2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah razı olsun canım çok sağol. İnşaallah inşaallah güzel düşünelim güzel olsun

Bizimle dalga gectigini dusunmeye basladim artik. Kullanici adini degistirdigini farkedince profilinden mesajlarina baktim ve ikinci cocuk sahibi olmaya calistigini gorunce inan cok sasirdim. Senin hayatin elbet bizi ilgilendirmez ancak bu kadar paylasim yaptiktan ve buradaki insanlarin duygularini somurdukten sonra yapman uzdu. Bir daha seninle ilgili yorumda bulunmayacagim, eger fake degilse evladin icin uzuluyorum sadece. Senin hayatin senin kararin...

Ay canım kime inanalım şaşırdık bizde sen diyince baktım bu nedir? Dalga mı geçiyor bizle demek ki herkesi kendimiz gibi sanmamalıymışız ciddi ciddi bebek bekliyor burda da boşancam diyo tövbe estağfurullah teşekkür ederim aydınlatma için

Üye mesajlarını okudum siz diyince, şoka girdim resmen yazıklar olsun bildiğin fake bu. Ayırdığımız zamana enerjiye yazık ya. Geçen tesadüfen ağustosta hamile kalmak isteyenler topiğinde gördüm adını 2.erkek çocuk istiyormuş diye ama öncesinde girmiştir falan diye dikkate almamıştım, ayrılık kararıda alınca daha bi şey demedim. Şaka gibi.

Vay vay vay neler olmuş kızlar ben şok ben iptal Hesabının görüntülenmesine sınırlama getirilmiş ama Ağustos da hamilelik düşünenlere dün bile yazmış alt bölgemde ağrım var diye valla fake ise pes derin gerçi ben biraz anlamıştım o yüzden geçen hafta artık senin bu konularına yorum yapınca demiştim ama yine de konduramamıştım

Cinsiyet ısmarlama olmuyor ama yine de Allah gönlüne göre versin ne diyelim artık ciddiye almayız
eğer gerçekten bizimle dalga geçtiyse ben takıldım buna şimdi
Boşver canım kanlı canlı dinleyip mimiklerini halini tavrını görmüyoruz ki nerden bilebiliriz doğru mu yalan mı bir yanlış varsa yapanın ayıbıdır düşünmeye değmez bebeklerimizle ilgili paylaşımlara sadece cevap vermek en iyisi heralde

Ben hiçbir şekilde cevap vermem artık birde bi özelden de yazıştık ben geçen hafta kocam dövüyor diyip üstüne ne hediye alsam diye Burda sorunca artık dayanamayıp isyan etmiştim hiç cevap vermem dengesiz midir nedir

eğer gerçekten bizimle dalga geçtiyse ben takıldım buna şimdi
Bende hem takıldım, hemde taktım canım merak etme bebekli insanlar burda kafa yorsun, sana üzülsün, dua etsin, çözüm üretsin, bebekleriyle geçirecek değerli vakitlerini senin için harcayıp okuyup cevap yazsın sen kandır koskoca topiği. Allah herkese hakettiği muameleyi nasip etsin, kalbine göre versin inşallah ne diyeyim.

Bende şaşırdım işte canım dayak yedikçe ikinci olsun erkek çocuk olsun diye mi tutturuyor nedir diye düşündüm ama önceden yazmıştır herhalde falan diyip üstünde durmadım.

Ay neler olmuş Esyas profiline bakmasan burda üzülüp, yazmaya devam edecektik. Çok şaşırdım ya, bir insan neden böyle bir şey yapar ki?
Bebeklerimizden kalan kısıtlı vakitte buraya girip hem bilgi paylaşımı yapıyoruz hem sohbet ediyoruz. Dar vaktimizde bir de destek olmaya çalışıyorduk arkadaşa. Üzülüyordum çaresizliğine, evladına.. Ay ne bileyim ya Allah hidayet versin

