- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 30
Hayırlısı olsun her şeyin sonuçta siginacaginiz evlatlariniz var zor bir sürek ama nasipten öte değil . Destekle uyku düzenimiz. Başından beri hiç duzelmedi açıkçası beyaz gurutuyle dalmaya çalıyoruz özellikle gece gündüzde problem yok iki uyku alıyor ama gece 1 2 arası uyuyor erken çekmeye çalışsam bu sefer de günlük üç uyku yapiyomuscasina gece oturuyor nasıl üstesinden gelecegim bilmiyorum . Geçende desteksiz denedim sadece nini eşliğinde iki sefer uyudu ama daha sonrası gelmedi bu sefer inatlasiyo ve çok huzursuz oluyo yani uyuyacagi uykuyuda uyumuyo. Sanırım henüz erken yani geç kalındığı için erken tam anlama evresi olmadan alistircaktim diye düşünüyorum. Genel anlamıyla hafif park yatakta yada ayakta salllayarak Mozart ya beyaz gürültüyle uyuyor . Millet anlatiyo 9dan 9 hiç uyanmıyor diye benim aklım almiyo doktorda gece beslenmesini keseceksin su vereceksin sadece diyip duruyo gel gör ki benimki hiç oralı değil uyku arasında suda versem alışkın olmadığından direk boğazda kaliyo oda uykusunu dağıtıyor . Başından beri biberona alismadigindan. Hatta kgsu boyu herşeyi önde yinede de dogmuyo gece ondam uyaniyo düşüncesiyle mama aldım doğru düzgün içmiyor günde 50 CC zar zor . Ordan oraya atladım ama kafa karisikligindan sanırım anne olmak bunu gerektiriyoselam kızlar
Sabah doktor kontrolüm vardı
Maalesef kalp atışı yok.
Yarın sabah sonlandıracağız.
Doktor ben söyledim beklemen yersizdi çiğdem dedi. Ama acaba kalmadı içimde. Kısmet diyorum.
Ben birde birşey sormak istiyorum. Bebekleriniz destekle mi uyuyorlar yoksa kendi kendilerine mi?