Hayırlı olsun canım bende cesit cesit kasık aldım heycanla beklıyorum6 aylık oldu bugün kuzum. Tam 6 aylık olunca başladık biz. Bağırsakları daha iyi gelişiyormuş 180 günlük olunca o yüzden bekledik. doktorun dediyse başlayabilirsin kuzum tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım bende cesit cesit kasık aldım heycanla beklıyorum6 aylık oldu bugün kuzum. Tam 6 aylık olunca başladık biz. Bağırsakları daha iyi gelişiyormuş 180 günlük olunca o yüzden bekledik. doktorun dediyse başlayabilirsin kuzum tabi.
Mahmut bey yapıyo cilt testi ve cilt testi en doğru sonucu veriyomuş ama mahmut beye de nasıl gidecez konyadayız bizBen moleküler test için istda bı klinikle görüştüm. Kusmadan çektiğimi bı bem bı Allah bilir. Kaç defa oturup onunla aglamisligim vardır bu kusma yüzünden. Aynı belirtiler bizde de vardı. Çoklu besin alerjisi en zor olanı. Çünkü bulamıyorsun. Ben bi ara sadece ev yapımı yeşil zeytin ve salatalık marul yiyordum . Yediğim her şeyi not alıp o günkü teokilerini kaç defa kaka yaptı ne kadar sık kustu gaz huzurauzluk var mıydı hepsini yazdim aylarca . Şu an süt ürünleri yumurta tavuk hariç bir çok şeyi yiyorum.ilerleme olmadığı için. Kan testinde çıkmadı bizde alerji deri testi de daha iki aylıktı diye yapılmadı . Altı ayı dolmak üzere bı kontrole gideceğiz bakalım ne olacak
Aşının emzirmeye etkisi olmadığını söylediler,İstanbul Feriha öz Hastanesi'nde,ki ben de bı değişiklik ya da sorun yaşamadım kızımdaPeki emzirirken bir sorun olmaz mı çok kararsızım..6. Ayımızın dolmasını bekleyeceğim sanirim
Aşının emzirmeye etkisi olmadığını söylediler,İstanbul Feriha öz Hastanesi'nde,ki ben de bı değişiklik ya da sorun yaşamadım kızımdaPeki emzirirken bir sorun olmaz mı çok kararsızım..6. Ayımızın dolmasını bekleyeceğim sanirim
Benim oğlum orta kulak iltihabı olur senelerdir. KBB ye götür emin ol canım,eğer öyleyse antibiyotik veriyorlar. Biberon veriyorsan yatay pozisyonda verme,mutlaka yastık filan olsun daha dik dursun,emiyorsa da öyle kafası daha yukarıda olsun. Biz kulağını tutmasını ilk başta cok önemsemedik farkına varınca da üzüldük.Arkadaşlar bebeğim sol kulağını tutuyor sürekli Diş mi acaba Yoksa orta kulak iltihabı mı bilemiyorum orta kulak iltihabı olan var mı aranızda ateş yapıyor diye biliyorum Şimdilik bir ateş yok Sadece kaşıyor gibi tırnağıyla zarar verdi birkaç kez
4. Gün geldi süt. Acıkınca o kadar ağlıyordu ki doktor mama verin dedi. Süt gelince sütü sağıp verdiler mamayı bıraktılar ama memeden almıyor sütü ya kaşıkla ya biberonlaCanım süt varsa nedne mamayı şırınga ile verıyolar kı . Sütünü sagıp vermeyı denesin bence . Mama ya alıscak bu sefer . Benım oğlum da ara sıra huysuzlanırdı bende sağıp aventin biberonu ile verirdim oyle içerdi daha sonra emzirmeyı denerdim .
Mama da aliyorsa 5 aylikken baslatiyor doktorlar genelde canim tabi baslarda tadim sonra sonra kahvalti corba seklinde gidiyorOyy maşallah Darısı bize
Kaç aylık şuan.
