- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Allah razı olsun canım çok sağol. İnşaallah inşaallah güzel düşünelim güzel olsunCanım artık onların pis adını bile alma sil yok et hiç olmamış olsunlar ufacık bebeğin dayak yemesi ne demek yalütfen artık hayatını onlarla kirletme herkes ettiğini bulur zaten yaşattığını yaşamadan ölmez insan, sen kendi hayatına bak bırak onları kendi pisliklerinde boğulsunlar, tertemiz bir sayfa aç kızınla , yalnız olup mutsuzluk daha iyidir yazmışsın, mutsuz olacağınıda nerden çıkardın sen bismillah de önce kızınla kendini kurtar o adamdan, sonra hayırlısıyla iş kapın açılır, daha çok gençsin bir bakmışsın Allah karşına bu çektiklerini unutturacak hayırlı bir insan çıkarıverir 2.evliliğinde mutluluğunu bulan arkadaşlarım çok benim biri kötü, karaktersiz çıktı diye herkes kötü olmaz kapatma kendini umudunu kaybetme , bilemezsin yarının neler getireceğini Allah büyük de adımlarını atmaya başla. Bizede güzel gelişmelerini yaz inşallah
Bizimle dalga gectigini dusunmeye basladim artik. Kullanici adini degistirdigini farkedince profilinden mesajlarina baktim ve ikinci cocuk sahibi olmaya calistigini gorunce inan cok sasirdim. Senin hayatin elbet bizi ilgilendirmez ancak bu kadar paylasim yaptiktan ve buradaki insanlarin duygularini somurdukten sonra yapman uzdu. Bir daha seninle ilgili yorumda bulunmayacagim, eger fake degilse evladin icin uzuluyorum sadece. Senin hayatin senin kararin...Amin Allah razı olsun canım.
Evet canım haklısın.
İnan her türlü fedakarlığı yaptım.
İyiliğim üstüne kötü oldum. Ne kadar iyilik o kadar kötülük gördüm.
Bu adalet değil.
Vicdan nerde vefa nerde. Nerde yaa nerde.
Adelet beni unuttumu. Adalet Dünyayı gezerken ben uyuyordum uyanınca gitmiş mi oldu.
Herkes mi vicdansız nankör olur.
Namaz kılan insanlar vicdanınız nerde.
Nerde doğruluğunuz nerde dürüstlüğünüz.
Eşimin ailesi çok tuhaf bir aile
Oğlunu bildikleri halde sırf evlatları diye
Yaptığına göz yumup
Bana nankörlük ettiler.
Ben bunlara nasıl hakkımı helal edeyim.
Nasıl beddua etmeyeyim
Ay canım kime inanalım şaşırdık bizde sen diyince baktım bu nedir? Dalga mı geçiyor bizle demek ki herkesi kendimiz gibi sanmamalıymışızBizimle dalga gectigini dusunmeye basladim artik. Kullanici adini degistirdigini farkedince profilinden mesajlarina baktim ve ikinci cocuk sahibi olmaya calistigini gorunce inan cok sasirdim. Senin hayatin elbet bizi ilgilendirmez ancak bu kadar paylasim yaptiktan ve buradaki insanlarin duygularini somurdukten sonra yapman uzdu. Bir daha seninle ilgili yorumda bulunmayacagim, eger fake degilse evladin icin uzuluyorum sadece. Senin hayatin senin kararin...
Üye mesajlarını okudum siz diyince, şoka girdim resmen yazıklar olsun bildiğin fake bu. Ayırdığımız zamana enerjiye yazık ya. Geçen tesadüfen ağustosta hamile kalmak isteyenler topiğinde gördüm adını 2.erkek çocuk istiyormuş diye ama öncesinde girmiştir falan diye dikkate almamıştım, ayrılık kararıda alınca daha bi şey demedim. Şaka gibi.Ay canım kime inanalım şaşırdık bizde sen diyince baktım bu nedir? Dalga mı geçiyor bizle demek ki herkesi kendimiz gibi sanmamalıymışızciddi ciddi bebek bekliyor burda da boşancam diyo tövbe estağfurullah teşekkür ederim aydınlatma için
Vay vay vay neler olmuş kızlar ben şok ben iptalBizimle dalga gectigini dusunmeye basladim artik. Kullanici adini degistirdigini farkedince profilinden mesajlarina baktim ve ikinci cocuk sahibi olmaya calistigini gorunce inan cok sasirdim. Senin hayatin elbet bizi ilgilendirmez ancak bu kadar paylasim yaptiktan ve buradaki insanlarin duygularini somurdukten sonra yapman uzdu. Bir daha seninle ilgili yorumda bulunmayacagim, eger fake degilse evladin icin uzuluyorum sadece. Senin hayatin senin kararin...
