Ben daha olmadım dört gözle bekliyorum olmayı vallaAdet olmayan var mı ? Ben ilkinde 5. Ayda olmustum ama mama da veriyordum bunda sadece emzirdigim icin gecikti sanirim yinede stres oluyorum ister istemez.
İnşallah canım , seninki en azından kabul etmis mamayi benimki hiçbir şekilde içmedi ,kendi sütumle yaptım ama onu da içmedi . Hayırlısı inşallah tez zamanda sifa bulur butun bebeklerSagol canım paylaşım için. Alerji mamasına vanilya aroması katarak vermeye başladım anne sütüne takviye olarak. Çişli bez sayısı da,azalmıştı canım ondan da endişe edip mamayı zorladım biraz. Bir haftadır daha iyi sanki, toparlıyor gibi. Gecsşn su alerjiler de normale donelim insallah bir an once
Kutu bitince 1 gün ara verıyosun sonra tekrar baslıyosun canım . Adette olmuyosun kullandıgın süre boyunca28 lik olandan mi kullaniyosun sende. Iki gün ara verip 30a tamamlayıp sonra devam mi etmemiz gerekiyo
Benimki de baya karışık canım kusma+egzema+huzursuzluk+mukuslu kaka olunca 2 aylıkken kanda alerji testi yapıldı buğday süt susam ceviz kahve ye alerjisi çıktı 45 gün diyet yaptım nemlendirmeyle egzeması geçti diğer belirtilerin hiç birinde bi değişiklik olmayınca başka doktora gittik başka doktor dediki senin çocuğun alerjik falan değil bu kadar uzun süre diyet mi yapılır bi gelişmede yok dedi bozdum diyeti tabi belirtileri devam ediyo bu belirtilerin içinde beni en çok kusması rahatsız ettiği için bi çocuk gastroenteroloji doktoruna gittik oda alerjik bi çocuk olduğunu düşündü cilt testi istedi ve yumurta süt ve fındık alerjisi çıktı benim oğlana pişmiş domatesde alerji yapınca doktor dedi ki bunlar sadece bakılanlar bakılamayan bi çok şeye alerjisi vardır bu çocuğun dedi şimdi diyete başladım ama belirtilerinde hala bi iyileşme yok 6 ayı doldurmasını bekliyoruz bu doktor 2bin liraya kapsamlı alerji testine kan gönderelim dedi daha garanti sonuç olması açısından 6 ayı biraz geçsin dedi ankarada yapılıyomuş bu test bekliyoruz bakalım yiyecek bişey bulamıyorum üst baş yoruldum falan filan Mahmut beyinde asistanıyla görüştüm online görüşmesi bile 300 liraymış bende acaba ona vermesek de direk şu pahalı testi mi yaptırsak diye düşündüm bilmiyorum kiCanım benim bebeğim altı aylık olmak üzere , doğduğu günden beri aşırı kusuyor ama aşırı. Gitmediğim bölüm kalmadı , kan testleri ,mide bağırsak filmleri. Reflü ilaclari hiçbiri fayda etmedi . Yaklaşık dört aydır katı diyetteydim. Önce süt ürünleri yumurta vardı ikinci ay aşısı ve rotadan sonra çoklu besin alerjisine dönüştü. Buğday kuruyemiş bazı meyveler, çok zorlandım. Ama hâlâ kusuyor evet eskisi kadar değil ama yine de günde bı kaç kez üst değiştiriyoruz önlüklere rağmen. Tek çözüm diyet a gerçek anlamda bir diyet. Bir de Mahmut doğru var doktor. Bu alanda en iyisi diyebilirim ek gıdaya başladıktan sonra benimki daha kötü olursa ona gideceğim. İmkanın varsa online da sonuç alan çok kişi var
Bide acaba alerjik bebeği olanlar yeni bi konu mu açsak ordan birbirimiz yardımcı oluruz ne dersiniz açalım derseniz beni de ekler misinizCanım benim bebeğim altı aylık olmak üzere , doğduğu günden beri aşırı kusuyor ama aşırı. Gitmediğim bölüm kalmadı , kan testleri ,mide bağırsak filmleri. Reflü ilaclari hiçbiri fayda etmedi . Yaklaşık dört aydır katı diyetteydim. Önce süt ürünleri yumurta vardı ikinci ay aşısı ve rotadan sonra çoklu besin alerjisine dönüştü. Buğday kuruyemiş bazı meyveler, çok zorlandım. Ama hâlâ kusuyor evet eskisi kadar değil ama yine de günde bı kaç kez üst değiştiriyoruz önlüklere rağmen. Tek çözüm diyet a gerçek anlamda bir diyet. Bir de Mahmut doğru var doktor. Bu alanda en iyisi diyebilirim ek gıdaya başladıktan sonra benimki daha kötü olursa ona gideceğim. İmkanın varsa online da sonuç alan çok kişi var
Oyy maşallahBiz bugün ilk ek gıda denememizi yaptık. Yoğurtla başladık. Minnoşum başta bir yüzünü buruşturdu anlayamadı ama sonra sevdi.. Her yerimiz yoğurt olduçok heyecanlıı bir süreçmiş gerçekten
6 aylık oldu bugün kuzum. Tam 6 aylık olunca başladık biz. Bağırsakları daha iyi gelişiyormuş 180 günlük olunca o yüzden bekledik.Oyy maşallahDarısı bize
Kaç aylık şuan.
