2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim 3111 iken ertesi gunu alttan muayene ile görüldü .ustten bakmadi. Acele etmeyi ndegisiyor aslinda gebeden gebege degerler

Ben de bugün kan verdim, öğleden sonrayı bekliyorum kızlar, dua edin. Artık 10 gün geciktim inşallah bir gebelik alametidir bu da. Allah hepimize evlatlarımıza kavuşmayı saib etsin.
Amin canim hayirli haberler ile geeeelll

Ben de bugün kan verdim, öğleden sonrayı bekliyorum kızlar, dua edin. Artık 10 gün geciktim inşallah bir gebelik alametidir bu da. Allah hepimize evlatlarımıza kavuşmayı saib etsin.
Aramizda yerini ayirdik canim seni bekliyoruz hadi insallah hamilesindir

Allah razı olsun canım, inşallah sen de yavruna sağlıkla kavuşursun dua etmen beni çok sevindirdi. Dualar mucizelerin kapılarıdır. Ben de sana dua edeceğim. ❤
Sagol allah razi olsun canim insallah hep birlikde yavrularimizi saglikla kucaklariiiz

hanımlar bende pek ınanmm burclara felan ama yengec burcunn ozwlllerıne ınanıyorum 3 yengec tanıdıgım var 3 ude felaket tellalı 3 ucude herseyı bılıyor bana mı denk gelmıs boylesı bılmıyorum

Doğrudur canım. Ben ultrasona gittiğimde beta istemedi doktor. 3 gün öncesinde 600 lerdeydi muhtemelen 1500 civarındaydı ki gördü benim kesemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…