Bizimle dalga gectigini dusunmeye basladim artik. Kullanici adini degistirdigini farkedince profilinden mesajlarina baktim ve ikinci cocuk sahibi olmaya calistigini gorunce inan cok sasirdim. Senin hayatin elbet bizi ilgilendirmez ancak bu kadar paylasim yaptiktan ve buradaki insanlarin duygularini somurdukten sonra yapman uzdu. Bir daha seninle ilgili yorumda bulunmayacagim, eger fake degilse evladin icin uzuluyorum sadece. Senin hayatin senin kararin...
Sorma canim yaa,
Sorma canim yaa, durumuna o kadar uzuluyordum ki, ozellikle bebegin oyle bir ortamda oyle bir baba ile buyumesi inanilmaz uzuyordu, esimle bile paylasmistim konuyu, etkilenmistim. Benim yorumuma cevap yazinca kullanici adinin degistigini gorunce Rabia olduguna emin olmak icin girdim profiline, sok oldum ayni gun yazdiklarini gorunce. Ara ara bahsediyordu yasim geciyor ikinci cocuk olsun ya da hamileyken erkek istiyorum diye hatirliyorum. Sanirim hesap fake degil ama maalesef arkadas icinde bulundugu korkunc durumu tum uyarilarimiza ragmen normallestirmis, sadece psikolojisi bozuk degil bence fazlaca erkek egemenligini kabul etmis bir karakter. Ne diyim, bir kadin ve kiz annesi olarak inanilmaz uzuluyorum. Yazdiklari yalansa da bu kadar uzun sure iyi surdurdu valla.
Kızlar ne yalan söylüm ilk baştan beri yazdıklarını hiç samimi bulmuyordum hatta kaç defa buraya yazıp yazıp sildim bence dalga geçiyor bizimle diye çünkü beni yanlış anlamınızdan çekindim. Bilmiyorum çok samimiyetsizdi allah yardım etsineğer gerçekten bizimle dalga geçtiyse ben takıldım buna şimdi
Bana safca geliyordu soyledikleri ve sorduklari, bir ara fake diye dusundum ama bu kadar surdurunce degildir dedim artikKızlar ne yalan söylüm ilk baştan beri yazdıklarını hiç samimi bulmuyordum hatta kaç defa buraya yazıp yazıp sildim bence dalga geçiyor bizimle diye çünkü beni yanlış anlamınızdan çekindim. Bilmiyorum çok samimiyetsizdi allah yardım etsin
Yoo bence insanlar art niyetli bizlerde sorun yok canım herkesi kendimiz gibi görüyoruzBen inandım valla kendımı cok saf hissedıyorum
Canım o kısım tamam ama son defa karar aldım kesin bu kez dedikten sonra diğer tarafta inşallah hamileyimdir belirtilerim var yazması sıkıntı yani o zamns bize niye böyle yazdın yazdıkları çoğunlukla hep mantıksız tutarsızdı, bende çoğu zaman yazıp sildim bana ne gerçekten ya saf yada tam ... diye hepimiz böyle düşündük hepimiz birbrmizin yazı dilinden az çok yapımızı karakterimizi tahmin ediyoruz herkesin kafasında herkesle ilgili bir profil var. Ama son yazışma sonrası bizim tarafa boşanacağını söylemesi diğer tarafta hiç alakasız mutlu ikinci çocuk isteyen biri olarak yazması çift kişilikli olduğunu gösterdi. Yazdığı tüm mesajların göründüğünü bilmiyor olabilir, oradan açık verdi sanırımKızlar yalancılıktan ziyade madurluk rolünü iyice üstlenmıs bu arkadas . Ben şoyle dusunuyorum ıkı sevgılıden biri sevmedıgını söyler diğeri ayrılmamak ıcın caba gösterır .Hanımedendinin durumuda aynen bu . Baslarda da aynı durumdaydı sezaryen olmus eşi agrı kesıcı vermekten acizken kendısı yasım gecıyır 2. Yi istiyırum diyordu .
Bunların yanında Bence kendisi hakkında konuşulmasını da seviyordu dilini bilmediği bir ülkede yaşıyordu burda belki yoğunluktan cevap veremeyeceğimiz yazılarına eşim beni dövdü deyince vicdan yapıp yazıyorduk hemenKızlar yalancılıktan ziyade madurluk rolünü iyice üstlenmıs bu arkadas . Ben şoyle dusunuyorum ıkı sevgılıden biri sevmedıgını söyler diğeri ayrılmamak ıcın caba gösterır .Hanımedendinin durumuda aynen bu . Baslarda da aynı durumdaydı sezaryen olmus eşi agrı kesıcı vermekten acizken kendısı yasım gecıyır 2. Yi istiyırum diyordu .
