Bende kiz kardeslerimden biriyle konusmuyorum daha dogrusu o benimle konusmuyor gecen mesaj attim teyze oluyorsun diye ama cvp bile vermedi ustelik kizmasi gereken benken kizip kusen o oldu bosver canim enjnde sonunda kardes bisey olsa yine kosup gelirler
Sağlık ocağına gidip hepsini yaptirabilirsin kan ve idrar 1 günde hormonlar ve geçirilen hastalıklar 2 günde çıkıyor canım... Birde kullandığın folik asiti doktoruna mutlaka söyle ismiyle birlikte dozu çok fazla çünkü onun
80 im ben ya kilo alakasi yokmus demekki bendede ole asiri belitiler olmayinca acaba bi sorun var dedim bugun annemle konuştum benim kolay gecmisti hamileligim dedi alakasi varmi bilemedim
Sağlık ocağına gidip hepsini yaptirabilirsin kan ve idrar 1 günde hormonlar ve geçirilen hastalıklar 2 günde çıkıyor canım... Birde kullandığın folik asiti doktoruna mutlaka söyle ismiyle birlikte dozu çok fazla çünkü onun
Ben tüm tahlillerim için oraya gidiyorum sabah 8.45 gibi hem kimse olmuyor hemde daha temiz oluyor günün ilk saatleri sonuç fişini de alıyorum tekrar gitmiyorum evden kendim bakıyorum sonra doktara mail atıyorum ben böyle yapıyorum sağlıklı da buldum denemenizde fayda var