2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ben tam dogum gunumde ogrendim bi tane test yaptim inanmadim 2 tane daha aldim hepsu 2 cizgi aglayarak esimi aradim hamileyim korkuyorum cabuk yanika gel diye
Bende evde yaptığımda silik çıkmıştı hastanede yaptırdım çıkınca mesaj attım baba oluyorsun diye ciddi misin şakaysa seni gebertirim dedi o kadar ki umutsuzdu

Canim ben bronsittim kucukken esimde zatture gecirmis kaynanaminda alerji astimi var gorumcemin buyuk ogluda alerjik yani olmamasi anormal olurdu

Aralik anneleri olarak baya ortak noktamiz var ogretmenlermi istersin balik burclarimi meleklerimizde yay olucak evet varmi arttiran bu arada gunaydin ogretmenim cnm benim cnm benim sizi ben pek cok pek cok severim

Aralik anneleri olarak baya ortak noktamiz var ogretmenlermi istersin balik burclarimi meleklerimizde yay olucak evet varmi arttiran bu arada gunaydin ogretmenim cnm benim cnm benim sizi ben pek cok pek cok severim
Günaydıın canımmm öğretmen ayı diyolardı Mart için ya benim denk geldi yoksa 5 yıllık hasret ay falan hiçumrumda değildi artık

Bende tarih zümreyiz

Ben tarih cografya
Sayımız baya fazla
Ben 7 senedir bekliyorum artık ayı, günü pek umrumda değil ne zaman olursa modundayim
Ben de 7 yıllık evliyim canım, ilk 6 ay düşünmedik sonra da bir türlü gelmedi kuzucuk. Şimdi benim içinde cinsiyeti ayı hı önemli değil yeter ki sağlıkla gelsin de
bu ay mucize bebeklerin ayi galiba benimde cocugum olmazdi yillarcada olmadi 5 senedir nerdeyse rahim yapisikti ameliyat gerekli demislerdi
Evde kalmak herkese yaradı bence
benden istenen tahliller ozelde tumu 576 lira dediler yaptirmadim dewletin acilinde yaptirsam olurmu yaparlami yani kizlar
Canım, benim kardeşim özele muayeneye gidiyodu. Orada istenen tahlilleri gelip devlette yaptiriyodu. Öyle yapabilirsin. Ama acile gitmek şu an ne kadar doğru bilemedim.
Benim

Benim annem basak ben yayim acayip kavga ederiz biz biraz dağınız basaklar cok titiz her gun kavga anlican
Ben de yayım. Üniversitede yurtta oda arkadasim başakti, hiç anlasamazdik aşırı duzenliydi. Arkamdan benim eşyalarımı düzenlerdi zaman buldukça. Ben de kizamiyodum elinde değildi kızın.
Ben de yayım meleğim de yay olcak annesi gibi

Ben kullanıyorum ilk gebeligidme onu kullandım bundan kullanıyor günde bir kez alıyor 4 gün sürüyor etkisi

Eveeeeett...O gün bugunmus...Gece ruyamda balık yemeği yapıyordum içine kum midyeleri koyuyordum çok severim normalde..O sırada uyandi m ki midem bulaniyor bulantı uykumdan uyandırdı. Kusmalı değil tabi. Bulantı hali başladı. Hicbir şey yiyesim yok ekmek dışında.demek bulantidan kaçış yokmuş. Bende bir şey yok diyen arkadaşlar. Fazla sevinmeyin

Senin kac haftaydi canim

Kaçıncı hafta canım, benim daha erken gerçi ama sadece regl ağrısı gibi hafif ağrım var.

Ogretmen annelermisiz

Selam canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inş Ben de bugün 5+4 üm kasık ağrın oluyor mu canım benim pek bi ağrım sızım kalmadı da

Canim ben bronsittim kucukken esimde zatture gecirmis kaynanaminda alerji astimi var gorumcemin buyuk ogluda alerjik yani olmamasi anormal olurdu
Bende bronşit astım vae kocamda da alerji var polen toz. Mart gibi başlar alerjisi. 2mizde de var yani bizde de herhalde olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…