• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ben tam dogum gunumde ogrendim bi tane test yaptim inanmadim 2 tane daha aldim hepsu 2 cizgi aglayarak esimi aradim hamileyim korkuyorum cabuk yanika gel diye😂😂
Bende evde yaptığımda silik çıkmıştı hastanede yaptırdım çıkınca mesaj attım baba oluyorsun diye ciddi misin şakaysa seni gebertirim dedi😊 o kadar ki umutsuzdu

Canım yaa. Küçük olduğu için şimdi daha hassas. Aynı hastalıktan bende de var çok çektirdim aileme. Çok şükür şu an baya azaldı. Çocukken sık sık astım krizi olurdu artık ergenliğimden bu yana 2-3 senede bir olur eğer dikkat etmezsem. Kızına kimden geçti? Bana babamdan geçti alerji. Çocukken dikkat etmedim alerji yapacak şeyi fazla tükettiğim için astım başladı. Korkuyorum yavruma da geçer diye.
Canim ben bronsittim kucukken esimde zatture gecirmis kaynanaminda alerji astimi var gorumcemin buyuk ogluda alerjik yani olmamasi anormal olurdu

Aralik anneleri olarak baya ortak noktamiz var ogretmenlermi istersin balik burclarimi meleklerimizde yay olucak evet varmi arttiran bu arada gunaydin ogretmenim cnm benim cnm benim sizi ben pek cok pek cok severim🤣🤣🤣

Aralik anneleri olarak baya ortak noktamiz var ogretmenlermi istersin balik burclarimi meleklerimizde yay olucak evet varmi arttiran bu arada gunaydin ogretmenim cnm benim cnm benim sizi ben pek cok pek cok severim🤣🤣🤣
Günaydıın canımmm :emir_bebek::halay: öğretmen ayı diyolardı Mart için ya benim denk geldi yoksa 5 yıllık hasret ay falan hiçumrumda değildi artık ☺️

Bende tarih 🤭 zümreyiz
💃💃💃
Ben tarih cografya
Sayımız baya fazla 😍
Ben 7 senedir bekliyorum artık ayı, günü pek umrumda değil ne zaman olursa modundayim 😄
Ben de 7 yıllık evliyim canım, ilk 6 ay düşünmedik sonra da bir türlü gelmedi kuzucuk. Şimdi benim içinde cinsiyeti ayı hı önemli değil yeter ki sağlıkla gelsin de 💞
bu ay mucize bebeklerin ayi galiba benimde cocugum olmazdi yillarcada olmadi 5 senedir nerdeyse rahim yapisikti ameliyat gerekli demislerdi🙈🙈🙈
Evde kalmak herkese yaradı bence 😂😂
benden istenen tahliller ozelde tumu 576 lira dediler yaptirmadim dewletin acilinde yaptirsam olurmu yaparlami yani kizlar
Canım, benim kardeşim özele muayeneye gidiyodu. Orada istenen tahlilleri gelip devlette yaptiriyodu. Öyle yapabilirsin. Ama acile gitmek şu an ne kadar doğru bilemedim.
Benim

Benim annem basak ben yayim acayip kavga ederiz biz biraz dağınız basaklar cok titiz her gun kavga anlican😅😅
Ben de yayım. Üniversitede yurtta oda arkadasim başakti, hiç anlasamazdik aşırı duzenliydi. Arkamdan benim eşyalarımı düzenlerdi zaman buldukça. Ben de kizamiyodum elinde değildi kızın.
Ben de yayım meleğim de yay olcak annesi gibi 😍😍😍

Günaydin kizlar
Doktor bana zofer diye bir ilaç yazmıştı kusmalarim için bitanede daha hafif mediplas diye bir ilaç yazdı ama o hiçbir işe yaramadi. Zoferi ictim bu sabah anında kesti acaba aranızda kullanan varmi biri daha kullanıyordu sanki ağır bir ilaçmis sanırım biraz endiselendim doktorum içebilirsin demisti ama bilemedim.
Ben kullanıyorum ilk gebeligidme onu kullandım bundan kullanıyor günde bir kez alıyor 4 gün sürüyor etkisi

Eveeeeett...O gün bugunmus...Gece ruyamda balık yemeği yapıyordum içine kum midyeleri koyuyordum çok severim normalde..O sırada uyandi m ki midem bulaniyor 🙊 bulantı uykumdan uyandırdı. Kusmalı değil tabi. Bulantı hali başladı. Hicbir şey yiyesim yok ekmek dışında.demek bulantidan kaçış yokmuş. Bende bir şey yok diyen arkadaşlar. Fazla sevinmeyin 🤭

Eveeeeett...O gün bugunmus...Gece ruyamda balık yemeği yapıyordum içine kum midyeleri koyuyordum çok severim normalde..O sırada uyandi m ki midem bulaniyor 🙊 bulantı uykumdan uyandırdı. Kusmalı değil tabi. Bulantı hali başladı. Hicbir şey yiyesim yok ekmek dışında.demek bulantidan kaçış yokmuş. Bende bir şey yok diyen arkadaşlar. Fazla sevinmeyin 🤭
Senin kac haftaydi canim

Kaçıncı hafta canım, benim daha erken gerçi ama sadece regl ağrısı gibi hafif ağrım var.

💃💃💃

Sayımız baya fazla 😍

Ben de 7 yıllık evliyim canım, ilk 6 ay düşünmedik sonra da bir türlü gelmedi kuzucuk. Şimdi benim içinde cinsiyeti ayı hı önemli değil yeter ki sağlıkla gelsin de 💞

Evde kalmak herkese yaradı bence 😂😂

Canım, benim kardeşim özele muayeneye gidiyodu. Orada istenen tahlilleri gelip devlette yaptiriyodu. Öyle yapabilirsin. Ama acile gitmek şu an ne kadar doğru bilemedim.

Ben de yayım. Üniversitede yurtta oda arkadasim başakti, hiç anlasamazdik aşırı duzenliydi. Arkamdan benim eşyalarımı düzenlerdi zaman buldukça. Ben de kizamiyodum elinde değildi kızın.

Ben de yayım meleğim de yay olcak annesi gibi 😍😍😍
Ogretmen annelermisiz😄

Benim de bulantım yok. Gogus disinda agrim sizim yok. Bir tek oksurugum var o da mevsimsel alerji oldugu icin. Ben de 5+4 üm. Doktor bulanmayadabilir dedi. Biraz iştahım kesildi eskiye göre sadece. O da gebelikle mo alakalı bilmem...rahat ol sen :)
Selam canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inş 🙏🏻 Ben de bugün 5+4 üm kasık ağrın oluyor mu canım benim pek bi ağrım sızım kalmadı da

Canim ben bronsittim kucukken esimde zatture gecirmis kaynanaminda alerji astimi var gorumcemin buyuk ogluda alerjik yani olmamasi anormal olurdu
Bende bronşit astım vae kocamda da alerji var polen toz. Mart gibi başlar alerjisi. 2mizde de var yani bizde de herhalde olur ya 😔

Back