2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın güzel anneler
Bugün doktoruma mesaj gönderdim, haftanin 1 günü çalışıyor sadece hangi gün geleyim diye sordum. 22 Nisan Çarşamba gunu çağırdı.

Kızlar bugün kalp atışını duyduk bebegi gördük 7+2 imiş bebek 2-3 gün ileri cıktı. Cok şükür ya cok gergindim dünden beri Allah saglıklı dünyaya gelmesini nasip etsin sizin içinde benim içinde.Şuan cok heyecanlıyom doktordan aldığım bilgileri sizle paylaşacagım heyecanım geçince:):)

Günaydın kızlar sabah 7 den beri ayaktayım. Uyuyamadım geri. Ben garip bir şekilde erkenden uyanıp oturuyorum öyle. Midem sabah kötü oluyor ama bişeyler yiyince geçiyor. Daha yeni kahvaltı yaptım. Şimdi biraz daha iyi midem. Ama bu sabah erken uyanma olayı nolcak acaba

Maaşallah, hayırlı olsun canım
Darısı inşallah benim gibi kalp atışı için bekleyenlere

mrb arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz. kasım ayında boş gebelik yaşadım. sat 3 mart beta hcg değerim salı günü 5116 idi. fakat kese tam olusmamıstı ve kesenin yanında iki tane karanlık bişi vardı. doktorum acele etmememi söyledi. siz bebeklerınızı ne zaman gördünüz hangi beta hcg değerinde . lütfen yardımcı olur musunuz

Aralik anneleri olarak baya ortak noktamiz var ogretmenlermi istersin balik burclarimi meleklerimizde yay olucak evet varmi arttiran bu arada gunaydin ogretmenim cnm benim cnm benim sizi ben pek cok pek cok severim
Gunaydinnn . Ben de kova yim 25 yaşındayım ben ev hanımıyım ama

Bende normalde cok saplantili biriyimdir halilar ortuler kaymiycak alinan hersey yerine birakilacak ama kafam kalkmiyor bu hafta kendimi iyi hissetmiyorum basim donuyor az bi kalksam sofrayi bile esim kaldirdi hic bisey yapmaya halim yok
Al benden de okadar. Yatma şeklimi değiştiridiğimde bile öğürüyorum.ptesi doktora gidicem nasıl gitçem diye düşünüorm

Masalllaaah melegine canim saglicakla al kucagina

Canim ben beta 33 ile ogrendim 6 nisanda 259 du bidaha bakmadı doktorum carsamba gunu keseyi gördüm cok sukur az bekle senin belmide gec dollenme falandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…