Cinsiyet ısmarlama olmuyor ama yine de Allah gönlüne göre versin ne diyelim artık ciddiye almayızÜye mesajlarını okudum siz diyince, şoka girdim resmen yazıklar olsun bildiğin fake bu. Ayırdığımız zamana enerjiye yazık ya. Geçen tesadüfen ağustosta hamile kalmak isteyenler topiğinde gördüm adını 2.erkek çocuk istiyormuş diye ama öncesinde girmiştir falan diye dikkate almamıştım, ayrılık kararıda alınca daha bi şey demedim. Şaka gibi.
Boşver canım kanlı canlı dinleyip mimiklerini halini tavrını görmüyoruz ki nerden bilebiliriz doğru mu yalan mı bir yanlış varsa yapanın ayıbıdır düşünmeye değmez bebeklerimizle ilgili paylaşımlara sadece cevap vermek en iyisi heraldeeğer gerçekten bizimle dalga geçtiyse ben takıldım buna şimdi
Ben hiçbir şekilde cevap vermem artık birde bi özelden de yazıştık ben geçen hafta kocam dövüyor diyip üstüne ne hediye alsam diye Burda sorunca artık dayanamayıp isyan etmiştim hiç cevap vermem dengesiz midir nedirCinsiyet ısmarlama olmuyor ama yine de Allah gönlüne göre versin ne diyelim artık ciddiye almayız
Boşver canım kanlı canlı dinleyip mimiklerini halini tavrını görmüyoruz ki nerden bilebiliriz doğru mu yalan mı bir yanlış varsa yapanın ayıbıdır düşünmeye değmez bebeklerimizle ilgili paylaşımlara sadece cevap vermek en iyisi heralde
Bende hem takıldım, hemde taktım canım merak etmeeğer gerçekten bizimle dalga geçtiyse ben takıldım buna şimdi
Bende şaşırdım işte canım dayak yedikçe ikinci olsun erkek çocuk olsun diye mi tutturuyor nedir diye düşündüm ama önceden yazmıştır herhalde falan diyip üstünde durmadım.Cinsiyet ısmarlama olmuyor ama yine de Allah gönlüne göre versin ne diyelim artık ciddiye almayız
Boşver canım kanlı canlı dinleyip mimiklerini halini tavrını görmüyoruz ki nerden bilebiliriz doğru mu yalan mı bir yanlış varsa yapanın ayıbıdır düşünmeye değmez bebeklerimizle ilgili paylaşımlara sadece cevap vermek en iyisi heralde
Böyle düşünüyorsa daha da vahim ya. Ya başından beri bizi kandırdı yada ciddi derecede psikolojisi bozulmuş. Umarım gerçek değildir de bizi kandırmıştır çünkü eğer gerçekse tek üzüldüğüm şey kızı olurİkincisi erkek olursa dövmez diye mi düşünüyor yoksa hamileyken dövmez biraz rahatlarım diye mi düşünüyor bilemiyorum
Aynen kızına yazık birde neden şimdi profili gizli gelip buraya bizleri aydınlatabilir kendisi konuşmadığı sürece bizde böyle düşünücezBöyle düşünüyorsa daha da vahim ya. Ya başından beri bizi kandırdı yada ciddi derecede psikolojisi bozulmuş. Umarım gerçek değildir de bizi kandırmıştır çünkü eğer gerçekse tek üzüldüğüm şey kızı olur
Ay neler olmuşEsyas profiline bakmasan burda üzülüp, yazmaya devam edecektik. Çok şaşırdım ya, bir insan neden böyle bir şey yapar ki?
Bebeklerimizden kalan kısıtlı vakitte buraya girip hem bilgi paylaşımı yapıyoruz hem sohbet ediyoruz. Dar vaktimizde bir de destek olmaya çalışıyorduk arkadaşa. Üzülüyordum çaresizliğine, evladına.. Ay ne bileyim
Sorma canim yaa, durumuna o kadar uzuluyordum ki, ozellikle bebegin oyle bir ortamda oyle bir baba ile buyumesi inanilmaz uzuyordu, esimle bile paylasmistim konuyu, etkilenmistim. Benim yorumuma cevap yazinca kullanici adinin degistigini gorunce Rabia olduguna emin olmak icin girdim profiline, sok oldum ayni gun yazdiklarini gorunce. Ara ara bahsediyordu yasim geciyor ikinci cocuk olsun ya da hamileyken erkek istiyorum diye hatirliyorum. Sanirim hesap fake degil ama maalesef arkadas icinde bulundugu korkunc durumu tum uyarilarimiza ragmen normallestirmis, sadece psikolojisi bozuk degil bence fazlaca erkek egemenligini kabul etmis bir karakter. Ne diyim, bir kadin ve kiz annesi olarak inanilmaz uzuluyorum. Yazdiklari yalansa da bu kadar uzun sure iyi surdurdu valla.Ay neler olmuşEsyas profiline bakmasan burda üzülüp, yazmaya devam edecektik. Çok şaşırdım ya, bir insan neden böyle bir şey yapar ki?
