2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde 8. Ay başlarında bıraktı memeyi sağıyorum ama anne sütü alsında ne şekilde alırsa alsın bu aralar onu da pek içmiyor ondan merak ettim
Bizde tek meme ile devam edıyoruz . Ek gıdada da kötüyüz . Devam sütü aklımdan gecıyor bakalım .bide mesela kahvaltı yapmayı severdı bizle sofraya oturuyor ya ekmegı görür görmez çıldırıyo istiyoki sadece ekmek kemirsin

Sorma valla duygularımızla oynadılar . Bide ben özelden de konusuyodum onunla . Bana kızı ıle kendisinin resmini atmıstı . En son kocası çiçek almıstı falan . Sonra bize boşancagunu soylerken diğer forumda hamılelıkten bahsetmiş . Hesabı banlanmıs sanırım ama girip okuyor yazdıklarımızı bence cunku son görülme görünüyo sayfasında .

Aman iyi olun kuzum benim. Ya karışmadan duramıyorlar. Bu kadın annesi en iyisini bilir demiyorlar. Tavsiyeye ihtiyacım olduğu zaman bir şeyi bilemezsem zaten soruyorum ama onlar sormadan da sürekli bir şeyler sorup söylemeleri deli ediyo beni. Arkadaşım hamile kıza tavsiye vermiyorum diyorum ki bilmediğin her şeyi sor söylerim ben şunu yap bunu yap demeyeyim. Gerçekten bir süre sonra insan boğuluyor.
Hosgeldin canim. Benimkide emeklemiyor emeklemek bir kriter degil bence bende emeklemeden yurumusum. Bosuna sikma canini bu konuyla ilgili
Bence de canım bende öyle düşünüyorum ama insanlar işte aklıma düşürüyorlar. Şunu yapmıyor mu bunu yapmıyor mu diye.
Hiç sorma kuzum o kadar şaşırdım ki. Kocası çiçek almıştı demek bak bilmiyorduk. Gerçekten dayak yiyiyor muydu yoksa ilgi çekmek için mi kocasını öyle gösteriyordu bilmiyorum şaka gibi. Her yazdığını artık aklımda çevirip duruyorum inanmıyor insan artık dediklerine. Diğer yazdıklarını okudum inanamadım midem bulandı resmen.

Evet bende meraktan girdim baktım başka nerelerde ne yazmış diye valla 2 Çoçuk annesiyim hani Çoçuk nasıl yapılır az buçuk biliyorumBen utandım midem bulandı

Evet ekmek bebe bisküvisi çok seviyor benimki dr nerde zararlı şeyler var onu istiyor birde eline verince kıkırdıyor erkek haliyle

Vala canım benimde Kız kardeşim var 15 yaşında aynı sorunları bizde yaşıyoruz annem elinden geldiği kadar ılımlı yaklaşıyor ama yok yine aynı psikologa gidiyo Bi faydası yok ergenlik hormonların dur diyemiyo ama işte gizli saklı sevgili olup kuytu köşede buluşucana annemde bilsin tanısın derdinde yani bende bilemedim

Zamanında bizim öyle sevgili olaylarımız oldugunda Bi kamyon dayak yerdik annemizden ama işte o da iyi değil kışkırtır çocugu

Benim kız 10 aylık olacak daha yeni yeni emeklemelere başlıyo dişi 2 gündür çıkarmaya başladı her çocuk farklı amaaan takılma kimseye

Arkadaslar, emzirirken adet olunur mu?
Ben bugün regl oldum. Çok şaşırdım.
Sütüm azalmamıştır değil mi?
Normal mi?
Ben 6.ayda regl oldum çok şükür bir sıkıntı yok canım sütümde, ama biraz zor tutuyor ilk günlerde sütün tadı biraz değişiyor.

Az emince uyuyamadı da çünkü hala memede uyuyoruz . .
Bizimde gecelerimiz öyle ağzından meme çıktığı an uyanıyor. Gün içinde emzirip ayağımda sallıyorum. Sabah emziriyorum 1-2 saat sonra kahvaltı sonra yine emziriyorum oynuyoruz bidaha emziriyorum sonra uyutuyorum. Uyanınca da emiyor sonra yemek yiyor. Akşama kadar bu döngü. Ara öğünler de genelde hep emzirmeye çalışıyorum ek bir şey vermiyorum. Diş dönemi olduğu için bir iki gün emmedi yemedi sonraki gün daha çok emmek istedi. Tabi bebekten bebeğe değişiyor ama. Birde ben sürekli ceviz badem kuru incir kuru kayısı yedim sütümün tadı tatlı olsun biraz da artsın diye bende işe yaradı günde 3 litreye yakında su içtim deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…