İkincisi erkek olursa dövmez diye mi düşünüyor yoksa hamileyken dövmez biraz rahatlarım diye mi düşünüyor bilemiyorum
Böyle düşünüyorsa daha da vahim ya. Ya başından beri bizi kandırdı yada ciddi derecede psikolojisi bozulmuş. Umarım gerçek değildir de bizi kandırmıştır çünkü eğer gerçekse tek üzüldüğüm şey kızı olur

Aynen kızına yazık birde neden şimdi profili gizli gelip buraya bizleri aydınlatabilir kendisi konuşmadığı sürece bizde böyle düşünücez
Ben tekrar söylüyorum şiddetin her türlüsünün normalleştirilmesene karşıyım

Ne diyeceğimi bilemiyorum ya ciddi psikiyatrik sorunu var belki de söyledikleri doğru bile değil ya da bizi kandırdı birçok kişi eşleri hakkında sorunlarını anlattı. Amacı ne bilmiyorum ama çok üzücü, bir de bu insanlar ısrarla doğurmaya devam ediyor, şimdi masum bebekler ama yetiştiren aileler böyle sorunlu olunca malesef düzgün bireyler yetişmiyor

Sorma canim yaa,

Sorma canim yaa, durumuna o kadar uzuluyordum ki, ozellikle bebegin oyle bir ortamda oyle bir baba ile buyumesi inanilmaz uzuyordu, esimle bile paylasmistim konuyu, etkilenmistim. Benim yorumuma cevap yazinca kullanici adinin degistigini gorunce Rabia olduguna emin olmak icin girdim profiline, sok oldum ayni gun yazdiklarini gorunce. Ara ara bahsediyordu yasim geciyor ikinci cocuk olsun ya da hamileyken erkek istiyorum diye hatirliyorum. Sanirim hesap fake degil ama maalesef arkadas icinde bulundugu korkunc durumu tum uyarilarimiza ragmen normallestirmis, sadece psikolojisi bozuk degil bence fazlaca erkek egemenligini kabul etmis bir karakter. Ne diyim, bir kadin ve kiz annesi olarak inanilmaz uzuluyorum. Yazdiklari yalansa da bu kadar uzun sure iyi surdurdu valla.

Ben kandırmasından ziyade kesinlikle psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum.
ve yukarıda birkaç arkadaşın dediği gibi erkek çocuk olursa değişir diye bakıyor

Yaşım büyük canım.
Çok geç anne oldum.
Çok denedik.
Ikıncı olsun daha çok ilerlemeden.
Yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor. Kızım 9 aylık.
Birlikte büyürler
Dün diğer topikte yazmış olduğu yorumlardan biri.
İkincisi erkek olursa dövmez diye mi düşünüyor yoksa hamileyken dövmez biraz rahatlarım diye mi düşünüyor bilemiyorum
Bence şiddet falanda doğru değil canım dayak yiyen insan can derdine düşer çocuk en son düşüneceği şey bile olamaz yani, senaryo yazdı bizde yedik işte.
Aynen öyle canım bende anlam veremedim fakese vahim, yok gerçekten hem şiddet görüp hemde hala çocuk diyorsa iki profili de gerçekse dahada vahim yarın öbürgün psikolojisi bozuk bireyler yetiştirilip normal insanların başına bela ediliyor işte haberlerde izliyoruz. Bana ne deme lüksümüz yok ki, hepimizin evlatları var Allah muhafaza.

Hesabini pasif yapmis, demek ki bize soyleyebilecek birseyi yok, tuhaf.

Canım çok sağol cidden sayende üzülmekten ve kandırılmaktan zaman ayırmaktan kurtulduk bu saatten sonra ne yazarsa yazsın gerçek olsun yalan olsun nokta bile koymam kılımı kıpırdatıp, senin gibi bende bende çevreme anlatmayı üzülmeyi bırak üst komşumla çokta samimiyetim olmadığı halde Kuran Kursu müdürü konuşsam ülkeye gelince iş ayarlasak falan diye düşünüyordum. Allahtan son anda farkettik. Kendisi gayet mutlu ikinci hamilelik takibinde baksana bizde üzülmeyelim artık bence Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…