Benim oğlum 10 gün sonra 5 aylık olacak doktor 5 aylık olunca tadımlara başla 1 ay tadımlar olsun sadece dedi
Ufaktan başlayacam bakim nasıl tepkiler verecek merak ediyorum6 aylık oldu bugün kuzum. Tam 6 aylık olunca başladık biz. Bağırsakları daha iyi gelişiyormuş 180 günlük olunca o yüzden bekledik.doktorun dediyse başlayabilirsin kuzum tabi.
Kuzum bence düzelir bu şekilde devam etmez. İnstagramda annesütüdoktoru diye bir sayfa var orayı takip etmenizi öneririm. Meme reddi sütle emzirmeyle ilgili herşeyi açıklığa kavuşturuyor doktor bi göz atın isterseniz.Kızlar hayırlı akşamlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeşim doğum yaptı 4 gün oldu bebeği memeyi almak istemedi doğduğundan beri başlarda süt yok diye almıyor dedik ama şuan var yine almıyor ve çok fazla ağlıyor memeyi alması için zorlayınca.
Hemşire mamayı şırınga ile verin dedi o şekilde yaptılar.
Böyle bir durum yaşayan var mı düzelir mi yoksa hep bu şekilde mi devam edecek
Valla çok heyecanlı gerçekten her hareketini her mimiğini merak ediyor insan çok tatlı oluyor yerken yemeyi bilmediği için yalıyor falanUfaktan başlayacam bakim nasıl tepkiler verecek merak ediyorum
Allah razı olsunKuzum bence düzelir bu şekilde devam etmez. İnstagramda annesütüdoktoru diye bir sayfa var orayı takip etmenizi öneririm. Meme reddi sütle emzirmeyle ilgili herşeyi açıklığa kavuşturuyor doktor bi göz atın isterseniz.başka ne iyi gelir ne şekilde alır bilmiyorum ne yazıkki. Bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Oyy çok tatlı bende bunları merak ediyorumValla çok heyecanlı gerçekten her hareketini her mimiğini merak ediyor insan çok tatlı oluyor yerken yemeyi bilmediği için yalıyor falan
İnşallah kuzum hem heyecan hem korku işte alışacak mı sevecek mi falan diye düşünüyor insan.Oyy çok tatlı bende bunları merak ediyorum
İnsallah sever de yer kuzucuklar
İnşallahİnşallah kuzum hem heyecan hem korku işte alışacak mı sevecek mi falan diye düşünüyor insan.hadi bakalım sizin için de hayırlısı kuzum inşallah sever miniğin.
Benimki de baya karışık canım kusma+egzema+huzursuzluk+mukuslu kaka olunca 2 aylıkken kanda alerji testi yapıldı buğday süt susam ceviz kahve ye alerjisi çıktı 45 gün diyet yaptım nemlendirmeyle egzeması geçti diğer belirtilerin hiç birinde bi değişiklik olmayınca başka doktora gittik başka doktor dediki senin çocuğun alerjik falan değil bu kadar uzun süre diyet mi yapılır bi gelişmede yok dedi bozdum diyeti tabi belirtileri devam ediyo bu belirtilerin içinde beni en çok kusması rahatsız ettiği için bi çocuk gastroenteroloji doktoruna gittik oda alerjik bi çocuk olduğunu düşündü cilt testi istedi ve yumurta süt ve fındık alerjisi çıktı benim oğlana pişmiş domatesde alerji yapınca doktor dedi ki bunlar sadece bakılanlar bakılamayan bi çok şeye alerjisi vardır bu çocuğun dedi şimdi diyete başladım ama belirtilerinde hala bi iyileşme yok 6 ayı doldurmasını bekliyoruz bu doktor 2bin liraya kapsamlı alerji testine kan gönderelim dedi daha garanti sonuç olması açısından 6 ayı biraz geçsin dedi ankarada yapılıyomuş bu test bekliyoruz bakalım yiyecek bişey bulamıyorum üst baş yoruldum falan filan Mahmut beyinde asistanıyla görüştüm online görüşmesi bile 300 liraymış bende acaba ona vermesek de direk şu pahalı testi mi yaptırsak diye düşündüm bilmiyorum ki
Canım süt varsa nedne mamayı şırınga ile verıyolar kı . Sütünü sagıp vermeyı denesin bence . Mama ya alıscak bu sefer . Benım oğlum da ara sıra huysuzlanırdı bende sağıp aventin biberonu ile verirdim oyle içerdi daha sonra emzirmeyı denerdim .Kızlar hayırlı akşamlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeşim doğum yaptı 4 gün oldu bebeği memeyi almak istemedi doğduğundan beri başlarda süt yok diye almıyor dedik ama şuan var yine almıyor ve çok fazla ağlıyor memeyi alması için zorlayınca.
Hemşire mamayı şırınga ile verin dedi o şekilde yaptılar.
Böyle bir durum yaşayan var mı düzelir mi yoksa hep bu şekilde mi devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?