Canim cok geçmiş olsun, kıyamam minik adama. Insallah hicbirseyi yoktur, endişe etme ❤❤ Cok hareletlendiler dikkat etmemiz lazım. Bizimkide arabasında kemerini baglamamistim kaldırımdan indirirken kaydı yere poposunu üstüne düşüp oturdu yolda
ama şükür bisey olmadı.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız. İnsan bu kadar özveride bulununca karşı taraftan da bikac güzel söz, biraz ilgi ve anlayış bekliyor ama malesef göremeyince de kirginlik artıyor. Bu da aradaki bağa ve sevgiye zarar veriyor. Bende hep elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım hem bebeğime hem eşime karşı. Destek olacak kimsem yoktu halada yok. Eşim benim memleketime taşınmamizi hala hazmedemedi 1 yıl oldu. Anne ve babamla arasını iyice açtı ki kimse gelip gitmesin. Buraya tasindigimiza pişman etti beni. Daha bugün saatlerce tartıştık. Bebeğimin yanında beni ağlattı korktu oğlumda nasıl ağladı
sebepte babasının ölümüne 'bence koronadan öldu' demem. Biz 11 yıldır beraberiz 9 yıldır evliyiz. Çok zor sahip olduk bu çocuğa. Elbette çok zorlanıyoruz alıştığımız hayat yok artık ama benim için hersey cok daha fazla değişti o yine keyfine bakabiliyor. Örneğin ayrı yatıp deliksiz uyuyor hala. Üstüne de böyle davranınca çıldırmamak elde değil.
Bu şekilde devam etmek istemiyorum ben kendine cekiduzen ver diyince de bizim oğlumuz var biz ayrılamayız diyor
Cok uzun yazdım ama cok bunaldım. Allah kolaylık versin bizlere ne diyeyim ki..