- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
Benim suyum geldi gittim 8 saat sancı çektim doğuramadım sezaryenle aldılarAy ne guzel anılarım canlandı . Kontrole gidip dogurdum ben hatta içimden zorla aldılar
Yine de güzeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim suyum geldi gittim 8 saat sancı çektim doğuramadım sezaryenle aldılarAy ne guzel anılarım canlandı . Kontrole gidip dogurdum ben hatta içimden zorla aldılar
Masallah canım bebısın dönebıldımı benım oğşum henuz cabalar var ama tam olarak dönemediBenim suyum geldi gittim 8 saat sancı çektim doğuramadım sezaryenle aldılar
Yine de güzeldi
Sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyor ama diğer türlü dönemiyor dahaMasallah canım bebısın dönebıldımı benım oğşum henuz cabalar var ama tam olarak dönemedi
Kuzucuk okadar ısrarcıydı yani 2020 bebegi olmaktaBenim de 28 aralık
Canım benim kızımı da dış diş yerleri belli olmuş. Ön dişlerde. Kaşınıyor da. Kaç günde çıkıyor bilgin varmıBizim dış diş yerlerimizde belli olmaya başlamış beşinci ayımıza birhafta var daha en son dogum yapan bendim sanirim burda 26 aralik:) demir ilacı kullanmaya badladiktan sonra cok kötü kokmaya basladi o da normalmis ama paraben olduğu icin içinde ocean aldim dün ilk başladık ek gıda icin 180 günü bekliyorum
Doktora gittim çatı muayenesi yaptı ertesi gün suyum geldi. Bir işaret bekliyordu oğlum gelmek içinKuzucuk okadar ısrarcıydı yani 2020 bebegi olmakta
Anladım canım benim kız da bir kaç gündür ishal gibi sürekli bulduğunu ısırıyor çok da huysuz bu ara ama çıkan bir şey yok. Bakalım hayırlısı olsun vakti vardır.Ben kehribar bileklik aldım salya artışı olunca salyası direk kesildi ucu cıktıgı gun ve 3 gun oncesı sureklı buldugunu ısırıyodu cok huysuzdu yemek yemek ıstemedı ıshal oldu ama bugun ıyı rahatladı sanırım
Anladım canım benim kızda da bu belirtiler var eli de kulağında yoluyor resmen kulağını bunaldıkça ama bir şey yok bakalım. Acelemiz de yok. huysuz bu ara sadece ona kafayı takıyorum. doktor diş kaşıntısı için jel vermedi bize bir kaç karanfili havanda ezdim zeytinyağı ile karıştırdım dolaba koydum bunaldıkça onu sürüyorum rahatlıyor onu önerdi doktorumuz bize. Doğallıktan yanaÇok teşekkür ederiz ilk dişi fark ettiğimizde Emin olamadık çok heyecanlandık çok güzel bir şey... Okuduğuma göre her bebekte farklı olabiliyormuş herhangi bir gelişim ile alakası yokmuş Biz yaklaşık bir aydır diş çıkarmaya çalışıyoruz huysuzluk uykuda azalma bazen emmeyi reddetme Hatta sizlere yazmıştım kulak ağrısı diye bebeğimi yatırdığım anda kulağını tutuyordu veya atmak istemiyordu sanki bir yeri ağrıyormuş casına Ağlıyordu iki kez doktora götürdüm orta kulak iltihabı olabilir mi diye hiçbir şey çıkmadı son gününde de artık Ağrısı azaldı sanırım.. Ben soğuk meyveler vermeye çalıştım soğuk hurma havuç gibi Onun dışında bir kere sadece jel kullandım O da çok ağrısı olduğu için doktorumuz gel kullanılmasının çok önermiyor Aslında pırasa sapı önerdi Doktor ama bizimki kokusundan dolayı Pek sevmedi O yüzden soğuk elma ve havuç ile rahatlattım. Zor bir ay geçirdim
Yaa hiç sorma kime ne su vermicen mi diye 6 aydır soruyorlar her seferinde doktor anne sütünde var gerek yok dedi diyorum yok biz verdik yok şu ablan şu ayda verdi yok bilmem ne. Havalar ısındı ver. ısrar ısrar ısrar.. Su verdim deyince herkes rahatladı nedenseEtraftan oyle bi baskı varkı sanki onlar dogurmuslar ben bakıcısıyım da düşünmüyorum gbi . Su da du .. dedim vermıcem vermıcem vermıceeeemmm
Kız ben 37+5 de doğurdum 37+0 da muayeneye gittim hiç doğum belirtisi yok dedi ilk defa o gün çatı muayenesi yaptı sıkıntı yok dedi. İki gün sonra sancım başladı nişanım geldi. İki gün de sancı çektim 37+5 de doğurdum çatı muayenesi sıkıntılı galibaDoktora gittim çatı muayenesi yaptı ertesi gün suyum geldi. Bir işaret bekliyordu oğlum gelmek için
Benim doktor ağzıma kadar parmağını soktu nerdeyse suyunun gelmesine hiç şaşırmadımAnladım canım benim kız da bir kaç gündür ishal gibi sürekli bulduğunu ısırıyor çok da huysuz bu ara ama çıkan bir şey yok. Bakalım hayırlısı olsun vakti vardır.
