• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar hamileyim son adet tarihim 15 mart galiba aralık annesi olucam hayırlısıyla 🙏

Eklentiler

• IMG-20200416-WA0006.jpeg
    IMG-20200416-WA0006.jpeg
    90,7 KB · Görüntüleme: 34
Aynen tövbe yarabbim ya ne cins insanlar var ben hiç sürpriz yapamadım öğrendiğimde zaten nasıl olduğunu hala anlayamadık
ben tam dogum gunumde ogrendim bi tane test yaptim inanmadim 2 tane daha aldim hepsu 2 cizgi aglayarak esimi aradim hamileyim korkuyorum cabuk yanika gel diye😂😂

Çişe kalktım guya. Mide ağrısından yatakya kraker yerken buldum kendimi. Of ya bundan sonra akşam yemeğini geç yiycem. Sonra böyle geç saatlerdr midem başlıyor 😔
yalniz degilsin canim bende calisiyorum gececiydim aclik we bulanti mahwediyodu beni yemek swpetinde aldim solugu😂ama artik cok zorlaniyorum heleki uykusuzluk offff🤦‍♀️

Günaydin kizlar
Doktor bana zofer diye bir ilaç yazmıştı kusmalarim için bitanede daha hafif mediplas diye bir ilaç yazdı ama o hiçbir işe yaramadi. Zoferi ictim bu sabah anında kesti acaba aranızda kullanan varmi biri daha kullanıyordu sanki ağır bir ilaçmis sanırım biraz endiselendim doktorum içebilirsin demisti ama bilemedim.

Sabah sabah bir öğürme seansından sonra kahvaltımıza geçebiliriz 🤦🏻‍♀ bebek içerde kımıldadıkça geliştikçe mide bulanıyormuş ne kadar doğru acaba 🤔🤔

Hamişler bile sorucam,ben daha dr gitmedim 5+4 görünüyor gebelik hesaplamada.yaklaşık 2 haftadır folik asit kullanıyorum.folik trio markası.3 tane alıyorum her gün kutunun üzerinde öyle yazıyor.herhangi problem olur mu kafama takılıp duruyor.
Bunu kafana gore icemezsin.heleki gün de 3 tane bilemedim. Sen bi doktora daniş öyle iç bence

Tamamen doktorla alakalı canım.bende bugün gittim almadı kan.hemen toplum sağlığı merkezini arayıp şikayet ettim.istedigin zaman gidip kan verebilirsin bi yanlış anlaşılma olmuş deyip geri döndüler bana..Ama çok geçti özelde yaptırdım çünkü.
Aa öylemi peki bende şimdi bi arayıp tekrar sorim o halde canim cok sağol

Back