Benimde acaba dediğim yerler oldu ama bir insan neden böyle birsey yapsa valla insanları kandırma konusunda bile teöbekim ben uğraşmazdım bu kadarKızlar ne yalan söylüm ilk baştan beri yazdıklarını hiç samimi bulmuyordum hatta kaç defa buraya yazıp yazıp sildim bence dalga geçiyor bizimle diye çünkü beni yanlış anlamınızdan çekindim. Bilmiyorum çok samimiyetsizdi allah yardım etsin
Aynen canim, esas konularimiza donelim. Ben de almayi planliyorum robot supurge, bebekle ev isi cok zor, calismaya da basladim evden de olsa, ofise de gececegim yakinda. Kardesim kullaniyor iki gunde bir memnunlar, haftada bir de kiyi kose temizliyorlarmis.Neyse kızlar gereksız biri için enerjımızı harcadık daha fazla harcamayalım . Ee bebısler nasıl ? Eve robot süpürge almak istiyorum keşke çalısırken alsaymısım
Kesinlikle tavsiye ederim geçen sene aldım ama sürekli kullanmak kızımdan sonra kısmet oldu. Elim ayağım. İsmi katyaNeyse kızlar gereksız biri için enerjımızı harcadık daha fazla harcamayalım . Ee bebısler nasıl ? Eve robot süpürge almak istiyorum keşke çalısırken alsaymısım
Canım benim kızımın laktoz alerjisi var bu yüzden laktozsuz peynir ve yoğurtları alıyorum marketlerden mecburi olarak kendim yapamıyorum ama alerjisi olmasa normal günlük yediğimiz peynirlerden süzme, krem, beyaz veririm hazır, evde kendim yapmak isterdim ama yetişemem imkanı yok .Kizlar bebegimde alerjik durumlar vardi, diyeti actik artik yogurt falan verdim, sadece yumurta alerji yapti cok az versem de. Peynir deneyecegim, ne veriyorsunuz peynir olarak, kendiniz mi yapiyorsunuz. Buyuk bir markette baktim ama tuzsuz peynir bulamadim
Canım modeli ne senınkınınKesinlikle tavsiye ederim geçen sene aldım ama sürekli kullanmak kızımdan sonra kısmet oldu. Elim ayağım. İsmi katyagünde iki kere çalıştırdığım oluyor. Silme özelliği süpürge kadar değil ama işe yarıyor
Ya biraz geriye gittimde yazmadan geçemicemHanımlar ilişkiden 2 saat sonra ayağa Kalktığım zaman sanki bütün sperm benden çıktı. Çok fazla olduğu için hepsi gibi geliyor bana. Tamda yumurtlama gunum idi. Sizce bu hamileliğe engelmi. İçimde yeterli sperm kalmış olabilir mi. Bu arada Ikıncı bebeği düşünüyorum
Tuzunu cikariyor musun peki canim, tuz vermeyin deniyor ya bir yasina kadar. Ben de vakit bulup yapamam kendim peynir, hazir alacagim.Canım benim kızımın laktoz alerjisi var bu yüzden laktozsuz peynir ve yoğurtları alıyorum marketlerden mecburi olarak kendim yapamıyorum ama alerjisi olmasa normal günlük yediğimiz peynirlerden süzme, krem, beyaz veririm hazır, evde kendim yapmak isterdim ama yetişemem imkanı yok .
Canım ben şimdilik labne, beyaz peynir veya lor verdiğim için tuz sıkıntısı olmuyor. Ama tuzlu salamura peynir olursa biraz sıcak suda bekletip tuzu çıktıktan sonra verebilirsin.Tuzunu cikariyor musun peki canim, tuz vermeyin deniyor ya bir yasina kadar. Ben de vakit bulup yapamam kendim peynir, hazir alacagim.
Ya bende bir ara istiyordum sonra evde kedi köpek varsa iyi oluyor yoksa senin düpürdüğün gibi olmuyor dediler sen hangi marka alacaksın araştırdın mıNeyse kızlar gereksız biri için enerjımızı harcadık daha fazla harcamayalım . Ee bebısler nasıl ? Eve robot süpürge almak istiyorum keşke çalısırken alsaymısım