Anladım canım benim kızda da bu belirtiler var eli de kulağında yoluyor resmen kulağını bunaldıkça ama bir şey yok bakalım. Acelemiz de yok. huysuz bu ara sadece ona kafayı takıyorum. doktor diş kaşıntısı için jel vermedi bize bir kaç karanfili havanda ezdim zeytinyağı ile karıştırdım dolaba koydum bunaldıkça onu sürüyorum rahatlıyor onu önerdi doktorumuz bize. Doğallıktan yana
Yaa hiç sorma kime ne su vermicen mi diye 6 aydır soruyorlar her seferinde doktor anne sütünde var gerek yok dedi diyorum yok biz verdik yok şu ablan şu ayda verdi yok bilmem ne. Havalar ısındı ver. ısrar ısrar ısrar.. Su verdim deyince herkes rahatladı nedense
Kız ben 37+5 de doğurdum 37+0 da muayeneye gittim hiç doğum belirtisi yok dedi ilk defa o gün çatı muayenesi yaptı sıkıntı yok dedi. İki gün sonra sancım başladı nişanım geldi. İki gün de sancı çektim 37+5 de doğurdum çatı muayenesi sıkıntılı galiba
Hiç sorma canım valla benimki de aynı sancım başlayıp nişanım gelince hastaneye gittik geldik durduk. Doğumdan önceki gece yatış yapıldı sabaha kadar baktı ebe. En çok korktum şey oydu en çok da o zorladıBenim doktor ağzıma kadar parmağını soktu nerdeyse suyunun gelmesine hiç şaşırmadım
Sorma yaaa normal de doğuramadım boşa çatı muayenesi oldum kaç defaHiç sorma canım valla benimki de aynı sancım başlayıp nişanım gelince hastaneye gittik geldik durduk. Doğumdan önceki gece yatış yapıldı sabaha kadar baktı ebe. En çok korktum şey oydu en çok da o zorladı
Kıyamam ben normal doğurdum Allah tan. Yoksa bende çok üzülürdüm boşa oldu diye Aynen şükür kuzum şaka bir yana her şey yolunda aldık kucağımıza.Sorma yaaa normal de doğuramadım boşa çatı muayenesi oldum kaç defa
Sezaryene ağlayarak gittim boşuna o kadar sancı çektim diye
Sağlıkla kucağımıza aldık şükür kötü şeyler uçtu gitti hepsi komik geliyor şuan
Çözülemeyecek şeyler değil çok şükür üzülme. ❤Kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Bizim bugün 6 aylık kontrolümüz vardı. 6 ay aşılarımızı olduk. 67 cm 6800 kg olmuş 600 gr almış bunlara sevindim. Ama ek gıdaya başladık ya yoğurt alerji yaptı. Süt ürünleri alerjisi çıktı vücudu kırmızı kırmızı oldu 3 gündür öbek öbek kusuyor resmen. Çok üzüldüm yoğurt uzun bir süre vermeyeceğim. Sebzelerden devam edeceğiz. Vücudu aşırı kuruydu atopik dermatit dedi önce bacağının arkasında vardı şimdi de vücudu çok kuru. Bebeğinde öyle olan anneler siz neler yaptınız ne kullanıyorsunuz? Tırnağında batık oluşmuştu bi kaç gündür krem falan verdi ona da. Serum verdi burnunu sürekli temiz tut peluş oyuncaklardan peluş battaniyelerden uzak tut dedi alerjik bebek olduğu için. Biraz moralim bozuldu içimi dökmek istedim kızlar.. 6. Ay dert ayı oldu resmen.. Şükür başka bir sıkıntısı yok yine de..
Demir ilacından sonra su vermenizi önerdi doktorumuz bize isterseniz siz de bir danışın ama Suyu çok severek içiyor bir zararını görmedim şimdilik isterseniz birazcık verin işinize karışmak gibi olmasın amaAnladım canım benim kız da bir kaç gündür ishal gibi sürekli bulduğunu ısırıyor çok da huysuz bu ara ama çıkan bir şey yok. Bakalım hayırlısı olsun vakti vardır.
