2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bu yazdığına sesli güldüm desem milleti saf yerine koymuş her forumda vay vay vay

Bende bir ara senin gibi düşündüm ama sonra saf bir insan olabilir diye kendimi ikna ettim asıl saf bizmişiz

Bende okudum yaa iğrendim anlattıklarından. Biz saf dedik ama herkesi parmağında oynattı

Benım arkadasımda bu markayı onerdı suan internette 2600 civarlarjnda indirimdeydı bakıyorum hala canım
Bende xaiomi kullanıyorum alacağınız modelin özelliklerini iyice araştırın derim. Kardeşim çok memnun diye aynısını aldım ama ürün 90 m2 ev için uygunmuş benim temizlik bitmeden şarjı bitiyor bir de harita özelliği yok o yüzden arada kafası karışıyor aynı yeri defalarca geçiyor şarjı bitiyor. Çok çeşitli ürün var fiyattan ziyade önce özelliklerini incelemenizi tavsiye ederim

Canım elbette arastırıyorum suan onunki silme özelliği vardı süpürmesı falan gayet güzel tek şarjla 120 dakıka çalışabılıyor şarjı bitincede kendı istasyonuna gidip şarj oluyor fiyatıda uygun geldı ama tabıkı benım evim büyük oldugu için bilemiyorum her evde aynı etkıyı gostermeyebulır haklısın

Kızlar bebekleriniz günde kaç CV anne sütü (eğer biberondan veriyorsanız tabi) yada mama içiyor

Kızlar bebekleriniz günde kaç CV anne sütü (eğer biberondan veriyorsanız tabi) yada mama içiyor
Canım benımkıni bılmıyorum anne sütü alıyor sadece . Ek gıda konusunda aşırı kötüyüm napıcam bilmiyorum . Bu hafta kontrolümüz var bende devam sütü takviye alabılirim . Bu gün kıymalı çorba yaptım 2-3 kasık aldı geri kustu

Ben de istiyorum robotic s5 önerdiler sizce ?

Bi git bakalım neden kusuyor acaba

Sevmıyo canım sebze türü seylerı agzına alır almaz böğürmeye baslıyo . Şekerli olsun meyve olsun sorun yok ama çorbalara karsı böyle
Tatlı patates denedin mi canım? O hafif tatlı olduğu için yeme ihtimalleri daha fazla ve normal patatese göre çok daha fazla vitamin bulunuyor

Kızlar doğumdan sonra ilk defa kırmızıları gördüm Allahım nasıl bi şükür anlatamam cok rahatladım . Ama fazla yogun oluyorum normal mi ?
Bende onu soracaktim carezetta kullanip oldum o da dengesiz oldu biraktim bi ara simdi yeniden basladim olmadim daha korkuyor insan test yaptirdim sukur sorun yok

Bende onu soracaktim carezetta kullanip oldum o da dengesiz oldu biraktim bi ara simdi yeniden basladim olmadim daha korkuyor insan test yaptirdim sukur sorun yok
Canım ben cerazette kullandıgım donem süreklı lekelenmem oluyodu tam adet olamadım . Bende hapı bıraktım kullanmayı cok sukur adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…