Kendim yapıyorum ben yoğurdu kestirerekKizlar bebegimde alerjik durumlar vardi, diyeti actik artik yogurt falan verdim, sadece yumurta alerji yapti cok az versem de. Peynir deneyecegim, ne veriyorsunuz peynir olarak, kendiniz mi yapiyorsunuz. Buyuk bir markette baktim ama tuzsuz peynir bulamadim
Bu yazdığına sesli güldüm desemYa biraz geriye gittimde yazmadan geçemicembiz burda şiddete boyun eğme yok boşan yok çocuğu kurtar kendini kurtar derdine düşmüşken hanım sperm yakalama peşindeymiş sizde gördün istedim, oda yetmiyor yine "nasıl yani afedersiniz ben anlamadım" ile başlayan saçma sapan sorularını sorarak oradakilerlede dalga geçmiş hamile kalmaya engel mi topiğindekilerde bizim gibi söylediklerine inanıp 2 saat nasıl yatabildin, diyip şaşırmışlar cevap vermişler falan .
Bende bir ara senin gibi düşündüm ama sonra saf bir insan olabilir diye kendimi ikna ettim asıl saf bizmişizKızlar ne yalan söylüm ilk baştan beri yazdıklarını hiç samimi bulmuyordum hatta kaç defa buraya yazıp yazıp sildim bence dalga geçiyor bizimle diye çünkü beni yanlış anlamınızdan çekindim. Bilmiyorum çok samimiyetsizdi allah yardım etsin
Xiaomi benimki canım silme özelliğine sahip olan.Canım modeli ne senınkının
Bende okudum yaa iğrendim anlattıklarından. Biz saf dedik ama herkesi parmağında oynattıYa biraz geriye gittimde yazmadan geçemicembiz burda şiddete boyun eğme yok boşan yok çocuğu kurtar kendini kurtar derdine düşmüşken hanım sperm yakalama peşindeymiş sizde gördün istedim, oda yetmiyor yine "nasıl yani afedersiniz ben anlamadım" ile başlayan saçma sapan sorularını sorarak oradakilerlede dalga geçmiş hamile kalmaya engel mi topiğindekilerde bizim gibi söylediklerine inanıp 2 saat nasıl yatabildin, diyip şaşırmışlar cevap vermişler falan .
Benım arkadasımda bu markayı onerdı suan internette 2600 civarlarjnda indirimdeydı bakıyorum hala canımXiaomi benimki canım silme özelliğine sahip olan.
Bende xaiomi kullanıyorum alacağınız modelin özelliklerini iyice araştırın derim. Kardeşim çok memnun diye aynısını aldım ama ürün 90 m2 ev için uygunmuş benim temizlik bitmeden şarjı bitiyor bir de harita özelliği yok o yüzden arada kafası karışıyor aynı yeri defalarca geçiyor şarjı bitiyor. Çok çeşitli ürün var fiyattan ziyade önce özelliklerini incelemenizi tavsiye ederimBenım arkadasımda bu markayı onerdı suan internette 2600 civarlarjnda indirimdeydı bakıyorum hala canım
Canım elbette arastırıyorum suan onunki silme özelliği vardı süpürmesı falan gayet güzel tek şarjla 120 dakıka çalışabılıyor şarjı bitincede kendı istasyonuna gidip şarj oluyor fiyatıda uygun geldı ama tabıkı benım evim büyük oldugu için bilemiyorum her evde aynı etkıyı gostermeyebulır haklısınBende xaiomi kullanıyorum alacağınız modelin özelliklerini iyice araştırın derim. Kardeşim çok memnun diye aynısını aldım ama ürün 90 m2 ev için uygunmuş benim temizlik bitmeden şarjı bitiyor bir de harita özelliği yok o yüzden arada kafası karışıyor aynı yeri defalarca geçiyor şarjı bitiyor. Çok çeşitli ürün var fiyattan ziyade önce özelliklerini incelemenizi tavsiye ederim
Ahaha maşallah benımkını 3 gün aç bırak boyle yermı bılmıyorım
Canım benımkıni bılmıyorum anne sütü alıyor sadece . Ek gıda konusunda aşırı kötüyüm napıcam bilmiyorum . Bu hafta kontrolümüz var bende devam sütü takviye alabılirim . Bu gün kıymalı çorba yaptım 2-3 kasık aldı geri kustuKızlar bebekleriniz günde kaç CV anne sütü (eğer biberondan veriyorsanız tabi) yada mama içiyor
Ben de istiyorum robotic s5 önerdiler sizce ?Aynen canim, esas konularimiza donelim. Ben de almayi planliyorum robot supurge, bebekle ev isi cok zor, calismaya da basladim evden de olsa, ofise de gececegim yakinda. Kardesim kullaniyor iki gunde bir memnunlar, haftada bir de kiyi kose temizliyorlarmis.
Bi git bakalım neden kusuyor acabaCanım benımkıni bılmıyorum anne sütü alıyor sadece . Ek gıda konusunda aşırı kötüyüm napıcam bilmiyorum . Bu hafta kontrolümüz var bende devam sütü takviye alabılirim . Bu gün kıymalı çorba yaptım 2-3 kasık aldı geri kustu
Sevmıyo canım sebze türü seylerı agzına alır almaz böğürmeye baslıyo . Şekerli olsun meyve olsun sorun yok ama çorbalara karsı böyleBi git bakalım neden kusuyor acaba
Tatlı patates denedin mi canım? O hafif tatlı olduğu için yeme ihtimalleri daha fazla ve normal patatese göre çok daha fazla vitamin bulunuyorSevmıyo canım sebze türü seylerı agzına alır almaz böğürmeye baslıyo . Şekerli olsun meyve olsun sorun yok ama çorbalara karsı böyle
Toplam 400-450 cc kadar mama alıyor. Maalesef 8.ayda sütüm tamamen kesildi.Kızlar bebekleriniz günde kaç CV anne sütü (eğer biberondan veriyorsanız tabi) yada mama içiyor
Bende onu soracaktim carezetta kullanip oldum o da dengesiz oldu biraktim bi ara simdi yeniden basladim olmadim daha korkuyor insan test yaptirdim sukur sorun yokKızlar doğumdan sonra ilk defa kırmızıları gördüm Allahım nasıl bi şükür anlatamam cok rahatladım . Ama fazla yogun oluyorum normal mi ?
Canım ben cerazette kullandıgım donem süreklı lekelenmem oluyodu tam adet olamadım . Bende hapı bıraktım kullanmayı cok sukur adet oldumBende onu soracaktim carezetta kullanip oldum o da dengesiz oldu biraktim bi ara simdi yeniden basladim olmadim daha korkuyor insan test yaptirdim sukur sorun yok
Deneyım canımTatlı patates denedin mi canım? O hafif tatlı olduğu için yeme ihtimalleri daha fazla ve normal patatese göre çok daha fazla vitamin bulunuyor