2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar su vermeye 6 aydamı baslıcaksınız ben kesin kararlıydım 6 aydan once vermemeye ama bazen yanlısmı yapıyorum diye dusunuyorum oğlum anne sütü alıyo bu arada .

Mahmut bey yapıyo cilt testi ve cilt testi en doğru sonucu veriyomuş ama mahmut beye de nasıl gidecez konyadayız biz

Benim oğlum orta kulak iltihabı olur senelerdir. KBB ye götür emin ol canım,eğer öyleyse antibiyotik veriyorlar. Biberon veriyorsan yatay pozisyonda verme,mutlaka yastık filan olsun daha dik dursun,emiyorsa da öyle kafası daha yukarıda olsun. Biz kulağını tutmasını ilk başta cok önemsemedik farkına varınca da üzüldük.

4. Gün geldi süt. Acıkınca o kadar ağlıyordu ki doktor mama verin dedi. Süt gelince sütü sağıp verdiler mamayı bıraktılar ama memeden almıyor sütü ya kaşıkla ya biberonla

Oyy maşallah Darısı bize
Kaç aylık şuan.
Benim oğlum 10 gün sonra 5 aylık olacak doktor 5 aylık olunca tadımlara başla 1 ay tadımlar olsun sadece dedi
Mama da aliyorsa 5 aylikken baslatiyor doktorlar genelde canim tabi baslarda tadim sonra sonra kahvalti corba seklinde gidiyor

4. Gün geldi süt. Acıkınca o kadar ağlıyordu ki doktor mama verin dedi. Süt gelince sütü sağıp verdiler mamayı bıraktılar ama memeden almıyor sütü ya kaşıkla ya biberonla
Gule gule buyutun bebeginizi. Silikon meme ucu taksin onunla alir belki. Her seferinde once memeyi teklif etsin sonra mama versin. Şu ilk gunlerdeki sarilik ve sekeri dusme olayi gecsin ondan sonra memeye dondurmeye daha fazla ugrassin anne kararli olduktan sonra donuyor bi sekilde kolay gelsin.

Mama da aliyorsa 5 aylikken baslatiyor doktorlar genelde canim tabi baslarda tadim sonra sonra kahvalti corba seklinde gidiyor
Ben mama hiç vermedim anne sütüyle besleniyor hep kilo alımı da iyi yine de başla dedi.
Önce 6 ay dolsun diye düşünüyordum ama beslenmesi zaten anne sütüyle olacak günde vereceğim 1 çay kaşığı ekstra şeylerden bir şey olmaz diye düşünüyorum artık 5 dolsun başlayacam

Onu da almadı ne yazıkki bakalım ilerleyen zamanda alır inşallah.
Teşekkürler

Aa sasirdim bende anne sutuyle besliyorum 5 bucuk aylik olduk sayilir ilerleyen haftalarda bende baslamayi dusunuyorum ilk cocugumda meme mama konusunda baya cabaladim bunda sadece emzirerek buyutmeye ugrastigim icin ek gida tadimlarini da erteliyorum napiyim psikolojik oldu

Benimki de ilk hevesliyim ondan sabırsızlanıyorum başlayınca da kesin ne yiyecek ne yapsam diyecem

Acile götürdük canım bir sorun görmediler. Dış çıkarıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…