- 10 Aralık 2019
- 598
- 841
- 53
Ben tam inanmıyordum bu atak olayına bu karşıma çıkana kadarBu atak kaçıncı haftada başlıyordu
Benimki de bu ara ataklı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam inanmıyordum bu atak olayına bu karşıma çıkana kadarBu atak kaçıncı haftada başlıyordu
Benimki de bu ara ataklı![]()
Biz de 15. HaftadayızKıyamam kuzum yaa valla ya Benimkinin emmede sorun yok da uykuda büyük problem çıktı ya bu atakta resmen uyumak istemiyor☺ kafam salak gibi anlatamam halimi.
Canım 14-19 haftaları arasındaymış bu atak Benimkinin 19 bitiyo bu hafta şükür de ben mahvoldum bu atakta![]()
Canım bizde 2 haftadır ataktayız daha bitmesine de 3 hafta var demekKıyamam kuzum yaa valla ya Benimkinin emmede sorun yok da uykuda büyük problem çıktı ya bu atakta resmen uyumak istemiyor☺ kafam salak gibi anlatamam halimi.
![]()
Canım 14-19 haftaları arasındaymış bu atak Benimkinin 19 bitiyo bu hafta şükür de ben mahvoldum bu atakta![]()
Valla ben de korkuyorum 3 4 gündür süt ve süt ürünleri tüketmedim dedim doktorda ye dedi.Bende artık yiyorum fasulye barbunya nohut mercimek özlemişim![]()
Aslan paşanın maşallahı var canımBen bu defa kulot bez siparis ettim :) siparis ettikten sonra naptim ben dedim bir macera dedim ama çok memnun kaldım sleepy kullanıyorum bu arada
Evet canım mama veriyorum. Benim sütüm az geliyor. Bazen süt gelmiyor diye emmek istemiyor. Tekme atıyor ağlıyor. Bazen sabahları sütüm olabiliyor. Ben ona hazır süt diyorum ne saçma hazır süt ayrı o ayrıAleykümselam Rabia ❤
Doymuyorsa ver tabi üzülme onemli olan bebisin tok olması saglikli olmasi, masallah anne sutu de alıyor diyorsun. Hazir sütten kastın mama dimi![]()
Doktora danismadan kullanma istersen canım.relactaz damlayi eczaneden recetesiz alabiliyor muyuz. Oğlum gazdan ememiyo delirecem
Canım sütünün artması için humananın süt artırıcı çayını dene, rezene iç, hurma ye bol su iç sık sık emzir emmiyorsa pompayla çek bunları denedin mi bilmiyorum bana iyi gelenleri yazdım.Ama sütümüzün yetmediği öğünlerde de çoğumuz mama takviyesi yapıyoruz üzülme. Sağlıklı olsunlar önemli olan o.Evet canım mama veriyorum. Benim sütüm az geliyor. Bazen süt gelmiyor diye emmek istemiyor. Tekme atıyor ağlıyor. Bazen sabahları sütüm olabiliyor. Ben ona hazır süt diyorum ne saçma hazır süt ayrı o ayrı![]()
Yüzüstü yatırıp biraz bekleyin hem ağızdan hem alttan cok güzel gaz cikariyolar2 ay ya da 3 ay dolduktan sonra bu gaz sancıları, balık gibi kivranmalar geçti mi kızlar?![]()
Benimde dikkatimi çekti birgün boyunca hic yapmadı demekki yediklerini artik midede tutabilmeye başladılar yavaş yavas:)Oglum 3 gunu gecti kaka yapmiyor normal diye okudum ama hep hergun ya da 2 gune bir yapan cocuk simdi niye yapmiyor acaba![]()
Bizde kusma yok çok şükür. Niye böyleler anlamıyorum ya emzirmede bir sıkıntı var ya da bilmediğimiz başka bir durumDoktora danismadan kullanma istersen canım.
Biz de yarin 2.5 aylik oluyoruz, bugun 2.ay asilarini yaptirdik. Gitmisken tarttirdim sadece 300 gr almis 2 haftada. Bebegim hem gazdan zor emiyor, hem de kusuyor. Moralim bozuldu bayagi![]()
1-2 gun neyse de bugun 4. gunBenimde dikkatimi çekti birgün boyunca hic yapmadı demekki yediklerini artik midede tutabilmeye başladılar yavaş yavas:)
Anne sütüyle besleniyorsa çok normal bebekte rahatsa sürenin önemi yokmuş benimki bir hafta yapmamıştı ama sonrasındaki kakanin şekli çok önemliymiş katiysa zaten kabızlık belirtisi sütünle bir çay kaşığı zeytinyağı karıştır işe yarayacaktır ama normal yapmamasıOglum 3 gunu gecti kaka yapmiyor normal diye okudum ama hep hergun ya da 2 gune bir yapan cocuk simdi niye yapmiyor acaba![]()
Canım benim bebegimin kusma problemi var. Emzirip yüzüstü yatırınca daha çok kusuyor.Yüzüstü yatırıp biraz bekleyin hem ağızdan hem alttan cok güzel gaz cikariyolar
sadece gunde 1 kez aksamlari mama veriyorum onun disinda anne sutuyle besleniyor bu aksam mamasina zeytinyagi damlaticam bakalimAnne sütüyle besleniyorsa çok normal bebekte rahatsa sürenin önemi yokmuş benimki bir hafta yapmamıştı ama sonrasındaki kakanin şekli çok önemliymiş katiysa zaten kabızlık belirtisi sütünle bir çay kaşığı zeytinyağı karıştır işe yarayacaktır ama normal yapmaması
Merhaba canım benim bebeğimden 8 gün büyükmüs seninki. Ben çocuk şarkıları söylüyorum bu aralar çok hoşuna gidiyor, konuştuğumda sürekli dinliyor beni gülüyor. Birkac tane cingirak tarzi oyuncaği var onlarla oynatiyorum. Oyun halısı almiştim müzikli olandan 15-20 dakika onda vakit geçiriyor. Benim mutfakta işim olduğunda ya da yemek yediğimde ana kucağında yanima taşiyorum bir taraftan konuşuyorum onunla. Bizimki de ayni en fazla bir buçuk saat uyanik sonra biraz uyut beni diye basıyor yaygarayımerhaba kızlar. Kızım 3 ay 20 günlük. Nasıl oyalıyorsunuz acaba uyku aralarında? Ne Türk aktiviteler yapıyorsunuz.? Ya bazen bırakıyorum kendi haline bir beş dk falan vicdan azabı duyuyorum.
birde uyku araları ne kadar aşağı yukarı. Bizimki 1.30-1.40 oldu mu huzursuzlanmaya başlıyor.
Benim bebeğim de 13 aralık doğumlumerhaba kızlar. Kızım 3 ay 20 günlük. Nasıl oyalıyorsunuz acaba uyku aralarında? Ne Türk aktiviteler yapıyorsunuz.? Ya bazen bırakıyorum kendi haline bir beş dk falan vicdan azabı duyuyorum.
birde uyku araları ne kadar aşağı yukarı. Bizimki 1.30-1.40 oldu mu huzursuzlanmaya başlıyor.
Bide bana her şeyi ye dedi sütünün kalitesi artsın bebegin bağışıklığı güçlendin dedi. Kuru fasulye de ye dedi
1-2 gun neyse de bugun 4. gun![]()