- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Dene bakalım:)Valla ben de korkuyorum 3 4 gündür süt ve süt ürünleri tüketmedim dedim doktorda ye dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene bakalım:)Valla ben de korkuyorum 3 4 gündür süt ve süt ürünleri tüketmedim dedim doktorda ye dedi.
Aynen benim ki de öyle o yüzden beslenmeden hemen sonra yatirmiyorum bir vakit sonra arada yatiriyorum yüzüstü ama yine de bir kuple kusuyorCanım benim bebegimin kusma problemi var. Emzirip yüzüstü yatırınca daha çok kusuyor.
Biz de 15. Haftadayız
Ne güzel hayırlı uğurlu olsun
Aynen resmen atak ayı. Ben görünüşe göre son haftadayım ama bitmiş durumdayım. İnşallah sizinki bizimki kadar zorlu geçmez kuzum ya. Aminn inşallah kuzum Rabbim sağlık versin bütün kuzucuklaraCanım bizde 2 haftadır ataktayız daha bitmesine de 3 hafta var demek bu atak haftası değil bildiğin atak ayı mübarek atak dediğin bikaç günde gelir geçer 5 hafta sürer mi yahu o kadar yoruluyorum ki şu son günlerde sürekli ağlama, bi meme reddi, bi memede sürekli kalma halinde kızım şuraya yazacak takatim bile kalmıyor inanki okuyorum sadece ama neyse çok şükür diyelim Allah sağlık sıhhat versin inşallah da bu zamanlarda geçer özleriz
Kıyamam kuzum Allah kolaylık versin valla. Ben uykusuzluktan bitmiş haldeyim hem gece hem gündüz kaç gündür duman oldum. Nerdeyse her gün parol kullandım migrenimden dolayı. Şu saat oldu hala uyutamadım. İnşallah sizinkinin benimki kadar zor olmaz kuzum. Beynimin yarısı çalışmıyor artık öyle hissediyorum. Valla içimi döktüm resmen kusura bakmayın birikmiş atak falan derken bir de buna nereden baktın kuzum onu da sorayım
Evladin olasım geldi iyi miBenim bebeğim de 13 aralık doğumlu
En sevdiği şey onunla neşeli gülümseyerek konuşmam sohbet ve göz teması kadar onu mutlu eden bir oyun bulamadım henüz. Bunun dışında oyun halısında vakit geçiriyor diş kaşıyıcısını ağzına götüyor peluş oyuncaklar var bazen onları konuşturuyorum, kitap okuyorum, aynada kendine bakmaya bayılıyor pencereden dışarı baktırıyorum gördüklerimizi anlatıyorum, hergün ablasını okula götürüp getiriyoruz o zaman da sohbet halindeyiz, bazen soyuyorum bebeğimi klasik müzik açıp vücudunu yağlıyorum masaj yapıyorum yumuşak saç tarağıyla ayaklarına vucüduna gezdiriyorum farklı dokuları hissetmiş oluyor aklıma gelenler bunlar
Canım nette tesadüfen gördüm bebek atak haftası hesaplama diye aratabilirsin. Bebeğin doğması gereken günü yazıyorsun. Ayy kıyamam sana neyse ki son dönemece gelmişsin atlattın sayılır bizde şimdilik gece sıkıntı yok gibi ama gündüz fenaAynen resmen atak ayı. Ben görünüşe göre son haftadayım ama bitmiş durumdayım. İnşallah sizinki bizimki kadar zorlu geçmez kuzum ya. Aminn inşallah kuzum Rabbim sağlık versin bütün kuzucuklara
Kıyamam kuzum Allah kolaylık versin valla. Ben uykusuzluktan bitmiş haldeyim hem gece hem gündüz kaç gündür duman oldum. Nerdeyse her gün parol kullandım migrenimden dolayı. Şu saat oldu hala uyutamadım. İnşallah sizinkinin benimki kadar zor olmaz kuzum. Beynimin yarısı çalışmıyor artık öyle hissediyorum. Valla içimi döktüm resmen kusura bakmayın birikmiş atak falan derken bir de buna nereden baktın kuzum onu da sorayım
Gel annem sana da masaj yapayımEvladin olasım geldi iyi mi
Paşa masajımizi banyo sonrasi yapıyoruz ah o nasil keyif sanki bana yapmışlar gibi bende keyifleniyorjm cunku canim annelik
Bizim minikler abla yönünden çok şanslılar ve ablasının babasının sesini artık tanıyor bence. Resmen gözüyle onları arıyor
Allah nazarlardan saklasın kuzularimizi
En çokta bizim nazarimizdan
Biz maflor kullanıyorduk canım 3 ayı dolunca bitti doktora sordum pek bir faydasını görmedim dedim o zaman boşuna tekrar alma demişti. Şu an kullanmıyoruzKizlarr yavruşlariniza hangi probiyotikleri veriyosunuz? Kaleidon diye bi probiyotik varmiş(daha once duymamiştim) gaza baya iyi geliyormuş kullanan var mi? Ya bunu ya da nbl alcam. En son forbiome kullandim. Var mi tavsiyeleriniz?