Bebeklerimizden kalan kısıtlı vakitte buraya girip hem bilgi paylaşımı yapıyoruz hem sohbet ediyoruz. Dar vaktimizde bir de destek olmaya çalışıyorduk arkadaşa. Üzülüyordum çaresizliğine, evladına.. Ay ne bileyim ya Allah hidayet versin
Ben kandırmasından ziyade kesinlikle psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum.Böyle düşünüyorsa daha da vahim ya. Ya başından beri bizi kandırdı yada ciddi derecede psikolojisi bozulmuş. Umarım gerçek değildir de bizi kandırmıştır çünkü eğer gerçekse tek üzüldüğüm şey kızı olur
Dün diğer topikte yazmış olduğu yorumlardan biri.Yaşım büyük canım.
Çok geç anne oldum.
Çok denedik.
Ikıncı olsun daha çok ilerlemeden.
Yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor. Kızım 9 aylık.
Birlikte büyürler
Bence şiddet falanda doğru değil canım dayak yiyen insan can derdine düşer çocuk en son düşüneceği şey bile olamaz yani, senaryo yazdı bizde yedik işte.İkincisi erkek olursa dövmez diye mi düşünüyor yoksa hamileyken dövmez biraz rahatlarım diye mi düşünüyor bilemiyorum
Aynen öyle canım bende anlam veremedim fakese vahim, yok gerçekten hem şiddet görüp hemde hala çocuk diyorsa iki profili de gerçekse dahada vahim yarın öbürgün psikolojisi bozuk bireyler yetiştirilip normal insanların başına bela ediliyor işte haberlerde izliyoruz. Bana ne deme lüksümüz yok ki, hepimizin evlatları var Allah muhafaza.Ne diyeceğimi bilemiyorum ya ciddi psikiyatrik sorunu var belki de söyledikleri doğru bile değil ya da bizi kandırdı birçok kişi eşleri hakkında sorunlarını anlattı. Amacı ne bilmiyorum ama çok üzücü, bir de bu insanlar ısrarla doğurmaya devam ediyor, şimdi masum bebekler ama yetiştiren aileler böyle sorunlu olunca malesef düzgün bireyler yetişmiyor
Hesabini pasif yapmis, demek ki bize soyleyebilecek birseyi yok, tuhaf.Dün diğer topikte yazmış olduğu yorumlardan biri.
Bence şiddet falanda doğru değil canım dayak yiyen insan can derdine düşer çocuk en son düşüneceği şey bile olamaz yani, senaryo yazdı bizde yedik işte.
Aynen öyle canım bende anlam veremedim fakese vahim, yok gerçekten hem şiddet görüp hemde hala çocuk diyorsa iki profili de gerçekse dahada vahim yarın öbürgün psikolojisi bozuk bireyler yetiştirilip normal insanların başına bela ediliyor işte haberlerde izliyoruz. Bana ne deme lüksümüz yok ki, hepimizin evlatları var Allah muhafaza.
Canım çok sağol cidden sayende üzülmekten ve kandırılmaktan zaman ayırmaktan kurtulduk bu saatten sonra ne yazarsa yazsın gerçek olsun yalan olsun nokta bile koymam kılımı kıpırdatıp, senin gibi bende bende çevreme anlatmayı üzülmeyi bırak üst komşumla çokta samimiyetim olmadığı halde Kuran Kursu müdürü konuşsam ülkeye gelince iş ayarlasak falan diye düşünüyordum. Allahtan son anda farkettik. Kendisi gayet mutlu ikinci hamilelik takibinde baksana bizde üzülmeyelim artık benceSorma canim yaa,
Sorma canim yaa, durumuna o kadar uzuluyordum ki, ozellikle bebegin oyle bir ortamda oyle bir baba ile buyumesi inanilmaz uzuyordu, esimle bile paylasmistim konuyu, etkilenmistim. Benim yorumuma cevap yazinca kullanici adinin degistigini gorunce Rabia olduguna emin olmak icin girdim profiline, sok oldum ayni gun yazdiklarini gorunce. Ara ara bahsediyordu yasim geciyor ikinci cocuk olsun ya da hamileyken erkek istiyorum diye hatirliyorum. Sanirim hesap fake degil ama maalesef arkadas icinde bulundugu korkunc durumu tum uyarilarimiza ragmen normallestirmis, sadece psikolojisi bozuk degil bence fazlaca erkek egemenligini kabul etmis bir karakter. Ne diyim, bir kadin ve kiz annesi olarak inanilmaz uzuluyorum. Yazdiklari yalansa da bu kadar uzun sure iyi surdurdu valla.