Daha uyumadın mıKonu bu canımcım. Etiket yapamadım birer birer kapanmış açtığı konular.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha uyumadın mıKonu bu canımcım. Etiket yapamadım birer birer kapanmış açtığı konular.
wala canim yemek sepetinden siparisle bulantiyi kestim cok kotuydum yoksaKolay gelsin Allah kolaylık versin, çubuk kraker falan alabileceğin bir yer varsa, bence biraz ye, en azından bastırır.
masallah canim hadi gozun aydin allah sag salim kucagimiza almamizi nasip etsinKızlar hamileyim son adet tarihim 15 mart galiba aralık annesi olucam hayırlısıyla
ben tam dogum gunumde ogrendim bi tane test yaptim inanmadim 2 tane daha aldim hepsu 2 cizgi aglayarak esimi aradim hamileyim korkuyorum cabuk yanika gel diyeAynen tövbe yarabbim ya ne cins insanlar var ben hiç sürpriz yapamadım öğrendiğimde zaten nasıl olduğunu hala anlayamadık
Hayırlı olsun canımKızlar hamileyim son adet tarihim 15 mart galiba aralık annesi olucam hayırlısıyla
yalniz degilsin canim bende calisiyorum gececiydim aclik we bulanti mahwediyodu beni yemek swpetinde aldim soluguama artik cok zorlaniyorum heleki uykusuzluk offffÇişe kalktım guya. Mide ağrısından yatakya kraker yerken buldum kendimi. Of ya bundan sonra akşam yemeğini geç yiycem. Sonra böyle geç saatlerdr midem başlıyor
we acilen canin istemedigi halde biseler yemek zorunda kaliyosunŞu her sabah çise uyan sonra migdem bulaniyor
Rica ederim canımsimdi gececiyim sabah ewe giderken bi ugrarim o zaman cok tesekkur ederim
Evett ya şükür cok bullanmiyor ama sabahları fenayım ilk hamilegim daha beterdiwe acilen canin istemedigi halde biseler yemek zorunda kaliyosun
Günaydın kizceeelerrr
[/QUOTEl. Günaydın cnm
Günaydın canımGünaydın kizceeelerrr
Bunu kafana gore icemezsin.heleki gün de 3 tane bilemedim. Sen bi doktora daniş öyle iç benceHamişler bile sorucam,ben daha dr gitmedim 5+4 görünüyor gebelik hesaplamada.yaklaşık 2 haftadır folik asit kullanıyorum.folik trio markası.3 tane alıyorum her gün kutunun üzerinde öyle yazıyor.herhangi problem olur mu kafama takılıp duruyor.
Aa öylemi peki bende şimdi bi arayıp tekrar sorim o halde canim cok sağolTamamen doktorla alakalı canım.bende bugün gittim almadı kan.hemen toplum sağlığı merkezini arayıp şikayet ettim.istedigin zaman gidip kan verebilirsin bi yanlış anlaşılma olmuş deyip geri döndüler bana..Ama çok geçti özelde yaptırdım çünkü.
Hayırlı olsun canimKızlar hamileyim son adet tarihim 15 mart galiba aralık annesi olucam hayırlısıyla