Anladım canım benim kızda da bu belirtiler var eli de kulağında yoluyor resmen kulağını bunaldıkça ama bir şey yok bakalım. Acelemiz de yok. huysuz bu ara sadece ona kafayı takıyorum. doktor diş kaşıntısı için jel vermedi bize bir kaç karanfili havanda ezdim zeytinyağı ile karıştırdım dolaba koydum bunaldıkça onu sürüyorum rahatlıyor onu önerdi doktorumuz bize. Doğallıktan yana
Yaa hiç sorma kime ne su vermicen mi diye 6 aydır soruyorlar her seferinde doktor anne sütünde var gerek yok dedi diyorum yok biz verdik yok şu ablan şu ayda verdi yok bilmem ne. Havalar ısındı ver. ısrar ısrar ısrar.. Su verdim deyince herkes rahatladı nedense
Kız ben 37+5 de doğurdum 37+0 da muayeneye gittim hiç doğum belirtisi yok dedi ilk defa o gün çatı muayenesi yaptı sıkıntı yok dedi. İki gün sonra sancım başladı nişanım geldi. İki gün de sancı çektim 37+5 de doğurdum çatı muayenesi sıkıntılı galiba
Ver ver Demir ilacından sonra su ver Vallahi bir zararı yokEtraftan oyle bi baskı varkı sanki onlar dogurmuslar ben bakıcısıyım da düşünmüyorum gbi . Su da du .. dedim vermıcem vermıcem vermıceeeemmm
Hangi kremi canım foto atar mısın rica etsem? Günlük yoğurt peynir tüketirim ben çok aşırı miktarda yediğim zaman mukus olurdu onun dışında bir şey yoktu. Kendi yemeye başlayınca aşırı kusma başladı kestik o yüzden. Bugün havuç vereceğim inşallah. Sen nelere dikkat ediyorsun cildi için? Aynen şükür çözülemeyecek şeyler değil kuzum.Çözülemeyecek şeyler değil çok şükür üzülme. ❤
Benim bebeğimin cildi de aşırı kuru özellikle çenesi salyadan dolayı daha da kuruyor. Mustelanin atopik dermatit ciltler için bi kremi var onu verdi doktorumuz iyi geliyor ama geçmiyor tabi.
Sen normalde yogurt yemiyor muydun alerjisi kendi yiyince mi çıktı?
Artık veriyorum canım ben de. Resmen bardakla içiyor benim cadı kızım. Çay kaşığı ile vermeye çalıştım elimi ittirdi bardağı tuttu çekti bardakla içiyor doktor gerek olmadığını söyledi o yüzden vermedim bende. Zaten çok kullanmadım demir ilacı.Demir ilacından sonra su vermenizi önerdi doktorumuz bize isterseniz siz de bir danışın ama Suyu çok severek içiyor bir zararını görmedim şimdilik isterseniz birazcık verin işinize karışmak gibi olmasın ama
Hangi kremi canım foto atar mısın rica etsem? Günlük yoğurt peynir tüketirim ben çok aşırı miktarda yediğim zaman mukus olurdu onun dışında bir şey yoktu. Kendi yemeye başlayınca aşırı kusma başladı kestik o yüzden. Bugün havuç vereceğim inşallah. Sen nelere dikkat ediyorsun cildi için? Aynen şükür çözülemeyecek şeyler değil kuzum.
Artık veriyorum canım ben de. Resmen bardakla içiyor benim cadı kızım. Çay kaşığı ile vermeye çalıştım elimi ittirdi bardağı tuttu çekti bardakla içiyor doktor gerek olmadığını söyledi o yüzden vermedim bende. Zaten çok kullanmadım demir ilacı.
Anladım canım çok teşekkür ederim çok sağolEki Görüntüle 2852942
Bunu kullanıyorum canım. Cildi için de bir şeye dikkat etmiyorum. Hafif allerjik bünyesi var ama diyet yapmana gerek yok dedi doktor ek gıdaya geçince belki sendeki gibi tepki göstereck bilmiyorum şimdilik normal devam ediyoruz
Canım benim mekanı cennet olsun inşallah Allah sabır versin sizlere kaç yaşındaydıMalesef annemi kaybettik. Çok üzgünüm. Sanki hala hastanede ve gelecek gibi. Nasıl alışırım bilmiyorum annemi şimdiden çok özlüyorum. Geç kalmadan sarılın annelerinize. Allah razı olsun herkesten