Ucu elime gelio çıkmış tamamen çıkması uzun sürüyor muArkadaşlar 5. Ayımızda dişlerimiz cıktı biziimm
O suratı yerimmmBiz bugün ilk ek gıda denememizi yaptık. Yoğurtla başladık. Minnoşum başta bir yüzünü buruşturdu anlayamadı ama sonra sevdi.. Her yerimiz yoğurt olduçok heyecanlıı bir süreçmiş gerçekten
Maşaallah benim kızım 6 aya girdi diş yokArkadaşlar 5. Ayımızda dişlerimiz cıktı biziimm
Benim kızım 6 aya girdi neden çıkmıyor kiUcu elime gelio çıkmış tamamen çıkması uzun sürüyor mu
Sağol canım benim.Hayırlı olsun canım bende cesit cesit kasık aldım heycanla beklıyorum
Canım ben 6. Ayda başladım anne sütü aldığı için gerek olmadığını söyledi doktorumuz bende gerek duymadım. Etraftan oluşan baskıya rağmenKızlar su vermeye 6 aydamı baslıcaksınız ben kesin kararlıydım 6 aydan once vermemeye ama bazen yanlısmı yapıyorum diye dusunuyorum oğlum anne sütü alıyo bu arada .
Maşallah canımm benimm..BiZde bugün 6. Ay aşıları tamamladık ateş olmadı çok şükür ek gıda çalışmaları devam esiyor bence ek gıdaya geçince anneliğin başka bir boyutuna geçiyorsun
Valla bende yememek için zor tutuyorum.O suratı yerimmm
Kuzum abimin kızı 1 yaşına giricek diş yok bebekten bebeğe değişken bir durum sanırım buBenim kızım 6 aya girdi neden çıkmıyor ki
Ben kehribar bileklik aldım salya artışı olunca salyası direk kesildi ucu cıktıgı gun ve 3 gun oncesı sureklı buldugunu ısırıyodu cok huysuzdu yemek yemek ıstemedı ıshal oldu ama bugun ıyı rahatladı sanırımBebişlerinin dişleri çıkan anneler hayırlı olsun incilerinizz..benim kız 6 aylık daha bir şey yok çok kaşınması ve 3 gündür biraz sulu kaka yapması dışında. Bebişleri nasıl etkiledi bu durum neler değişti biraz anlatsanıza R RabiaIslam canım benim kızın da yok dert etme vakti gelince çıkar
Bizim dış diş yerlerimizde belli olmaya başlamış beşinci ayımıza birhafta var daha en son dogum yapan bendim sanirim burda 26 aralik:) demir ilacı kullanmaya badladiktan sonra cok kötü kokmaya basladi o da normalmis ama paraben olduğu icin içinde ocean aldim dün ilk başladık ek gıda icin 180 günü bekliyorumArkadaşlar Ek gıdadan sonra bebişinizin pırtı (gazi) kötü kokuyor mu?
Bir yaş mı dedin. İnşaallah normaldir buKuzum abimin kızı 1 yaşına giricek diş yok bebekten bebeğe değişken bir durum sanırım buBenim ilk bebeğim çok tecrübesizim doktoru aradım hatta korkup erken değil mi diye çok normal dedi
Bizde de yok 6 ay 10 günlüğüzBenim kızım 6 aya girdi neden çıkmıyor ki
Bizim de henüz 3 gün oldu elimizle hissettik..bilmiyorum kiUcu elime gelio çıkmış tamamen çıkması uzun sürüyor mu
Çok teşekkür ederiz ilk dişi fark ettiğimizde Emin olamadık çok heyecanlandık çok güzel bir şey... Okuduğuma göre her bebekte farklı olabiliyormuş herhangi bir gelişim ile alakası yokmuş Biz yaklaşık bir aydır diş çıkarmaya çalışıyoruz huysuzluk uykuda azalma bazen emmeyi reddetme Hatta sizlere yazmıştım kulak ağrısı diye bebeğimi yatırdığım anda kulağını tutuyordu veya atmak istemiyordu sanki bir yeri ağrıyormuş casına Ağlıyordu iki kez doktora götürdüm orta kulak iltihabı olabilir mi diye hiçbir şey çıkmadı son gününde de artık Ağrısı azaldı sanırım.. Ben soğuk meyveler vermeye çalıştım soğuk hurma havuç gibi Onun dışında bir kere sadece jel kullandım O da çok ağrısı olduğu için doktorumuz gel kullanılmasının çok önermiyor Aslında pırasa sapı önerdi Doktor ama bizimki kokusundan dolayı Pek sevmedi O yüzden soğuk elma ve havuç ile rahatlattım. Zor bir ay geçirdimBebişlerinin dişleri çıkan anneler hayırlı olsun incilerinizz..benim kız 6 aylık daha bir şey yok çok kaşınması ve 3 gündür biraz sulu kaka yapması dışında. Bebişleri nasıl etkiledi bu durum neler değişti biraz anlatsanıza R RabiaIslam canım benim kızın da yok dert etme vakti gelince çıkar
O da bilir Bizim de 16 Aralık tam 5 ayımız da fark ettik incileri Evet bende sağlık ocağının Demir ilacını Sadece bir kere kullanıp bıraktım hem rengi hem de paraben içermesi nedeniyle Ocean kullanıyorum bebeğim çok severek alıyor ek gıdaya başlamadım aslında sadece biz yemek yerken çok fazla baktığı için bir çay kaşığı yoğurt verdim bir başka gün çok az muz ve dişleri kaşındığı sürelerde dilim elmayı damaklarında gezdirdi.. Ben kokuyu buna bağlamıştım Ama dediğiniz gibi Demir damlasından da olabilir Ocean da da şeker olduğu için Bir Tereddütün var aslında ama araştırıyorum bakalımBizim dış diş yerlerimizde belli olmaya başlamış beşinci ayımıza birhafta var daha en son dogum yapan bendim sanirim burda 26 aralik:) demir ilacı kullanmaya badladiktan sonra cok kötü kokmaya basladi o da normalmis ama paraben olduğu icin içinde ocean aldim dün ilk başladık ek gıda icin 180 günü bekliyorum
Canım benim kızım dönmüyor ve emeklemiyor. İnşaallah türkiyede bunları yapar. Orda alan çok çünküBizde de yok 6 ay 10 günlüğüz
28 aralıktan selamlarBizim dış diş yerlerimizde belli olmaya başlamış beşinci ayımıza birhafta var daha en son dogum yapan bendim sanirim burda 26 aralik:) demir ilacı kullanmaya badladiktan sonra cok kötü kokmaya basladi o da normalmis ama paraben olduğu icin içinde ocean aldim dün ilk başladık ek gıda icin 180
Etraftan oyle bi baskı varkı sanki onlar dogurmuslar ben bakıcısıyım da düşünmüyorum gbi . Su da du .. dedim vermıcem vermıcem vermıceeeemmmSağol canım benim.sizin için de hayırlısı olsun çok heyecanlı gerçekten
Canım ben 6. Ayda başladım anne sütü aldığı için gerek olmadığını söyledi doktorumuz bende gerek duymadım. Etraftan oluşan baskıya rağmen
Maşallah canımm benimm..bence de öyle neyle başladın neler verdin nasıl devam ediyorsun fikir olsun bana da. biz yoğurtla başladık dün, bugün 2. Gündü yarın da yoğurt sonra havuç deniyim diyorum.
Valla bende yememek için zor tutuyorum.
Benim de 28 aralık28 aralıktan selamlar
En son bende olabılırım
Ay ne guzel anılarım canlandı . Kontrole gidip dogurdum benBenim de 28 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?