Yerimm yerrr aminnGel annem sana da masaj yapayım
Vallahi en çok da o pırt gark yapınca rahatlıyorım ne yalan söyliyim bizimki de ablasını arıyor abla okuldayken nerdeymiş ablası diyorum bakınıyor görünce de yüzünde güller açıyor evet kuzum rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı
Bende buldum canım.
Benim oğlan doğduğundan beri anlattığın gibi gece uyku yok gündüz en fazla 10 dk uyuyor ve sürekli kucak istiyor çok zor bir durum biran önce emeklerin istiyorumBen daha hiç oğlumu böyle görmedim gaz uykuya dalamama sürekli mızmızlık sürekli ağlama gece sürekli uyanma bunlar ataktan mi çok şaşkınım
Anladim canim ben de ikisinden birini alcam artik bugün.Biz maflor kullanıyorduk canım 3 ayı dolunca bitti doktora sordum pek bir faydasını görmedim dedim o zaman boşuna tekrar alma demişti. Şu an kullanmıyoruz
Yazdiklarinin hemen hemen hepsini kucağima verdikleri andan beri yaşiyoruz bi de üstüne ataği gelince ne olcak meraklar içinde bekliyorumBen daha hiç oğlumu böyle görmedim gaz uykuya dalamama sürekli mızmızlık sürekli ağlama gece sürekli uyanma bunlar ataktan mi çok şaşkınım
Bende molfix alıp deneyeceğim ama daha 2 paket prima var 1,5 haftaya anca biter bakalım umarım kaka sorunu çözülürCanım öncelikle bezde molfix pure&soft kullanıyorum 3 buçuk ayda en fazla 3 kere sırtına çıkarmıştır bu ay bezim markette kalmamıştı prima premium care aldım o da bu akşam nasıl olduysa paçasından aşağıya akıtmış
Ben iki kızımda da demir ilacını çok aksattım ayda 1 hafta belki vermişimdir ama kaç senedir demir eksikliği çekiyorlar o yüzden bu bebeğimde düzenli kullanıyorum tabi sen bilirsin yine bebeği hakkında en doğru kararı annesi verir
Kızlar ben atak haftası takip etmiyorum artık üsttekiler sağolsun gürültü eksik olmuyor ki çocuk uyusun doğdu doğalı aynı düzen yok böylede devam edecek bu gidişle sürekli atakta sayılır benim ki o yüzden Allah tüm annelere güç kuvvet versin
Açıklamasında doğması gereken gün yazılır diyorBende buldum canım.
Bu atak haftası doğduğu günden mi hesaplanıyor doğması gereken günden itibaren mi acaba?
Mesela benim bebişim beklenenden yaklaşık 3 hafta önce doğdu.
Bir yerde atak haftaları doğması gereken günden itibaren sayılır diyordu.
Hangisi doğru bilmiyorum
ben molfixten cok memnun kalmamistim ama siz yine de deneyin kucuk bi paket alipBende molfix alıp deneyeceğim ama daha 2 paket prima var 1,5 haftaya anca biter bakalım umarım kaka sorunu çözülür
Demir ilacını da bu ay ki doktor kontrolümüzde soracağım bakalım. Ablamın oğlunu götürdüğü doktora götürmeye başlayacağım. Test yapılıyorsa ilk tercihim test yaptırmak ama doktor nasıl yönlendirir bilmiyorum