2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar merhaba,

Bebişleriniz hayırlı olsun öncelikle. Sağlıkla büyüsünler 🙏🏻

Ben 2019 Şubat annelerindenim. Elimde hiç kullanılmamış yada temiz kullanılmış (bitkisel çamaşır deterjanıyla her zaman yıkandı.) bebek kıyafetleri var. Battaniyeler, tulumlar, çıtçıtlı kısa/uzun kollu bodyler, yün yelekler/hırkalar, alt-üst takımlar, bereler, çoraplar... 3 koli eşya var. Baya uzun süre ihtiyaçlarını giderecektir.

Benim bebeğim kız ama genelde unisex renkler ağırlıkta.

Gerçekten ihtiyacı olan bir aileye göndermek istiyorum. İhtiyacı olan varsa yada çevresinde varsa benimle iletişime geçmenizi rica ediyorum.

Kargo ücreti benden olacak.

Buraya sık giremeyebiliyorum, mail atmanızı rica ederim.

kubrabilgebaki@gmail.com

Sevgiler..

Tekrar merhaba,

Göndereceğim yerler belirlendi.

Sağlıklı günler dilerim.

Ama ben çarşamba günü fark ettim öğrendiğimi o gün gidip kan verdim değerim 366 çıktı ertesi gün hastaneye gittim doktor ultrasonla göremedi madem 6.haftaysa görünmedi gerekmez miydi
Geç döllenme olmuştur ama ileriki haftalarda gününe yetişiyor adet bazalınıyo

Selamlar 🙋🏻‍♀️ bende gebeliğimi dün idrar testi ile öğrendim, kan testi ile emin olduktan sonra bu topikte devam edeceğim sanırım :anneadayı::KK200:

Merhaba ben adet günümden iki gün önce test yaptım çift çizgi çıktı şimdi adetim geçeli ikinci gün bugünde yaptım yine çift çizgi çıktı sağlık ocağına gittim malum korona dan dolayı perşembe günü gelin dediler hastaneye gitmenide tavsiye etmem şu dönemde tehlikeli dediler ama ben gerçekten hamile miyim merak ediyorum ayrıca Bi sorun var mı yok mu diye sizce iki hafta evde beklesem sorun olur mu

Eklentiler

• IMG_20200323_143307.jpg
    IMG_20200323_143307.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 127
Merhaba ben adet günümden iki gün önce test yaptım çift çizgi çıktı şimdi adetim geçeli ikinci gün bugünde yaptım yine çift çizgi çıktı sağlık ocağına gittim malum korona dan dolayı perşembe günü gelin dediler hastaneye gitmenide tavsiye etmem şu dönemde tehlikeli dediler ama ben gerçekten hamile miyim merak ediyorum ayrıca Bi sorun var mı yok mu diye sizce iki hafta evde beklesem sorun olur mu
Oncelikle hayirli olsun.. bence kanama dayanilmayacak gibi bi agri falan olunca hemen gidin ama Hersey normalse bekleyin tabi suan cok erken ne kese ne bebek gozukmez yedinci hafta gibi bi kere gidip kalp atisini falan gorursunuz.. benim bir kac gunum kaldi test yapmadim ama eger pozitifi gorursem yedi sekizinci haftaya kadar beklemeyi dusunuyorum.. su ortamda doktora gitmek riskli..

Bende aynı durumdayım yeni öğrendim, yarın adet günüm ama birkaç hafta daha beklemeyi düşünüyorum doktora gitmek için, sağlık ocağına gidip kan vermeye bile korkuyorum şuan. Hele devlet hastaneleri çok riskli şu durumda, bence ertelemelisiniz kanama gibi bir durum olmadıkça

Bende aynı durumdayım yeni öğrendim, yarın adet günüm ama birkaç hafta daha beklemeyi düşünüyorum doktora gitmek için, sağlık ocağına gidip kan vermeye bile korkuyorum şuan. Hele devlet hastaneleri çok riskli şu durumda, bence ertelemelisiniz kanama gibi bir durum olmadıkça
Hamile olan arkadaslara hayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginiza, aile hekiminizle iletişime geçip en azından eczaneden almanız gereken şeyler varsa en basit folik asit felan onu alabilirsiniz ,bende bat 27 yarın sabah test yapicam bakalım ne olucak 2 gundur sol kasığımda geceleri iğne batması oluyor sizlerde böyle belirti oldu mu acaba

Hamile olan arkadaslara hayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginiza, aile hekiminizle iletişime geçip en azından eczaneden almanız gereken şeyler varsa en basit folik asit felan onu alabilirsiniz ,bende bat 27 yarın sabah test yapicam bakalım ne olucak 2 gundur sol kasığımda geceleri iğne batması oluyor sizlerde böyle belirti oldu mu acaba
Benim yumurtlamadan 5-6 gün sonra kasığımda ağrı gibi bir his vardı. Yani adete 10 gün kala başlamıştım hissetmeye. Bat 22 marttı. Pozitifi gördüm 3 testte.

Oncelikle hayirli olsun.. bence kanama dayanilmayacak gibi bi agri falan olunca hemen gidin ama Hersey normalse bekleyin tabi suan cok erken ne kese ne bebek gozukmez yedinci hafta gibi bi kere gidip kalp atisini falan gorursunuz.. benim bir kac gunum kaldi test yapmadim ama eger pozitifi gorursem yedi sekizinci haftaya kadar beklemeyi dusunuyorum.. su ortamda doktora gitmek riskli..
Teşekkür ederim😌 işte kanda görmeyince arada kaldım biraz dış gebelik vs bunlardan korktuğum için endişe ettim ama beklemek en iyisi galiba

Teşekkür ederim ☺️ benim batım bugündü adet olacakmış gibi kasıklarımda sızlama başladı dün akşam başka belirtim yok şuan ama kasık batması olabilir hamilelik varsa, adet belirtileriyle ayırt etmek güç gerçekten

Bugün idrar testimi tekrarladım, iki gün önceye göre koyulaşmış ikinci çizgi 💕 birkaç gün daha bekleyeceğim sanırım kan testi için

Eklentiler

• 20200324_133053.jpg
    20200324_133053.jpg
    134,2 KB · Görüntüleme: 108
Benimde bat 27 şubat dün test yaptım silik çizgi çıktı ana sağlığa gittim kan değerim 221 çıktı. Ama kahverengi akıntı var o beni korkutuyor yaşayan oldu mu acaba

Selamlar bende bu ayı beklicem inşallah olur ne diyelim hayırlısı artık.

Ben tabiki bekleyemedim gidip kan verdim sonuç 145 çıktı adetim 2 gün gecikti ama sanki değer düşük gibi Bi bilginiz var mı sat27 şubattı

X