Benim oğlum 10 gün sonra 5 aylık olacak doktor 5 aylık olunca tadımlara başla 1 ay tadımlar olsun sadece dedi
Gule gule buyutun bebeginizi. Silikon meme ucu taksin onunla alir belki. Her seferinde once memeyi teklif etsin sonra mama versin. Şu ilk gunlerdeki sarilik ve sekeri dusme olayi gecsin ondan sonra memeye dondurmeye daha fazla ugrassin anne kararli olduktan sonra donuyor bi sekilde kolay gelsin.4. Gün geldi süt. Acıkınca o kadar ağlıyordu ki doktor mama verin dedi. Süt gelince sütü sağıp verdiler mamayı bıraktılar ama memeden almıyor sütü ya kaşıkla ya biberonla
Ben mama hiç vermedim anne sütüyle besleniyor hep kilo alımı da iyi yine de başla dedi.Mama da aliyorsa 5 aylikken baslatiyor doktorlar genelde canim tabi baslarda tadim sonra sonra kahvalti corba seklinde gidiyor
Gule gule buyutun bebeginizi. Silikon meme ucu taksin onunla alir belki. Her seferinde once memeyi teklif etsin sonra mama versin. Şu ilk gunlerdeki sarilik ve sekeri dusme olayi gecsin ondan sonra memeye dondurmeye daha fazla ugrassin anne kararli olduktan sonra donuyor bi sekilde kolay gelsin.
Aynı soruyu sormaya gelmiştim seninki de huzursuz mu?Kızlar bebeğim 5 ay 7 günlük. Alt disi çıkıyor. Dokunduğumda elimle hissediyorum ucunu. Tam anlamıyla ne zaman çıkar bilgisi olan var mi
Aa sasirdim bende anne sutuyle besliyorum 5 bucuk aylik olduk sayilir ilerleyen haftalarda bende baslamayi dusunuyorum ilk cocugumda meme mama konusunda baya cabaladim bunda sadece emzirerek buyutmeye ugrastigim icin ek gida tadimlarini da erteliyorum napiyim psikolojik olduBen mama hiç vermedim anne sütüyle besleniyor hep kilo alımı da iyi yine de başla dedi.
Önce 6 ay dolsun diye düşünüyordum ama beslenmesi zaten anne sütüyle olacak günde vereceğim 1 çay kaşığı ekstra şeylerden bir şey olmaz diye düşünüyorum artık 5 dolsun başlayacam
Ben ek gıdadan sonra veriyorum her seferdeKızlar su vermeye 6 aydamı baslıcaksınız ben kesin kararlıydım 6 aydan once vermemeye ama bazen yanlısmı yapıyorum diye dusunuyorum oğlum anne sütü alıyo bu arada .
Benimki de ilk hevesliyim ondan sabırsızlanıyorum başlayınca da kesin ne yiyecek ne yapsam diyecemAa sasirdim bende anne sutuyle besliyorum 5 bucuk aylik olduk sayilir ilerleyen haftalarda bende baslamayi dusunuyorum ilk cocugumda meme mama konusunda baya cabaladim bunda sadece emzirerek buyutmeye ugrastigim icin ek gida tadimlarini da erteliyorum napiyim psikolojik oldu
Yaparsiniz guzel tarifler var 1 yasindan sonrada sorun olmuyor siz ne yerseniz yer sizinle beraberBenimki de ilk hevesliyim ondan sabırsızlanıyorum başlayınca da kesin ne yiyecek ne yapsam diyecem
Acile götürdük canım bir sorun görmediler. Dış çıkarıyormuşBenim oğlum orta kulak iltihabı olur senelerdir. KBB ye götür emin ol canım,eğer öyleyse antibiyotik veriyorlar. Biberon veriyorsan yatay pozisyonda verme,mutlaka yastık filan olsun daha dik dursun,emiyorsa da öyle kafası daha yukarıda olsun. Biz kulağını tutmasını ilk başta cok önemsemedik farkına varınca da üzüldük.
Canım benımkı anne sütü alıyor sadece su bıle vermıyorum ona ragmen pırtladıgı zaman ne yedın oğlum sen dıyorım acayip kokuyorArkadaşlar Ek gıdadan sonra bebişinizin pırtı (gazi) kötü kokuyor mu?