2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım kötü düşünme can veren rabbim yaşaması için de güç verecektir melegine

Allah Allah şaşırdım çok emindim oğlak olduğuna. Benim kocam balık hiç öyle takıntısı yok ve balık bi kaç arkadaşım var. Kv ve görümcem oğlak hatta tanıdığım çok oğlak var hepsi de senin gibi :)

Kiz bi konu Daha acti kocamin gorumceci tavirlari diye

Kızlaaaarrrr o neeee yaaa konuyu okuyun kız çıldırmış
Aynı kızın bi önceki paylaşımı şöyleydi. Hamile olduğunu öğreniyor pasta yaptırıyor patik şeklinde üstüne i am comming yazdırıyor hamile olduğunu kocasına değil kv ve görümcesine söylüyor pastayı da onlara yolluyor (ne amaçla bilmiyorum) , kocasının işten dönüşünü bekliyor göbeğine kurdele takıyor sürpriz yapacak. kapıyı bi açıyor kocası sinirli bağırıyor sen pasta yapıp annemlere gönderdin üstüne de "gelmeyin" mi yazdırdın görümce i am commingi gelmeyin diye çevirmiş diyor ki bişey diyemedim göbeğimi tutup odaya koştum

ya zirt pirt cok kucuk cok kucuk dedi moralimi bozdu hersey yolundami diyorum cok kucuk diyo
Ya bu bazi drlar moral motivasyon bozmakta üstüne yok bende normalda pko vardı evlenmeden önce doğum yaptığım hastaneye bir dr a gittik annemle dr anneme kızının çocuğu olmaz bekleme sakin dedi annemin o gün nasıl ağladığını bir ben bir Allah bilir ve şimdi ikinci çocuğuna hamileyim ilk çocuğum evet tupbebekti ama olsun sonuçta ben çocuk sahibi oldum

O nerdee yazıyooo o konusunuda okumak istiyorummm

Bile bile görümceye acıg verercesine hamile kalmak için kür yolladım diyo yani ben hamile kaldım sen kalamıyosun bu kürü kullan diyo
Canim gorumcem iyiki Boyle iliskimiz yok gorumcemin 2oglu var ustelik her ay hamile kaliyordu sonra spiral taktirdi hicbi zaman nisbet yapmadi

Valla bilmiyorum ki cnm bende kizimin hastaligi sebebiyle takinti oldu buyuk ihtimal alerjik astim toz akar polen herseye alerjisi var hayvan kili falan onu koruyayim derken takinti sahibi oldum ama kizim basak burcu oda feci sekilde takintili her seyi ayni duzende olucak gunluk biseyi aksasin farkettirmesede sinirli oluyor

Kimii doktorlar gercekten yazuk gunah oyle sey mi denir yaa rabbim kimseye aratmadin hayirlisini saglikkisini versin saglicakla al bu bebeğini kucagina canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…