dayandı o yavru minicik bedeniyle o acıya. Kayıt alma uğruna o kadar süre bekliyor birde. O kadar dayağı biz yesek bayılır kalırız yüzümüz gözümüz dağılır.
Bexero ilk dozunu yaptırmıştım ama sonradan gitmeye başladığım doktor bebeklere çok ağır geldiğini 2 yaş sonrasında önerdiğini söyledi o nedenle devam eden dozlarını yaptırmadık. Onun yerine menveo yapıldı nimenrix ile aynı etkiye sahip olanİyi geceler arkadaşlar . İnşaallah herkes iyidir bebişleri ile . Bi şey soracağım menenjit aşısınıyaptırdınız mı
Bende haberi gördüm ama etkileneceğimi bildiğim için izlemedim. Allah böylelerine nasib etmesin ya gerçekten isyan gibi olucak belki Allah affetsin ama bunlar haketmiyorlar. Minicik yavrulara yapılan zulüm nedir önce müslüme sonra da bu minik yavruAz önce şu Gaziantep'teki caniyi izledim beddualarım yetersiz kaldıBebeğin hayati tehlikesi devam ediyormuş, yavrum ya kimbilir ne kadar canı yandı içim alev alev yandı izleyemedim resmen . Allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin minik meleğim yavruma. İnşallah o caniyede atıldığı yerde, hakettiği muamele fazlasıyla yapılır.
Çok teşekkür ederim şifa olsun inşallahBexero ilk dozunu yaptırmıştım ama sonradan gitmeye başladığım doktor bebeklere çok ağır geldiğini 2 yaş sonrasında önerdiğini söyledi o nedenle devam eden dozlarını yaptırmadık. Onun yerine menveo yapıldı nimenrix ile aynı etkiye sahip olan
Haklısın ben oyun hamuru aldım ama ağzına atar diye sonradan kaldırdım.Ponponu bende gördüm ama farkında olmadıgi için her şeyi ağzına atar oldu almaya kalkissam direk agzini kitliyo dün mesala sünger parçası ağzına almış bende o an fark etmedim ne aldığını ağzını kitledi direk ogureu kendi cikardi Allah korusun iyi ki yapışmadi boğazına filan yoksa oda çok güzel oyalarmesela elimde biseyi saklıyorum hangisinde filan diye soruyorum bulunca çok seviniyo direk kendini alkisliyo sahi bebekleriniz burun göz filan onlar nerde gösterebiliyor mu yada bul tak oyuncaklarını yerleştirmeye calisiyomu erken mi bunlar için bilemedim her çocuğun gelişimi farklı ama elimden geldiğince uğraşıyorum şuan bay gel alkış kırmızı balık sar makari öpücük atiyo aklıma gelen bunlar