Bende evde yaptığımda silik çıkmıştı hastanede yaptırdım çıkınca mesaj attım baba oluyorsun diye ciddi misin şakaysa seni gebertirim dediben tam dogum gunumde ogrendim bi tane test yaptim inanmadim 2 tane daha aldim hepsu 2 cizgi aglayarak esimi aradim hamileyim korkuyorum cabuk yanika gel diye
Canim ben bronsittim kucukken esimde zatture gecirmis kaynanaminda alerji astimi var gorumcemin buyuk ogluda alerjik yani olmamasi anormal olurduCanım yaa. Küçük olduğu için şimdi daha hassas. Aynı hastalıktan bende de var çok çektirdim aileme. Çok şükür şu an baya azaldı. Çocukken sık sık astım krizi olurdu artık ergenliğimden bu yana 2-3 senede bir olur eğer dikkat etmezsem. Kızına kimden geçti? Bana babamdan geçti alerji. Çocukken dikkat etmedim alerji yapacak şeyi fazla tükettiğim için astım başladı. Korkuyorum yavruma da geçer diye.
Ben de balığım kızlarCanım bende balık burcuyum ☺☺
Günaydıın canımmmAralik anneleri olarak baya ortak noktamiz var ogretmenlermi istersin balik burclarimi meleklerimizde yay olucak evet varmi arttiran bu arada gunaydin ogretmenim cnm benim cnm benim sizi ben pek cok pek cok severim
Bende tarihzümreyiz
Sayımız baya fazlaBen tarih cografya
Ben de 7 yıllık evliyim canım, ilk 6 ay düşünmedik sonra da bir türlü gelmedi kuzucuk. Şimdi benim içinde cinsiyeti ayı hı önemli değil yeter ki sağlıkla gelsin deBen 7 senedir bekliyorum artık ayı, günü pek umrumda değil ne zaman olursa modundayim
Evde kalmak herkese yaradı bencebu ay mucize bebeklerin ayi galiba benimde cocugum olmazdi yillarcada olmadi 5 senedir nerdeyse rahim yapisikti ameliyat gerekli demislerdi
Canım, benim kardeşim özele muayeneye gidiyodu. Orada istenen tahlilleri gelip devlette yaptiriyodu. Öyle yapabilirsin. Ama acile gitmek şu an ne kadar doğru bilemedim.benden istenen tahliller ozelde tumu 576 lira dediler yaptirmadim dewletin acilinde yaptirsam olurmu yaparlami yani kizlar
Ben de yayım. Üniversitede yurtta oda arkadasim başakti, hiç anlasamazdik aşırı duzenliydi. Arkamdan benim eşyalarımı düzenlerdi zaman buldukça. Ben de kizamiyodum elinde değildi kızın.Benim
Benim annem basak ben yayim acayip kavga ederiz biz biraz dağınız basaklar cok titiz her gun kavga anlican
Ben de yayım meleğim de yay olcak annesi gibiAralik anneleri olarak baya ortak noktamiz var ogretmenlermi istersin balik burclarimi meleklerimizde yay olucak evet varmi arttiran bu arada gunaydin ogretmenim cnm benim cnm benim sizi ben pek cok pek cok severim
Ben kullanıyorum ilk gebeligidme onu kullandım bundan kullanıyor günde bir kez alıyor 4 gün sürüyor etkisiGünaydin kizlar
Doktor bana zofer diye bir ilaç yazmıştı kusmalarim için bitanede daha hafif mediplas diye bir ilaç yazdı ama o hiçbir işe yaramadi. Zoferi ictim bu sabah anında kesti acaba aranızda kullanan varmi biri daha kullanıyordu sanki ağır bir ilaçmis sanırım biraz endiselendim doktorum içebilirsin demisti ama bilemedim.
Ya bana Pakete sabah akşam yazmışlar okadar içmeme gerek varmiki? Kusmam çok şiddetli gerçekten.Ben kullanıyorum ilk gebeligidme onu kullandım bundan kullanıyor günde bir kez alıyor 4 gün sürüyor etkisi
Senin kac haftaydi canimEveeeeett...O gün bugunmus...Gece ruyamda balık yemeği yapıyordum içine kum midyeleri koyuyordum çok severim normalde..O sırada uyandi m ki midem bulaniyorbulantı uykumdan uyandırdı. Kusmalı değil tabi. Bulantı hali başladı. Hicbir şey yiyesim yok ekmek dışında.demek bulantidan kaçış yokmuş. Bende bir şey yok diyen arkadaşlar. Fazla sevinmeyin
Kaçıncı hafta canım, benim daha erken gerçi ama sadece regl ağrısı gibi hafif ağrım var.Eveeeeett...O gün bugunmus...Gece ruyamda balık yemeği yapıyordum içine kum midyeleri koyuyordum çok severim normalde..O sırada uyandi m ki midem bulaniyorbulantı uykumdan uyandırdı. Kusmalı değil tabi. Bulantı hali başladı. Hicbir şey yiyesim yok ekmek dışında.demek bulantidan kaçış yokmuş. Bende bir şey yok diyen arkadaşlar. Fazla sevinmeyin
Ogretmen annelermisiz
Sayımız baya fazla
Ben de 7 yıllık evliyim canım, ilk 6 ay düşünmedik sonra da bir türlü gelmedi kuzucuk. Şimdi benim içinde cinsiyeti ayı hı önemli değil yeter ki sağlıkla gelsin de
Evde kalmak herkese yaradı bence
Canım, benim kardeşim özele muayeneye gidiyodu. Orada istenen tahlilleri gelip devlette yaptiriyodu. Öyle yapabilirsin. Ama acile gitmek şu an ne kadar doğru bilemedim.
Ben de yayım. Üniversitede yurtta oda arkadasim başakti, hiç anlasamazdik aşırı duzenliydi. Arkamdan benim eşyalarımı düzenlerdi zaman buldukça. Ben de kizamiyodum elinde değildi kızın.
Ben de yayım meleğim de yay olcak annesi gibi
Selam canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşBenim de bulantım yok. Gogus disinda agrim sizim yok. Bir tek oksurugum var o da mevsimsel alerji oldugu icin. Ben de 5+4 üm. Doktor bulanmayadabilir dedi. Biraz iştahım kesildi eskiye göre sadece. O da gebelikle mo alakalı bilmem...rahat ol sen :)
sana da günaydın canımGünaydin Ögretmenlerim, öteki sinif arkadaslarim sizleri cok seviyorum
Hayirli Cumalar Arkadaslar
Uyudum canım ama tuvalete kalkıyorum her geceDaha uyumadın mı
Midem çok kötü oluyor ya geceleri uyandığımda yumruk yemiş gibiyalniz degilsin canim bende calisiyorum gececiydim aclik we bulanti mahwediyodu beni yemek swpetinde aldim soluguama artik cok zorlaniyorum heleki uykusuzluk offff
Bende aynı durumdayımŞu her sabah çise uyan sonra migdem bulaniyor
Bende bronşit astım vae kocamda da alerji var polen toz. Mart gibi başlar alerjisi. 2mizde de var yani bizde de herhalde olur yaCanim ben bronsittim kucukken esimde zatture gecirmis kaynanaminda alerji astimi var gorumcemin buyuk ogluda alerjik yani olmamasi anormal olurdu
6 hafta canmSenin kac haftaydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?