2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
allah bagislasin yawrularini canim aynen nasi bi doktordu cozemedim ozeldi guyaaa

Benim

Benim annem basak ben yayim acayip kavga ederiz biz biraz dağınız basaklar cok titiz her gun kavga anlican
ben koc tum ozleeliklerini tasirim felaket korumaci we kawgaci isyerimde 3 kiziz digerleri cok narin kawgaya gurultuye ben kosarim hosuma gidiyo nedensebebisin wsrligini ogrendigimden beri giremiyorum kawgalara

ya annesi falan deyince bi acsyip oluyorum o minicik seyin annesi ben olcM dimi tamamen bize ihtiyaclari war allahim ne kadar buyuk tamamen bi mucize cok sukur ya rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
Amin canim enerjimizi her zaman yuksek tutalım. Benimde korkularim vardi ama 1 2 gun once karar verdim. Hicbisi takıntı haline getirip canimi sıkmıcam o iyi oldugu surece bende iyi olacagik Rabbim bana emanet etmis ona cok mutlu bakacağım

Gorumce diyince aklima geldi esim az once dayanamayip telefonda kardesine soyledi nohut geliyor diye gorumcemde bir yarim agiz tebrik ettibende dedim ki ben soylemeden kimseye soyleme biz kimseye soylemiycektik henuz ama abin dayanamadi dedim ohh iyi ettim

ben koc tum ozleeliklerini tasirim felaket korumaci we kawgaci isyerimde 3 kiziz digerleri cok narin kawgaya gurultuye ben kosarim hosuma gidiyo nedensebebisin wsrligini ogrendigimden beri giremiyorum kawgalara
Esim koc cok iyi anlasiriz evladinla cok iyi anlasacaksin sen leb diyince o leblebiyi anlicak

ewetttt rabbimin bize emanetleri oyy kiyamam yaa annesi yesin onuuuuu❤❤❤❤❤

Benim esim akrep ben balik kizim basak bu melekimde yay ortaya karisik

Abimle gorusmuyorum annemler solemis oda yarim agiz tebrik etmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…