Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba canım oglum tutunarak gidebılıyır ama henuz daha tek basına duramıyo .Merhaba arkadaşlar nasılsınız . Bebişleriniz bağımsız ayakta durup adım atmaya başladı mı
Teşekkür ederim cnm yakında hayırlısı ile olur gibiMeraba canım oglum tutunarak gidebılıyır ama henuz daha tek basına duramıyo .
Duramiyo tutanarak kalkmaya calisiyo ellerinden tutunca adım atiyo emeklemeyede calisiyo ama henüz bişey yok direk yürüyecek sanırımMerhaba arkadaşlar nasılsınız . Bebişleriniz bağımsız ayakta durup adım atmaya başladı mı
Maşaallah cnmDuramiyo tutanarak kalkmaya calisiyo ellerinden tutunca adım atiyo emeklemeyede calisiyo ama henüz bişey yok direk yürüyecek sanırım
Senınkı ne durumdaTeşekkür ederim cnm yakında hayırlısı ile olur gibi
2 aydır koltuğa park yatağa tırmanıp sıralıyor ama gerisi yok cnmSenınkı ne durumda
Hayrılı olsun canım. ilk dönem zor oluyor ama sonrası güzel.Canım anneler nasılsınıız hamileyken çok okurdum burayı.Şimdi kızım 11 aylık.Gene hamile olduğumu öğrendim.Böyle üstüste çocuğu olan var mı? çok zor mu acaba
Bizimkı yenı basladı bu şekilde aynen . Haliyle düşmeler de çoğaldı kıyamam miniklerımize2 aydır koltuğa park yatağa tırmanıp sıralıyor ama gerisi yok cnm
Hayırlı olsun canım . Saglıkla gelsin inşaaallahCanım anneler nasılsınıız hamileyken çok okurdum burayı.Şimdi kızım 11 aylık.Gene hamile olduğumu öğrendim.Böyle üstüste çocuğu olan var mı? çok zor mu acaba
Çok tatlılarBizimkı yenı basladı bu şekilde aynen . Haliyle düşmeler de çoğaldı kıyamam miniklerımize
Kızlar sizlere alakasız bir soru sorulamaz benim oğlan yemek yerken ilk elinde birşey olacak yemek sonrası yerler fena oluyor İnstagram da görmüştüm fıs fıs lı mop vardı markasını bilen var mı yada tavsiye verebileceğiniz bir mop var mı
Kullanışlı değil cnm sadece kılllar yapışıyor bezeKızlar sizlere alakasız bir soru sorulamaz benim oğlan yemek yerken ilk elinde birşey olacak yemek sonrası yerler fena oluyor İnstagram da görmüştüm fıs fıs lı mop vardı markasını bilen var mı yada tavsiye verebileceğiniz bir mop var mı
Biz de grip olduk bizim yaşımıza 1 hafta kaldı ben o yüzden alerji yapıp yapmayacağını deneyerek bal verdim ama çok iyi geliyor öksürüğe bu tarif. Küçük siyah bir turpun içini oyup bal koyuyorsun içine, birkaç saat bekletip yediriyorsun. Ben kendim astımlıyım öksürük krizlerimde bu tarifi kullanırım hep, bebeğime de iyi geldi. Tabi yaşını doldurmak üzere olduğu için verdim sizin çok varsa vermeyin alerji riskine karşıKızlar nasılsınız? Bu aralar sürekli hastalıklarla uğraşıyorum kızım okuldan taşıyıp duruyor eve benim oğlan kaçtır grip oluyor yine öksürük tuttu uyuyamıyor pekmez tereyağı karışımını ayağının altına sarımsak zeytinyağı çörek otu yağı sürmeyi prospanı sırtına vicks herşey denedim geçmiyor başka önerisi olan var mı? Ayrıca yarım soğan üstüne karanfil batırıyorum burun tıkanıklığı için valla çaresiz kaldım bu sene çekeceğim var benim doğum gününe bile hevesim kaçtı kesin hasta oluruz biz yine keşke ikinci kızın peşine hemen yapsaydım diyorum kızlar hiç hasta olmazdı kolayına taşıyan yoktu şimdi 1 hafta hastalıksız geçmiyor
Bu ayın 17 sinde 11 aylık olcak canım daha yaşımıza var oğluma veremem ama kızıma vereyim 6 yaşında fayda sağlar inşallah teşekkür ederim yarın ilk iş turp alıp deniycemBiz de grip olduk bizim yaşımıza 1 hafta kaldı ben o yüzden alerji yapıp yapmayacağını deneyerek bal verdim ama çok iyi geliyor öksürüğe bu tarif. Küçük siyah bir turpun içini oyup bal koyuyorsun içine, birkaç saat bekletip yediriyorsun. Ben kendim astımlıyım öksürük krizlerimde bu tarifi kullanırım hep, bebeğime de iyi geldi. Tabi yaşını doldurmak üzere olduğu için verdim sizin çok varsa vermeyin alerji riskine karşı
Çok geçmiş olsun canım keşke bir onerim olsa ama maalesef. Sen bildiğim herşeyi denemissin. İnşallah bir an önce atlatırsınız çok geçmiş olsun.Kızlar nasılsınız? Bu aralar sürekli hastalıklarla uğraşıyorum kızım okuldan taşıyıp duruyor eve benim oğlan kaçtır grip oluyor yine öksürük tuttu uyuyamıyor pekmez tereyağı karışımını ayağının altına sarımsak zeytinyağı çörek otu yağı sürmeyi prospanı sırtına vicks herşey denedim geçmiyor başka önerisi olan var mı? Ayrıca yarım soğan üstüne karanfil batırıyorum burun tıkanıklığı için valla çaresiz kaldım bu sene çekeceğim var benim doğum gününe bile hevesim kaçtı kesin hasta oluruz biz yine keşke ikinci kızın peşine hemen yapsaydım diyorum kızlar hiç hasta olmazdı kolayına taşıyan yoktu şimdi 1 hafta hastalıksız geçmiyor
Çok geçmiş olsun azalmıştır inşaallahKızlar nasılsınız? Bu aralar sürekli hastalıklarla uğraşıyorum kızım okuldan taşıyıp duruyor eve benim oğlan kaçtır grip oluyor yine öksürük tuttu uyuyamıyor pekmez tereyağı karışımını ayağının altına sarımsak zeytinyağı çörek otu yağı sürmeyi prospanı sırtına vicks herşey denedim geçmiyor başka önerisi olan var mı? Ayrıca yarım soğan üstüne karanfil batırıyorum burun tıkanıklığı için valla çaresiz kaldım bu sene çekeceğim var benim doğum gününe bile hevesim kaçtı kesin hasta oluruz biz yine keşke ikinci kızın peşine hemen yapsaydım diyorum kızlar hiç hasta olmazdı kolayına taşıyan yoktu şimdi 1 hafta hastalıksız geçmiyor