- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
Çok şükür çok ok geçmiş olsun annesiDoktor 3 gun once alçudan çıkardı çok iyi çok şükür bir şeyi yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür çok ok geçmiş olsun annesiDoktor 3 gun once alçudan çıkardı çok iyi çok şükür bir şeyi yok.
Ben genel olrak evlılık yıldonumlerınde bise almıyorum canım . Eşim alıyor genelde ama kutlama vs asla yapmaz . Eşim benım dogum gunumu kutlamaz sadece hedıye alır sözde bile dogum gunun kutlu olsun demez ama benım onun dogum günlerinde havai fişek patlatmışlıgım bile vardır nasıl böyle denk geldık anlayamıyorum senın yaşadıklarını yaşasam bende almazdım . Emin ol herseye ragmen haketmıyor . Kına gecesi olayına gelınce küçümsemekten ziyade anlamamıs gbi geldi bana .Arkadaşlar bugün benim evlilik yıl dönümüm. Dışarı çıktım eşime hediye almak için.
Çok güzel bir mont vardı indirime girmişti..
Sonra yaptıkları geldi aklıma o an.
Çarşıda ailesinin yanında bebeğimin yanında beni dövmesi
Bana aileme hakaretler etmesi.
Ailesine beni kötüleyip beni seven herkesle aramı açması geldi aklıma ve geldim eve hiç birşey almadan.
Dün gece ona dedim bu gece bizim kına gecemiz dedim
Kızdı ne kınası falan dedi küçümseyerek.
Sizce herşeye rağmen hak ediyormu.. Yoksa almamakla iyimi ettim.
Hayır canım tarihini biliyor ondan 2 gunönce de hatırlatmuştım.Ben genel olrak evlılık yıldonumlerınde bise almıyorum canım . Eşim alıyor genelde ama kutlama vs asla yapmaz . Eşim benım dogum gunumu kutlamaz sadece hedıye alır sözde bile dogum gunun kutlu olsun demez ama benım onun dogum günlerinde havai fişek patlatmışlıgım bile vardır nasıl böyle denk geldık anlayamıyorum senın yaşadıklarını yaşasam bende almazdım . Emin ol herseye ragmen haketmıyor . Kına gecesi olayına gelınce küçümsemekten ziyade anlamamıs gbi geldi bana .
Netflix izliyorum ben sürekli bende izleyeyimKızlar yıllar once the secret diye bi kıtaptan bahsetmıstı arkdasım bu gun netflix den belgeselini açtım ve şoktayım . Megersem hayatımızda herseyi bizim düşüncelerımız yönetıyormus . Şikayet ettıklerımız artarak bize geri dönüyormus . Evren ve çekim yasası neyı düşünürsek onu yaşıyormusuz . Kocalarjndan şikayetçi bacılarım bi açın izleyin derim cimen35 ladylone
The secret yaz cıkıyor canımNetflix izliyorum ben sürekli bende izleyeyim
Evet patlattım hatta ailesi baska bi şehirde oldugu ıcın bütün sevdiği insanlardan dogum gununu kutlayan videolar istemıstım cok mutlu olmustu .Hayır canım tarihini biliyor ondan 2 gunönce de hatırlatmuştım.
Eşim
Bana kızarak ne kına gecesi saçmalık falan der gibi ima etti.
Benim için Özel olduğunu düşünemiyor.
Sen havai fişek mi patlattın
Hak ettimi bari bunca güzelliğiEvet patlattım hatta ailesi baska bi şehirde oldugu ıcın bütün sevdiği insanlardan dogum gununu kutlayan videolar istemıstım cok mutlu olmustu .
