2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizimde aynı şekilde 1 aya yakın sürdü gece uyanıp uykuya dönememesi, bu süre içinde 2 tane de dişi geldi. Atak bittikten sonra biraz daha düzeldi. Uyanmaları henüz tam bitmedi ama önceden her gün uyanıyorsa şimdi 3-4 günde bir uyanıyor. Umarım o da geçer gider. Gece uyanması çok yoruyor insanı

Peki normal zamanlarda geceden sabaha uyuyor mu?

Canım kesinlikle bu o dediğinde kullanışlı ama bu tüyleri direk topluyo hiç bı şekilde yerde bişey birakmiyo yıllardır kullanıyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-04-22-02-55-47_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 25
Gecmis olsun canim vicks çok az yastığına damlatabilirsin yada buhar makinesi güzel olabilir

Valla benim kızım atak matak anlamiyo hala uykusuz geceler emzik niyetine beni goruyor iki cekiyo tamam sürekli uyaniyo

Çok geçmiş olsun azalmıştır inşaallah
Bir tık daha iyi canım ama öksürük devam hala bazen boğazı acıyor öksürürken gecenin bi yarısı feryat figan ağlıyor çok zor hiçbir evlat hasta olmasın
Gecmis olsun canim vicks çok az yastığına damlatabilirsin yada buhar makinesi güzel olabilir
Her yöntemi deniyorum canım şifa olur inşallah

Uyku düzenimiz de yerle bir zaten 15 gündür geceleri uyanıp geri yatmıyordu bazen bir bazen iki saat. Bakmadım da ama atak zamanı gelmiş demek mi

Bizde ayniyiz sürekli uyanıyor uykular haram oldu:))))

Kızlar 9. ayda yapılan kan tahlillerinde kan değerleri düşük çıkan var mı? Bizde anemi çıktı maalesef demir ilacının dozunu yükseltti doktorumuz ama hala referans değerinin altında. Daha kapsamlı bir hastane veya doktor mu bulsak ne yapsak bilemedim. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda

8 buçuk aylıkken kontrole gitmiştim bizimde düşük çıkmıştı yani sinirdaydi sekizer damla sabah akşam vermeye çalışıyorum ayni zamanda dönüşümlü olarak hurma pekmezi keçiboynuzu ve dut pekmezi veriyorum yediği şeylere filan katıp daha da olcturmedim ama zaten düşük çıkmasa bile kullandiriyolar çünkü zeka deriligi söz konusu oluyomus . Yinede içiniz rahat etsin başka kontrolada gösterin zaten sonuçlar labaratuvar dan bile fark ediyo

Ciğer corbasını cok öneriyolar canım demir eksıklıgınde . İnstagramda hastalanmayancocuk diyebi sayfa var orda ciğer corbasının tarifine bakabılırsın

Canım biz ayaktayken çok kötüyduk üst iki diş de geldi hem atak hem diş mahvoldum uykusuzluktan. Atak bitti dişler çıktı rahatlamistim tam iki gündür yine uyumuyor. Baktım üstteki dişin yanındaki diş geliyor şimdi de ondan gene bölük bölük uyuyor. Normalde gece 2- 3 kere emmeye kalkıyor o kadar. Gündüz uykularını da gece uykularını da etkiledi dişler gene. Eski duzenimize tam dönmüstük. Dönersiniz inşallah siz de canım benim.

Bizimde 12 gün var . Ama sanıırm en cok zorlandıgum atak bu oldu .

İşte tam da bu yüzden çıldırmak üzereyim gece sayısını hatırlamayacağım kadar çok uyanıyor yatağına koyduğum an kalkması bir oluyor. Uykusu olduğu halde uyumamak için direniyor kan ter içinde kalıyorum uyutana kadar bı savaş halindeyiz sanki

4. Ay atağı bunun yanında hiç bişeymiş Demir çok sık uyanmıyordu ama mesela 4’te uyandı diyelim en az 1,5 saat uyumuyordu. Kucağımda uyuyor gibi derin nefes alıyordu yatağına bırakınca göz göze geliyorduk bu atağın etkisi diğerlerine göre daha uzun sürüyor ama geçiyor canım merak etme

Kizlar günaydın . Kızımin dili sürekli böyle sanki dil cikartmaya calisiyo normal mi acaba kafaya takmaya başladım pelteklik söz konusu olur mu emme refleksi yaziyo ama sizinki de mi böyle yapıyor

Kizlar günaydın . Kızımin dili sürekli böyle sanki dil cikartmaya calisiyo normal mi acaba kafaya takmaya başladım pelteklik söz konusu olur mu emme refleksi yaziyo ama sizinki de mi böyle yapıyor
Bizimki de sürekli dışarıda.bisey olmaz canım korkma. Bu arada biz emeklemeye başladık kızlar çok güzel emekliyo ya yatirip isiricam heryerini diz üstü de duruyoruz yürümesi de yakın sanirim ara ara yürütüyorum ellerinden tutup baya gidiyor

Resim eklemeyi unutmuşum ne biliyim bazıları öyle dedi . Benimkide bayağı gidiyo yuruteclede başları tutunup dizlerin üstünden kalmaya calisiyo kaç kere kafayı vurdu hafifte olsa Allah'tan aglamiyo henüz emeklemiyo poposunu etrafında dört donuyo da bı turlu kaldiramiyor

Eklentiler

• IMG20211107113824.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 54
Maşaallah çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…