• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Abimle gorusmuyorum annemler solemis oda yarim agiz tebrik etmis
Bende kiz kardeslerimden biriyle konusmuyorum daha dogrusu o benimle konusmuyor gecen mesaj attim teyze oluyorsun diye ama cvp bile vermedi ustelik kizmasi gereken benken kizip kusen o oldu bosver canim enjnde sonunda kardes bisey olsa yine kosup gelirler

benden istenen tahliller ozelde tumu 576 lira dediler yaptirmadim dewletin acilinde yaptirsam olurmu yaparlami yani kizlar
Sağlık ocağına gidip hepsini yaptirabilirsin kan ve idrar 1 günde hormonlar ve geçirilen hastalıklar 2 günde çıkıyor canım... Birde kullandığın folik asiti doktoruna mutlaka söyle ismiyle birlikte dozu çok fazla çünkü onun

Bugün oğlum hep televizyon izledi, halim olmadı, iş yeriyle görüşmelerim oldu, hiç bu kadar izlemrmisti☹
Uzme canını kuzum benim ki de bu aralar ben böyle olunca daha fazla izliyor. Her zaman devamlı olan bir şey değil hiç bir şeycik olmaz

Konuyu buldum gülmekten ağladım dedim kalkıp bir tane de ben bağlayayım geç olsun güç olmasın 😂
Daha önce ogrenseydim yapardim kurdeleyi ya degisik fikir ama erkeklerin anlama kapasitesi düşük anlarmiydi bilemiyorum :KK70::KK70:

53 kiloyum canım.Sen?
80 im ben ya kilo alakasi yokmus demekki 🤔 bendede ole asiri belitiler olmayinca acaba bi sorun var dedim bugun annemle konuştum benim kolay gecmisti hamileligim dedi alakasi varmi bilemedim

Sağlık ocağına gidip hepsini yaptirabilirsin kan ve idrar 1 günde hormonlar ve geçirilen hastalıklar 2 günde çıkıyor canım... Birde kullandığın folik asiti doktoruna mutlaka söyle ismiyle birlikte dozu çok fazla çünkü onun
saglik ocagi daha kolaymis aradan yillar gecti unutmusum herseyi😂

saglik ocagi daha kolaymis aradan yillar gecti unutmusum herseyi😂
Ben tüm tahlillerim için oraya gidiyorum sabah 8.45 gibi hem kimse olmuyor hemde daha temiz oluyor günün ilk saatleri sonuç fişini de alıyorum tekrar gitmiyorum evden kendim bakıyorum sonra doktara mail atıyorum ben böyle yapıyorum sağlıklı da buldum denemenizde fayda var 😊

Back