Her insanın artı eksı oldugu yönleri oluyor canım . Bende eşimin iyi yönleri hatrına bazı eksilerini görmezden geliyorumHak ettimi bari bunca güzelliği
Teşekkür ederiz iyi çok şükür , amin inşallah bizim korumaya gücümüz yetmiyor gerçekten Allah'a emanet bütün yavrularÇok geçmiş olsun umarım iyidir kuzu Geçen haftada aynı şekilde benim oğlum düştü. O çığlıkla uyandım ya ömrümden bi 10 yıl gitmiştir herhalde. Allahım beterinden korusun evlatlarımızı
Nasil bir hamak kullanıyorsun markasi ne canim? Bizimkini uyutmak problem bu aralar. Ben evdeyken hadi iyice yorulunca emerken uyuyor ama ben işteyken bakici ne yapacak bilemiyorum. Ayakta sallanmak da istemiyor. Beşık de alt kata geçince sallanmiyor. Ben de mi alsam diyorumBizde de durumlar ayni Allahtan hamak salıncağı varda uyuturken biraz rahatım gün icinde surekli mizirdaniyo sizinkiler de oyle mi ağzı kapalı hhhh diye sesler cikariyo uykulu olunca cok yapiyo sanirim onu farkettim ama uykudan kalkinca da yapiyo enteresan olani
Ben bir kadın ve bir kız annesi olarak sana hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan kocan içim tavsiyelerde bulunmayı kendime ve kızıma saygısızlık olarak görüyorumArkadaşlar bugün benim evlilik yıl dönümüm. Dışarı çıktım eşime hediye almak için.
Çok güzel bir mont vardı indirime girmişti..
Sonra yaptıkları geldi aklıma o an.
Çarşıda ailesinin yanında bebeğimin yanında beni dövmesi
Bana aileme hakaretler etmesi.
Ailesine beni kötüleyip beni seven herkesle aramı açması geldi aklıma ve geldim eve hiç birşey almadan.
Dün gece ona dedim bu gece bizim kına gecemiz dedim
Kızdı ne kınası falan dedi küçümseyerek.
Sizce herşeye rağmen hak ediyormu.. Yoksa almamakla iyimi ettim.
Geçmiş olsun bu ara düşmeler çok arttı böyle böyle büyüyeceklerTeşekkür ederiz iyi çok şükür , amin inşallah bizim korumaya gücümüz yetmiyor gerçekten Allah'a emanet bütün yavrular
Geçmişler olsun kuzuyaÇok geçmiş olsun umarım iyidir kuzu Geçen haftada aynı şekilde benim oğlum düştü. O çığlıkla uyandım ya ömrümden bi 10 yıl gitmiştir herhalde. Allahım beterinden korusun evlatlarımızı
Çok teşekkür ederizGeçmişler olsun kuzuya
8 ay 8 gunluk olduk ama malesef ne güzel..massallah sizeBenim kızım emekliyor bir hafta 10 gündür. 8 ay 12 günlüğüz. Kalkmaya da başladı hafif hafif. Ama sürekli düşüyor.
Anladim canim sagolasinKollarındann tutarak gezdirince emeklemeye çabalamıyorlar canım. Büyük kızımda o hataya düştüm hem size zor olur hem bebek çaba göstermez. Ayrıca kol ve sırt kasları gelişmiyor bu şekilde, emeklemek için yüz üstü pozisyonda zaman geçirmesi faydalı olur
Ay okudum o kitabı ben ve kitaplığında da var ama düşünerek değişmiyor ki bu beyler sürekli şikayetçi değilim ki ben.. burda dertlestik diye yazdim. Dedim ya umursamıyorum bile kendi bilir valla biz oglumla mutluyuz ya oda dahil olur mutlu eder ya da giderKızlar yıllar once the secret diye bi kıtaptan bahsetmıstı arkdasım bu gun netflix den belgeselini açtım ve şoktayım . Megersem hayatımızda herseyi bizim düşüncelerımız yönetıyormus . Şikayet ettıklerımız artarak bize geri dönüyormus . Evren ve çekim yasası neyı düşünürsek onu yaşıyormusuz . Kocalarjndan şikayetçi bacılarım bi açın izleyin derim cimen35 ladylone
Ben dün oğlumun eski videolarına bakarken 10.5 aylıkken emekleme çabasının olduğu videoya denk geldim. Hiç sorunuda yok şu an 2.5 yaşında. Hiç üzülme canım elbet yapacaklar8 ay 8 gunluk olduk ama malesef ne güzel..massallah size