Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben arada sırada 4 ayda verilen kaşık mamalardan veriyorum diğerini yemiyo çünkü ama az veriyorum ve her gün değil.Kızlar biz 4.5 aylık olduk acaba ufaktan ek gida başlasam mı. Doktor mama dedi ama hiç bir türlü yemiyo çocuk 3 tane mama denedim. Yine az kilo alacak diye korkuyorum
Hangileri canım kasik mamaBen arada sırada 4 ayda verilen kaşık mamalardan veriyorum diğerini yemiyo çünkü ama az veriyorum ve her gün değil.
Ben tutmayacağım. Kızımda da tutmamıştım hatta 20 aylıkken tekrar denk gelmişti o zaman tutmuştum ama çok zorlanmıştımKizlar oruc tutabilecek misiniz evde herkes baski yapiyor kayinvalidem esim benim babam hepsi sut veriyosun tutma diyor 3 bucuk aylik olduk etkiler mi ki sizce
Arılac var sütlü pirinçli 4 aydan başlıyor iki kez ondan verdim azcıkHangileri canım kasik mama
Benimki bikaç kez kanatacak şekilde çizdi maalesef ertesi güne geçtiKızlar selam.
ya kızım uykusunda burnunu çok derin çizmiş. İz kalmaması için ne yapabilirim?
Benim kızım defalarca yaptı. 2 3 güne geçiyor.Benimki bikaç kez kanatacak şekilde çizdi maalesef ertesi güne geçti
Canım hiçbirşey sürme. Bebek o iz kalmaz. Benim kızım çok defa derin çizdi. 2 3 güne geçti.Kızlar selam.
Benim oğlum da çok çiziyor anne sütü sürüyorum azcık daha çabuk geçiyor. Bir keresinde öyle fena yırtmış ki ben sildikçe peçeteye kan geliyordu ama hiç iz kalmadiKızlar selam.
Canım seni etiketleyeceğim ama yazdım bi bak istersenCanim bizi de haberdar et bizimki de hftya kesilecek
Canım sünnet sonrası kaç günde iyileşti neler yaptın30 dakika fln sürdü benimkinde yapışıklık vardı Ondan biraz uzun sürdü. Eşim ayaklarını tuttu basta ayakları tutulduğu için mızmızlandı ama sonra öyle baktı etrafa Bende girdim ayrıca oynatip oyalamak için
Sargı bezini çıkardıktan sonra tekrar sargı bezi koymadık çişi daha çabuk iyileştirir diye sadece bardak koyduk iyle bezledim
Bende tadımlara başladım havuç patetes elma ve armut denedim şimdiye kadar doktor meyve suyu ile başla bir çay kaşığı dedi ama ben havuç ve patates ile başladım yoğurdu beşinci ayı doldurunca vereceğimHanımlar bugün kızımın aşısı vardı.
Doktor kontrol ettı. Herşeyi iyi dedi.
Kızım 5 gun sonra 5 ayına girecek.
Doktora sordum yiyecek verebilir miyim diye.
Bana sizde ne veriliyorsa bebeklere verebilirsin dedi. Bu arada bizde derken Türk olduğum için bunu dedi. Almanlar hazır şeyler alıyorlar ya ondan oyle dedi.
Siz neler tavsiye edersiniz. Ben kızıma yoğurt veriyorum. Az az. Başka aklıma gelen birşey yok
Hangi meyve suyu peki. Bazı meyve suları kabızlık yapabilir.Bende tadımlara başladım havuç patetes elma ve armut denedim şimdiye kadar doktor meyve suyu ile başla bir çay kaşığı dedi ama ben havuç ve patates ile başladım yoğurdu beşinci ayı doldurunca vereceğim
10 gün boyunca krem sürdüm 4. Günden itibaren 10 gün banyo ettirdik su iyileştirecek dedi doktor.Canım sünnet sonrası kaç günde iyileşti neler yaptın
Bizim dr çarsaöba banyo yaptır dedi 2 güne iyileşir dedi ama Çoçuk her çiş yapınca etinden et koparır gibi ağlıyor bu kadar çabuk iyileşmez benzese bi 10 gün sürer10 gün boyunca krem sürdüm 4. Günden itibaren 10 gün banyo ettirdik su iyileştirecek dedi doktor.
Şükür bizde kızarma şişme gibi durumlar olmadı çok çabuk iyileşti. 1 haftada sanırım düzeldi 15-20 güne de dikişleri eridi kayboldu
Kuzum elma rendeleyip suyunu tattırdım armutuda haşlayıp ezerek tadım yaptırdım taze meyvelerlenden sonra püre olarak dene dediHangi meyve suyu peki. Bazı meyve suları kabızlık yapabilir.