- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk doğunca o herşeyi öğretiyor..... Bildigin herşeyi unutuyorsun... Yepyeni bir kitabi siz yazıyorsunuz :)kizlar hadi birbirimize hazir genelde hepimiz bosken kendimizi gelistirebilcegimiz bebek yetistirmeyi ogreneblicegmz kaynaklar telefon uygulamalari kitaplar onerelim. varmidir bilen bilgisi olan ne yapalm bu donemde ne okuyalm
Kızlar yazdıklarınızı ancak okuyabildim. Ben de öğretmenim bu arada ☺ ne kadar çok öğretmen varmış burda.Bir okuloncesi öğretmeni olarak öğretmenler odasından hep mahrum kalmışımdır...
Masallah kızlar..bende haziran 2015 ikiz annesiyim..şimdide 5+2 haftalık inş.araniza gelicem yarın doktorda keseyi gördükten sonra..Yaa benim oglum 2015 ekimli. Simdi de burayi takip ediyorum inşallah.
İmzaya eklemeyi soruyorsun sanırım. Üstte kendi profil fotona tıkla. Orada hesap detayları var ona tıkla. Açılan sayfada bebeginizin doğacağı tarihi yazıp kaydedince çıkıyor.
Bende öğretmenim buarada...Kızlar yazdıklarınızı ancak okuyabildim. Ben de öğretmenim bu arada ☺ ne kadar çok öğretmen varmış burda.
simdi gececiyim sabah ewe giderken bi ugrarim o zaman cok tesekkur ederimBen tüm tahlillerim için oraya gidiyorum sabah 8.45 gibi hem kimse olmuyor hemde daha temiz oluyor günün ilk saatleri sonuç fişini de alıyorum tekrar gitmiyorum evden kendim bakıyorum sonra doktara mail atıyorum ben böyle yapıyorum sağlıklı da buldum denemenizde fayda var
Tamamen doktorla alakalı canım.bende bugün gittim almadı kan.hemen toplum sağlığı merkezini arayıp şikayet ettim.istedigin zaman gidip kan verebilirsin bi yanlış anlaşılma olmuş deyip geri döndüler bana..Ama çok geçti özelde yaptırdım çünkü.Kizlar bizim saglik ocağı artık kan almiyormus bu corona yüzünden sizinki aliyormu?
Canım bende balık burcuyumOy annem bende balik mart bize buyuzden mi ugurlu geldi aceeep
Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerle gel inşallah.Masallah kızlar..bende haziran 2015 ikiz annesiyim..şimdide 5+2 haftalık inş.araniza gelicem yarın doktorda keseyi gördükten sonra..
4+6 da vajinal ultrasonda gördük biz cnmSelam kızlar.bende şuan 5+2yim kanda çıktı ama yarın doktor randevum var kese görünürmu bilmiyorum.siz keseyi nezaman görmüştünüz.. bide ben geçen yıl kanda yukselmesine rağmen keseyi göremedik 2500 lerde dış gebelik tanısı konup sonlandirildi. Inş.yine öyle bisey yoktur.
Kolay gelsin Allah kolaylık versin, çubuk kraker falan alabileceğin bir yer varsa, bence biraz ye, en azından bastırır.kizlar ben calisiyorum suan sabah 8 de mesai bitcek ama midem cok kotu biseyim yok iyiym diye diye nazar ettim galiba bulantim war ya mideyi cikarsam rahat etcem ama yok sadece bulanti
Aramıza hoş geldin canım. Güzel haberlerle gel yarınMasallah kızlar..bende haziran 2015 ikiz annesiyim..şimdide 5+2 haftalık inş.araniza gelicem yarın doktorda keseyi gördükten sonra..
Aynen tövbe yarabbim ya ne cins insanlar var ben hiç sürpriz yapamadım öğrendiğimde zaten nasıl olduğunu hala anlayamadıkKiz nolcak bizde cinsiyet ogrenince rengine uygun baglar sürpriz yapariz ya
Sayin duygusallarrrrr olarak hamiislik boyunca guleriz insaalllaaaaahhhCanım bende balık burcuyum ☺☺
Canım yaa. Küçük olduğu için şimdi daha hassas. Aynı hastalıktan bende de var çok çektirdim aileme. Çok şükür şu an baya azaldı. Çocukken sık sık astım krizi olurdu artık ergenliğimden bu yana 2-3 senede bir olur eğer dikkat etmezsem. Kızına kimden geçti? Bana babamdan geçti alerji. Çocukken dikkat etmedim alerji yapacak şeyi fazla tükettiğim için astım başladı. Korkuyorum yavruma da geçer diye.Valla bilmiyorum ki cnm bende kizimin hastaligi sebebiyle takinti oldu buyuk ihtimal alerjik astim toz akar polen herseye alerjisi var hayvan kili falan onu koruyayim derken takinti sahibi oldum ama kizim basak burcu oda feci sekilde takintili her seyi ayni duzende olucak gunluk biseyi aksasin farkettirmesede sinirli oluyor
Tammam tatlımBenide etiketle
Benide etiketle
Benide etiketle